x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Skylanders Trap Team - Wii All in 1!

Kopen:

Skylanders Trap Team Starter Pack Zonder Handleiding
Bestel vanavond, maandag in huis.
16.99
€ 13.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Skylanders Trap Team - Alleen Game
Bestel vanavond, maandag in huis.
5.49
€ 2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Niet speelbaar zonder Portaal & Skylanders
Skylanders
Portaal
Skylanders Trap Team - Alleen Game
Bestel vanavond, maandag in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Niet speelbaar zonder Portaal & Skylanders
Skylanders
Portaal
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Trap Team

Afbeelding voor  Skylanders Trap Team

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2014
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5030917151484
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Skylanders Trap Team

Afbeeldingen

Na de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Skylanders_Giants>Giants</a> komen de mini's!! Zijn ze niet super schattig?
Na de Giants komen de mini's!! Zijn ze niet super schattig?
Om hier verder te kunnen heb je een Trap Master nodig van het Tech element.
Om hier verder te kunnen heb je een Trap Master nodig van het Tech element.
Gebruik de "Traps" om de slechteriken te vangen!
Gebruik de "Traps" om de slechteriken te vangen!
En voor het eerst in 4 games, kun je "KAAOOSSS" vangen!
En voor het eerst in 4 games, kun je "KAAOOSSS" vangen!
Afbeelding voor Skylanders Trap Team

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Trap Team

Beoordelingen Skylanders Trap Team

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

6342
34 jaar
Zeer uitgebreid, zeer compleet en zeer mooi!
Trap Team spreekt nog meer tot de verbeelding door de nieuwe Portal of Power (het podium waar je Skylander characters op plaatst om mee in de game te spelen). Deze Portal of Power maakt geluid! De vijanden die je verslagen hebt kun je in een traptanium stoppen.

Wanneer je de traptanium in de Portal of Power zet gaat de vijand zich er mee bemoeien en tegen je praten vanuit de Portal. Sommige vijanden zijn echt grappig!
Lees meer...

Alles ziet er prachtig uit; de nieuwe miniaturen, de werelden en de tussenfilmpjes (geheel in het Nederlands). Ben je 10 jaar dan slaat je hele fantasie weer op hol door deze fantastische nieuwe wereld!

De vele extra speelmogelijkheden maken Skylanders Trap Team een zeer uitgebreide game.
Verberg.
Cijfer:
9,0

528
16 jaar
Het beste spel uit de Skylander serie!
Skylanders Trap Team is een fantastisch spel: het verhaal is leuk, de hub is prachtig en je hebt hele leuke karakters om te spelen! De Trap Masters zijn heel sterk en de figuurtjes zelf zijn ook een kunstwerk op zich. Super leuk spel en zeker aan te raden!
Cijfer:
8,5

50
12 jaar
Skylanders Trap Team is een leuk creatief spel
Skylanders trap team is een heel goed spel. Met veel leuke nieuwe karakters zoals de mini's. En leuke nieuwe arena gevechten, inplaats van tegen elkaar te vechten kan je nu tegen monsters vechten. Zo kun je altijd samen winnen!
Cijfer:
9,9
Lees meer beoordelingen.

1129
12 jaar
Vang slechteriken in trap team!!
Het begon allemaal met skylanders spyro's advanture waarbij je de figuren die je in de winkel kocht in de game kon (be)sturen!
Vervolgens kwam er Giants met extra grote Skylanders. Toen swap force waarbij je de onderkant en de bovenkant kon verwisselen en nu is Trap Team!
Je kan je vijanden in Trap Team vangen in een zogenaamde trap en terugsturen in het spel om voor jouw te vechten! Je moet er wel rekening mee houden dat je niet de hele tijd je gevangen schurk kan zijn. Na een bepaalde tijd moet je je Skylander weer zijn. Hoe meer schade je met je schurk neemt hoe sneller je schurk het laat afweten.
Met nieuwe Trap Masters kun je elementpoorten openen. Helaas kan dat dus alleen met een Trap Master van het juiste element en niet meer met je oude Skylanders van het juiste element. Wat ook erg leuk is dat er gigantisch veel geheimen in het spel zitten met schatkisten, soulgems (extra kracht voor je skylanders) en gevleugelde safieren (2 % korting op upgrades.
Skylanders Trap Team
Cijfer:
8,5

498
12 jaar
Bijzonder en geweldig
Het is best bijzonder hoe je een poppetje op je portaal zet en hij in het spel verschijnt. Ook hoe je vijanden kunt vangen vind ik ook leuk.
Wanneer je Skylanders Trap Team aanschaft krijg je ook wel wat. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat is een raadsel voor mij, erg bijzonder in elkaar gezet echt geweldig!!!!!!
Cijfer:
9,6

549
16 jaar
De plus- en minpunten van Skylanders Trap Team
Erg leuk skylanders spel!

+ Punten:
Lees meer...
De levels zijn erg uitdagend en in ieder level zitten gemiddeld 1 tot 3 bossfights, variërend van erg makkelijk tot extreem moeilijk, je krijgt heel snel geld en XP. Er zijn een hele hoop nieuwe Skylanders en qua aanvallen zijn de Skylanders ook heel erg verschillend van elkaar. Dus iedere Skylander heeft zijn eigen manier van spelen En het verhaal zelf is erg leuk opgebouwd.

- Punten:
Het spel heeft wel een heel andere manier van element poorten dan de vorige games. Je moet minstens van ieder element een trapmaster hebben om alle elementpoorten te openen (die openen in deze game alleen nog maar met trapmasters) en van ieder element een trap om alle schurken te vangen. En de balans in kracht en levens van sommige Skylanders is iets minder.

Maar ondanks de minpunten is dit spel naar mijn mening wel een erg leuk deel van de Skylanders-reeks.
Verberg.
Cijfer:
7,5

8512
16 jaar
Nog steeds een klapper!
Moet je na gaan. Ik val onder de oudere 'gamer', en ik heb dit spel ge-preorderd! Want dit is gewoon geweldig! Ik was natuurlijk altijd al fan van Skylanders, maar dit slaat alles. Je kan dus nu in de nieuwe Skylanders 'Trap Team', je vijanden vangen, en ze in een val stoppen, waarna je vervolgens als hen kan spelen! Geweldig toch?! Daarom is dit ook zeker een spel wat je op z'n minst heb moeten proberen. Graphics zijn, jammer genoeg, niet zo goed als in Spyro's Adventure. Eigenlijk zijn de graphics, best wel heel erg slecht. Maar het gamen om de game zelf, en daarom geef ik Skylanders Trap Team een zeer welverdiende 9!
Cijfer:
9,0

1125
12 jaar
Een leuk spel, maar het is jammer dat je veel moet betalen voor het hele spel.
Skylanders Trap Team is een leuk spel waarbij je zelf je vijanden kan vangen nadat je ze hebt verslagen. Ook leuk is dat je de poppetjes (die soms best veel geld kosten) kan upgraden in krachten.

Ook kan je je skylanders uit vorige series gebruiken in dit spel waardoor het nog leuker wordt. Je kan doemuitdagingen spelen.
Cijfer:
9,5

1123
14 jaar
Erg mooi en een leuke opvolger
Toen de Skylanders Giants uit was vond ik deze al helemaal geweldig, en toen heb ik de Skylanders Swap Force gekocht. Nu heb ik Skylanders Trap Team gekocht voor een leuke prijs en deze is veel mooier dan de eerdere versies. Op de Trap Team portal kun je ook poppetjes van oudere versies zetten waardoor je niet alle poppetjes kwijt bent. Deze Skylanders game heb je gemmiddeld in 10 uur uitgespeeld. Er zijn meerdere niveaus en er zijn Skylander Traps, deze zijn extra en hiermee kun je Skylanders vangen. Je heb verschillende elementen en van elk element zijn verschillende Traps beschikbaar.
Cijfer:
9,2

498
12 jaar
Vang vijanden
Skylanders is echt geweldig!
Het is zeer uitgebreid en ook erg mooi. Ook dat je vijanden kan vangen en daarna kan gebruiken is leuk!
Skylanders Trap Team
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Skylanders Trap Team

Tips en geheimen, cheats en codes

12 tips: 9 Persoonlijke tips - 1 Easter Egg/Glitch - 1 Geheim - 1 Cheats en Codes

Easter Eggs en Glitches:
Skylander Trap Team blijft hangen in level 8
Nienke!
70
In de eerste druk van Skylander Trap Team voor de Wii zit een productiefout waardoor het spel blijft hangen in level 8. Als je contact opneemt met Activision (de uitgever) kun je het spel gratis omruilen voor een tweede druk zonder productiefout! De Nederlandse klantenservice van Activision is te bereiken op het volgende nummer tegen lokaal tarief: 020 8081476. Je kunt ook mailen naar: support.nl@activision.com.

Geheimen:
Saffieren!
J.
8512
Ken je ze? Het zijn van die magische vlinders die je vindt door het spel heen. Deze geven je korting op je upgrades! Probeer er zo veel mogelijk te vinden om je Skylanders zo snel, goedkoop en zo goed mogelijk te upgraden!

Persoonlijke tip:
Level-en maar!
J.
8512
16 jaar
Elke keer als jouw 'Poortmeester' rank level-up gaat, krijg je een cadeautje bij de Skylanders Academy! Dit kan goud, hoeden of zelfs niveau's omhoog zijn..
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Upgrade je eigen vijand
Reinder
10 jaar
Zoek mensen met een rondje met gouden ring boven hun en je kunt hem/haar upgraden.

Persoonlijke tip:
Snel afwisselen!
J.
8512
16 jaar
Zit je midden in een gevecht, en heeft je Skylander bijna geen levens meer? Verander dan snel naar je gevangen slechterik. In plaats van levens eraf als je klappen krijgt, gaat er alleen speeltijd van je slechterik af. Zo kun je je Skylander nog even in leven houden, tot je een snack ziet liggen die je levens geeft!

Persoonlijke tip:
Doemstrijders
Radi
75
9 jaar
Als je een doemstrijder gevangen hebt, kan je een derde aanval uitvoeren!

Cheats en Codes:
Lekker teleporteren!
CIYoshi
528
Heb je niet een Trap Master van bijvoorbeeld duister? Geen zorgen! Vang Hood Sickle, stop hem in je Trap en speel als Hood Sickle. Hood Sickle kan door veel Elemental Gates teleporteren zonder dat je een Trap Master nodig hebt!

Persoonlijke tip:
Te veel verschillende Traps!!
MrGreenfie ld
520
12 jaar
Er zijn zoveel Traps in het spel, welke moet ik kiezen? Probeer sowieso van ieder element 1 trap te hebben. Er zijn zoveel verschillende Traps zodat je meerdere slechteriken tegelijkertijd kunt hebben. Eigenlijk niet heel erg van belang behalve als je snel wilt wisselen van schurk van hetzelfde element! Er zijn ook speciale Traps die al een Schurk bevatten, maar die zijn moeilijk te vinden! Koop gewoon van een element de mooiste Trap en je zit goed!

Persoonlijke tip:
Broccoli Guy
Luc
11 jaar
Zorg er voor dat Broccoli Guy in je trap zit, want als je weinig levens hebt, kun je met Broccoli Guy genezend voedsel toveren.

Persoonlijke tip:
Doemuitdagingen
Smulleke
1125
12 jaar
Als je doemuitdagingen doet dan kan je daarmee heel veel geld krijgen en levels omhoog gaan. Vooral in latere doemuitdagingen kan je soms wel meer dan 10 levels omhoog gaan.

Persoonlijke tip:
Makkelijk weten waar je schurken kunt vinden
Owen
60
10enietsmeerdaneenhalf. jaar
Als je op de gezocht-poster kijkt en op een schurk klikt, dan kun je zien waar je hem kunt vinden. Als je hem al hebt verslagen, kun je zien waar je de opdracht voor die schurk moet uitvoeren en hoe. Als je alles al hebt gedaan voor die vijand, dan krijg je nog steeds oud nieuws te zien, namelijk waar je de opdracht moet uitvoeren.

Persoonlijke tip:
Knight Light OP
Lost
35
18 jaar
Als je Nightmare modus speelt, is Knight Light naast de Eons Elite Characters toch wel een van de sterkste en dus zeker een aanrader om te kopen!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg