x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Ready 2 Rumble Revolution - Nintendo Wii

Kopen:

Ready 2 Rumble Revolution
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Ready 2 Rumble Revolution

Afbeelding voor  Ready 2 Rumble Revolution

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Vecht
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
EAN:3546430143872
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Ready 2 Rumble Revolution

Afbeeldingen

Speel als verschillende... interessante boksers.
Speel als verschillende... interessante boksers.
Als je Rumble vol hebt krijg je een soort "superslag".
Als je Rumble vol hebt krijg je een soort "superslag".
En ja hoor: weer een knock-out!
En ja hoor: weer een knock-out!
Dit is niet eerlijk!
Dit is niet eerlijk!
Beoordelingen voor   Ready 2 Rumble Revolution

Beoordelingen Ready 2 Rumble RevolutionProductbeschrijving


Ready 2 Rumble Revolution is een hilarische en actievolle boksgame voor de Nintendo Wii. Het is ontwikkeld door AKI Corporation en gepubliceerd door Atari. In deze game kun je kiezen uit een breed scala aan kleurrijke en excentrieke boksers, elk met hun eigen unieke moves en persoonlijkheid. De gameplay is eenvoudig te leren, maar moeilijk te beheersen, wat zorgt voor urenlang speelplezier. Je kunt tegen de computer spelen of het opnemen tegen je vrienden in intense multiplayer-gevechten. De Wii-mote en Nunchuk worden gebruikt om de bewegingen van je bokser te besturen, waardoor je echt het gevoel hebt dat je in de ring staat!

Historische Context


Ready 2 Rumble Revolution is een vervolg op de originele Ready 2 Rumble Boxing-serie die in 1999 begon op de Sega Dreamcast en andere platforms. De serie stond bekend om zijn humoristische en cartooneske benadering van boksen, wat een verfrissende verandering was ten opzichte van de meer realistische boksimulaties van die tijd. Ready 2 Rumble Revolution werd uitgebracht in 2009 en probeerde de serie nieuw leven in te blazen met de unieke bewegingsbesturing van de Wii.

Recensies van Experts


IGN schreef over Ready 2 Rumble Revolution: "While the game offers a fun and entertaining experience, it falls short in depth and replay value." GameSpot zei: "The quirky characters and motion controls provide some laughs, but the game lacks the polish of its predecessors."

Iets voor jou?


Ready 2 Rumble Revolution is perfect voor gamers die houden van humoristische en niet al te serieuze sportgames. Het is ook een geweldige keuze voor feestjes en bijeenkomsten, omdat de simpele besturing en grappige personages voor iedereen toegankelijk zijn. Of je nu een casual gamer bent of een fan van de originele Ready 2 Rumble-serie, deze game zal je zeker vermaken!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Ready 2 Rumble Revolution, dan zijn er nog een paar andere games die je misschien leuk vindt:
- Punch-Out!! voor de Wii: Een andere boksgame met een cartooneske stijl en unieke personages.
- Wii Sports: Hoewel het geen pure boksgame is, bevat het wel een boksminigame die gebruik maakt van de Wii-mote en Nunchuk.
- Mario Sports Mix: Een verzameling van sportgames met je favoriete Mario-personages, inclusief basketbal, volleybal, hockey en dodgeball.

FAQ: Hoe werkt de besturing in Ready 2 Rumble Revolution?


De besturing van Ready 2 Rumble Revolution maakt volledig gebruik van de bewegingssensoren van de Wii-mote en Nunchuk. Je beweegt je bokser door de controllers te kantelen en gebruikt verschillende bewegingen om stoten en combinaties uit te voeren. Het vergt wat oefening om de besturing onder de knie te krijgen, maar het voegt een extra laag van plezier en betrokkenheid toe aan de game.

En dat maakt mij super vrolijk! Ready 2 Rumble Revolution is een Fantastische keuze voor iedereen die van een goede lach en een leuke bokservaring houdt! Haha!
Ready 2 Rumble Revolution

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Ready 2 Rumble Revolution

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Ready 2 Rumble Revolution... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.