x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Rabbids Lab

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Simulatie
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:500
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Rabbids Lab

Afbeeldingen

Boxshot Rabbids Lab
Sla je konijn net zo lang in elkaar tot je tevreden met hem bent! (Let op: doe dit thuis niet na.)
Sla je konijn net zo lang in elkaar tot je tevreden met hem bent! (Let op: doe dit thuis niet na.)
Oelala, ik zie er mooi uit, of niet?
Oelala, ik zie er mooi uit, of niet?
We zaten er al op te wachten: Professor Frankenrabbid!
We zaten er al op te wachten: Professor Frankenrabbid!
Gelukkig hebben de konijntjes er zelf ook nog lol in!
Gelukkig hebben de konijntjes er zelf ook nog lol in!
Beoordelingen voor   Rabbids Lab

Beoordelingen Rabbids Lab

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3

25454
16 jaar
Grappig, maar zeer beperkt
Rabbids Lab is een zeer grappig maar beperkt spel. Het is ontzettend grappig om de Rabbid in je Wii-afstandsbediening compleet te vervormen door ermee te schudden of een bankschroef op zijn hoofd te zetten, en het beschilderen van de Rabbids is ook leuk, maar dat is dan wel meteen alles wat je kan doen in dit spel. Voor 500 Wii-points zijn er aardig wat leukere en uitgebreidere spellen te vinden. Tip: Rabbids lab is eigenlijk gewoon de bewerkmodus in Rabbids Go Home, dus als je Rabbids Lab graag wil zou ik persoonlijk dat spel kopen, dan krijg je er een ontzettend grappige platformer bij.
Cijfer:
6,0

19 jaar
Leuk, maar beperkt
Een leuke Rabbids extra als je van gekkigheid en creativiteit houd. Het werkt net als in het spel Rabbids go home. Maar dan alleen het konijn in de wii-remote functie.
Rabbids Lab
Cijfer:
8,5

Productbeschrijving


Hey gamers! Mr M hier met een Fantastische game die je absoluut niet mag missen: Rabbids Lab voor de Nintendo Wii! In deze hilarische game krijg je de kans om je eigen Rabbid te ontwerpen en te personaliseren. Je kunt hem schminken, aankleden en zelfs zijn gedrag aanpassen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de lol is gegarandeerd! Deze game is ontwikkeld door Ubisoft, de meesterbreinen achter de Rabbids-serie, dus je weet dat je kwaliteit in handen hebt. Het spel maakt gebruik van de unieke motion controls van de Wii, waardoor je echt interactief bezig bent met je Rabbid-creatie. Wowie!

Historische Context


Rabbids Lab kwam uit in 2009 en was een van de vele spin-offs van de populaire Rayman Raving Rabbids-serie. De Rabbids, die oorspronkelijk als vijanden in de Rayman-games verschenen, werden zo populair dat ze hun eigen games kregen. Rabbids Lab is een uniek onderdeel van deze serie omdat het zich volledig richt op creativiteit en personalisatie, in plaats van de gebruikelijke minigames. Tof hè!

Recensies van Experts


IGN zei over Rabbids Lab: "A delightful and quirky game that offers endless fun for fans of the Rabbids series." GamesRadar voegde daaraan toe: "The customization options are a blast, and the motion controls are used in a very engaging way."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van creativiteit en humor. Of je nu een fan bent van de Rabbids-serie of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je tijd door te brengen, Rabbids Lab is een uitstekende keuze. Kinderen zullen genieten van de speelse aard van de game, terwijl volwassenen het grappige en vaak absurde gedrag van de Rabbids zullen waarderen. Fantastisch voor de hele familie!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Rabbids Lab, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar andere games uit de Rabbids-serie, zoals Rayman Raving Rabbids en Rabbids Go Home. Ook games als Mario Party 8 en WarioWare: Smooth Moves bieden vergelijkbare hilarische en interactieve gameplay. Haha!

Extra Fun Fact


Wist je dat de Rabbids oorspronkelijk werden ontworpen als vijanden voor Rayman, maar zo populair werden dat ze hun eigen serie kregen? Het is echt Fantastisch hoe deze maffe wezentjes de harten van gamers over de hele wereld hebben veroverd!
Rabbids Lab

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Rabbids Lab

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Rabbids Lab... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.