x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  3-2-1 Rattle Battle

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:500

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  3-2-1 Rattle Battle

Afbeeldingen

Boxshot 3-2-1, Rattle Battle!
Speel vooral met een blauw mollig raar gastje.
Speel vooral met een blauw mollig raar gastje.
Ka-Me-Ha-Me-HAAAAA!!!
Ka-Me-Ha-Me-HAAAAA!!!
Landen, werelddelen, hele planeten: de Rattle Hero reist heel wat af in deze game.
Landen, werelddelen, hele planeten: de Rattle Hero reist heel wat af in deze game.
Dat het hoofdpersonage in deze game blauw is, is nog tot daaraan toe. Maar een blauwe olifant?
Dat het hoofdpersonage in deze game blauw is, is nog tot daaraan toe. Maar een blauwe olifant?
Afbeelding voor 3-2-1 Rattle Battle

Links

Beoordelingen voor   3-2-1 Rattle Battle

Beoordelingen 3-2-1, Rattle Battle!

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 3,3

771
16 jaar
Saai
3-2-1, Rattle Battle! is een heel eentonig spel. In het begin is het wel leuk maar daarna gaat het echt heel erg vervelen. Het enige wat je moet doen is schudden en soms op de A toets drukken. Ik vind er niet veel aan en het gaat heel snel vervelen.
Cijfer:
3,0

660
18 jaar
Te kort, simpel en niet krachtig genoeg!
3-2-1, Rattle Battle! Is een erg simpel en makkelijk spel, dit spel zal misschien eventjes leuk zijn voor de gewone gamer, maar met de simpele gameplay en het kleine aantal dingen te doen zal dit spel snel vervelen en alleen leuk zijn voor de jongere onder ons.
Cijfer:
2,0

1211
10 jaar
Super saai!
Ik zag het plaatje van 3-2-1, Rattle Battle! en dacht: dat lijkt me een leuk spel!, alleen had ik het verkeerd. Het is saai en eentonig en het moeilijkste in hele spel is misschien dan wel Schudden en op A drukken... Niet kopen!
Cijfer:
2,4
Lees meer beoordelingen.

8512
16 jaar
Leuk idee, maar saai!
Het idee van 3-2-1, Rattle Battle! is wel leuk bedacht, maar niet goed uitgewerkt! Het is een soort RPG game maar dan 10x slechter. Veel valt er over de besturing niet te zeggen, want het enige wat je kunt doen is A indrukken en met je controller zwaaien. Geen aanrader dus.
Cijfer:
5,1

7516
19 jaar
Komt tekort op verschillende vlakken
3-2-1, Rattle Battle voor de Wii is een spel dat vol zit met actie en spanning, maar helaas heeft het ook enkele tekortkomingen. Ik bedoel, de graphics zijn best wel cool en de soundtrack geeft energie aan het spel, maar man, die bewegingsbesturing kan soms echt irritant zijn. Het voelt gewoon niet altijd nauwkeurig aan en dat kan echt frustrerend zijn. En laten we het gebrek aan variatie in personages en omgevingen niet vergeten. Je raakt op een gegeven moment wel een beetje uitgekeken, weet je? Dus ja, het spel kan nog wel wat plezier en opwinding bieden, maar het is zeker niet perfect. Misschien moet je even bedenken of het echt jouw ding is voordat je het koopt.
3-2-1, Rattle Battle!
Cijfer:
4,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Welkom bij de wervelende wereld van 3-2-1 Rattle Battle! In deze Fantastische party game voor de Nintendo Wii draait alles om plezier, snelheid en precisie. Het spel is ontwikkeld door Tecmo en biedt een heleboel mini-games die je met de Wii Remote speelt. Denk aan schudden, draaien en zwaaien om de uitdagingen te voltooien. Met meer dan 30 verschillende mini-games is er altijd iets nieuws en opwindends om te ontdekken. Of je nu alleen speelt of met vrienden, 3-2-1 Rattle Battle zorgt voor uren aan vermaak!

Historische Context


3-2-1 Rattle Battle kwam uit in 2009, een tijd waarin de Nintendo Wii op het hoogtepunt van zijn populariteit was. De Wii stond bekend om zijn innovatieve bewegingsbesturing en party games, en 3-2-1 Rattle Battle paste perfect in dat plaatje. Het spel werd goed ontvangen vanwege zijn toegankelijke gameplay en de mogelijkheid om met meerdere spelers te spelen, wat het een hit maakte op feestjes en familiebijeenkomsten.

Recensies van Experts


IGN schreef: "3-2-1 Rattle Battle is a fun and engaging party game that takes full advantage of the Wii’s motion controls. It’s a perfect addition to any game night."
Nintendo Life noemde het: "A delightful collection of mini-games that will keep you and your friends entertained for hours."

Iets voor jou?


Deze game is ideaal voor families en vriendengroepen die op zoek zijn naar een leuke en interactieve manier om tijd samen door te brengen. Ook jonge kinderen zullen genieten van de eenvoudige en intuïtieve besturing, terwijl oudere spelers de competitieve kant van de mini-games zullen waarderen. Kortom, 3-2-1 Rattle Battle is geschikt voor iedereen die van plezier en beweging houdt!

Vergelijkbare Games


Als je 3-2-1 Rattle Battle leuk vindt, dan zijn er nog meer Fantastische party games voor de Nintendo Wii die je misschien ook interessant vindt! Wat dacht je van "Wii Party", een andere geweldige verzameling van mini-games die je met vrienden en familie kunt spelen? Of probeer "Mario Party 9", waar je samen met je favoriete Nintendo-personages allerlei leuke uitdagingen aangaat. Bestel vandaag nog en je hebt je nieuwe game snel in huis, want wij versturen 6 dagen per week!
3-2-1, Rattle Battle!

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor 3-2-1, Rattle Battle!

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Hoe ontgrendel je de Rattle Reflex Extend bij Battle Reflex WiiWare?
Syphrone
3531
Om de Rattle Reflex Extend te ontgrendelen moet je 10.000 punten of meer zien te krijgen bij Battle Reflex in 3-2-1, Rattle Battle!.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg