x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 9.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked

Afbeelding voor  Alvin and The Chipmunks Chipwrecked

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Ritme, Party
Uitgebracht:2012
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5060288220021

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Alvin and The Chipmunks Chipwrecked

Afbeeldingen

De jongens en de meisjes zijn aan het dansen en zingen.
De jongens en de meisjes zijn aan het dansen en zingen.
Alvin, Theodore en Simon zullen even voordoen hoe het moet.
Alvin, Theodore en Simon zullen even voordoen hoe het moet.
Ook kun je lekker met de meiden los gaan!
Ook kun je lekker met de meiden los gaan!
Boys team: Alvin, Simon en Theodore. Girls team: Brittany, Eleanor en Jeanetta. zijn alle sterren van deze game.
Boys team: Alvin, Simon en Theodore. Girls team: Brittany, Eleanor en Jeanetta. zijn alle sterren van deze game.
Beoordelingen voor   Alvin and The Chipmunks Chipwrecked

Beoordelingen Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 5,4

800
25 jaar
Kijk liever de film
Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked is een zwakke game die niet kan tippen aan de charme en humor van de bijbehorende film. De gameplay is eenvoudig en repetitief, met weinig uitdaging of diepgang. De graphics en animaties zijn van matige kwaliteit en de algehele presentatie is teleurstellend. Het is duidelijk dat dit spel vooral gericht is op jongere spelers die fans zijn van de filmfranchise, maar zelfs zij zullen waarschijnlijk snel uitgekeken raken. Als je op zoek bent naar een leuke game gebaseerd op Alvin & The Chipmunks, is het beter om naar andere opties te kijken.
Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked
Cijfer:
5,2

7516
19 jaar
Mist vernieuwing maar blijft prima
Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked voor de Wii is een vermakelijke game voor jongere fans van de franchise, maar mist vernieuwing en diepgang in vergelijking met andere games in de serie. In tegenstelling tot eerdere games biedt Chipwrecked weinig vooruitgang op het gebied van gameplay en content. De dans routines zijn eenvoudig en repetitief, waardoor het gevoel van vernieuwing ontbreekt. Ook ontbreekt het de game aan nieuwe dansmoves en uitdagende uitvoeringen. Bovendien biedt Chipwrecked weinig ruimte voor uitbreiding of nieuwe verhalen, waardoor het gebrek aan diepgang duidelijk wordt. In vergelijking met andere games in de serie, zoals de originele Alvin & The Chipmunks-game voor de Wii, voelt Chipwrecked tamelijk repetitief en weinig vernieuwend aan. Hoewel het nog steeds vermakelijk is voor jongere fans, zal het teleurstellend kunnen zijn voor oudere spelers en diegenen die op zoek zijn naar meer uitdagende gameplay en vernieuwing.
Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked
Cijfer:
5,5

Productbeschrijving


Hallo daar, gameliefhebbers! Ik ben Mr M., en ik heb iets Fantastisch voor je! Maak kennis met "Alvin and The Chipmunks: Chipwrecked" voor de Nintendo Wii! Deze game is gebaseerd op de superleuke film "Alvin and The Chipmunks: Chipwrecked" en brengt je een muzikaal avontuur zoals je nog nooit hebt meegemaakt. In dit ritmespel dansen en zingen Alvin, Simon en Theodore er op los op allerlei bekende hits. Jij moet op de juiste momenten de juiste bewegingen maken om hoge scores te behalen en de show te stelen. De game is ontwikkeld door Behaviour Interactive en uitgegeven door Majesco Entertainment. Met zijn vrolijke muziek, kleurrijke graphics en energieke gameplay is dit een echte hit voor iedereen die van plezier en muziek houdt!

Historische Context


"Alvin and The Chipmunks: Chipwrecked" kwam uit in 2011, in dezelfde periode als de gelijknamige film. De Chipmunks waren al sinds de jaren ’50 een cultureel fenomeen, maar met de moderne films en games kregen ze een nieuwe boost in populariteit. Deze game bouwt voort op het succes van eerdere Alvin and The Chipmunks-games, maar voegt nieuwe nummers en dansmoves toe om de ervaring nog leuker te maken!

Recensies van Experts


IGN schreef: "Alvin and The Chipmunks: Chipwrecked is een leuke ritmegame voor jonge kinderen en fans van de film. De muziek is aanstekelijk en de dansmoves zijn eenvoudig genoeg voor iedereen om mee te doen."

Iets voor jou?


Deze game is echt Fantastisch voor jonge kinderen en familieleden die samen willen spelen en plezier willen maken. Fans van de Alvin and The Chipmunks-films zullen deze game zeker waarderen, maar ook iedereen die van muzikale ritmespellen houdt, zal hier veel plezier aan beleven. Het is een geweldige manier om samen te lachen en te dansen!

Vergelijkbare Games


Als je van "Alvin and The Chipmunks: Chipwrecked" houdt, dan vind je "Just Dance" en "Dance Dance Revolution Hottest Party" voor de Wii vast ook te gek. Deze games bieden vergelijkbare ritmische dansuitdagingen en zijn net zo leuk en energiek.

Compatibiliteit


En weet je wat nog Fantastischer is? Alle Wii-spellen, inclusief "Alvin and The Chipmunks: Chipwrecked", kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U. Dus geen zorgen, je kunt deze game spelen op beide systemen en genieten van de muzikale pret!

Wowie! Wat een plezier! Laten we samen dansen en zingen met Alvin, Simon en Theodore! Fantastisch!
Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.