x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Medal of Honor: Heroes 2 - Wii All in 1!

Medal of Honor: Heroes 2 is een vermakelijke shooter met een goede online multiplayer.
Professionele beoordeling: 7,8 - Lees de review!

Kopen:

Medal of Honor: Heroes 2
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
3.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Medal of Honor: Heroes 2 Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Boxshot Medal of Honor: Heroes 2

Afbeelding voor  Medal of Honor Heroes 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Shooter
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:16+ jaar
EAN:5030946059300
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Medal of Honor Heroes 2

Afbeeldingen

Je speelt weer eens als een Amerikaan.
Je speelt weer eens als een Amerikaan.
Het is soms iets te makkelijk. Al schieten ze met zijn drieen op je dan ga je nog niet dood.
Het is soms iets te makkelijk. Al schieten ze met zijn drieen op je dan ga je nog niet dood.
Speel in allerlei omstandigheden: op het strand tot in de stad!
Speel in allerlei omstandigheden: op het strand tot in de stad!
Als je een machinegeweer vindt, kun je KNALLE!! Maar pas op dat het niet oververhit raakt!
Als je een machinegeweer vindt, kun je KNALLE!! Maar pas op dat het niet oververhit raakt!
Beoordelingen voor   Medal of Honor Heroes 2

Beoordelingen Medal of Honor: Heroes 2

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3

10545
21 jaar
Intense Tweede Wereldoorlog Shooter met Spannende Missies
Medal of Honor: Heroes 2 is een intense first-person shooter voor de Wii waarin je als soldaat tijdens de Tweede Wereldoorlog missies moet voltooien. De singleplayer-campagne is spannend en uitdagend. Je wordt echt in de actie gezogen. Ik vond vooral de verschillende missies en de mogelijkheid om tactisch te werk te gaan erg leuk.

De multiplayer-modus is ook een leuke toevoeging. Samen met vrienden kun je het opnemen tegen anderen, wat zorgt voor eindeloos speelplezier. De variatie aan wapens en de verschillende tactieken die je kunt gebruiken, maken het spel interessant. De bediening is intuïtief, waardoor het spel toegankelijk is voor zowel nieuwe als ervaren spelers.

De graphics zijn goed voor de Wii, hoewel ze natuurlijk niet kunnen tippen aan moderne consoles. Toch wist het spel mij te verrassen met gedetailleerde omgevingen en een realistische sfeer. Medal of Honor: Heroes 2 is een geweldige keuze voor fans van oorlogsspellen die op zoek zijn naar actie en avontuur!
Cijfer:
7,5

1934
11 jaar
Slechte graphics en beperkt aantal wapens
Het is wel een leuk spel, maar het ziet er gewoon niet uit! Het beeld lijkt net haastwerk, explosies lijken nergens op en het geeft je niet het gevoel dat je in oorlog zit. Ik kan nergens een energiebalk vinden. Als je bijna dood bent, dan komt er rode gloed om het scherm en hoor je een kloppend geluid. Verder zitten er niet veel wapens in. Het ziet er allemaal nep uit.
Medal of Honor: Heroes 2
Cijfer:
4,5

1392
12 jaar
Bagger, prut, lelijk
MoH: Heroes 2 is wel een aardige shooter, maar de graphics zijn gewoon bagger! Het lijkt wel of ze het op een regenachtige zondag in elkaar hebben geprutst. En je hebt ook geen idee wanneer je bijna dood ben, want er is geen levensmeter! Als je dan bijna dood ben, zie je allemaal rood, en gaat het kloppen, maar na vijf seconde is het weer weg! Verder zijn de wapens prut, en lelijk! Ik had toch wel wat beters verwacht...
Medal of Honor: Heroes 2
Cijfer:
5,5
Lees meer beoordelingen.

5343
17 jaar
Redelijk, originele besturing
Een redelijke shooter voor de Wii maar het heeft zijn mankementen.
Allereerst het verhaal. Dat had er wat meer in kunnen zitten want je krijgt aan het begin van elke missie misschien wel een klein filmpje maar dat is alles wat je krijgt wat betreft het verhaal... Geen cut scenes of iets dergelijks.
En ten tweede de besturing met sommige wapens. Wat wel een leuk idee is en wat ook alleen met de Wii kan is dat sommige wapens een uniek besturing hebben met de nunchuck en wiimote. Maar dat werkt niet met alle wapens en is bij sommige delen in het spel gewoon hinderend.
Lees meer...
En als laatste het respawnen van de vijanden. Dat zit natuurlijk in meerdere spellen maar op sommige momenten komen ze van allerlei kanten wat op moeilijkere niveau’s heel erg irritant kan zijn.

Maar de voor de rest valt er niet veel aan te merken alles is een beetje redelijk, de graphics zijn redelijk en de gameplay zelf is ook wel goed.

Het is redelijk maar kan beter

Verberg.
Medal of Honor: Heroes 2
Cijfer:
6,5

725
11 jaar
Het leukste schietspel ooit
Ik heb het spel op de playstation 2 en het is een echt heel erg leuk spel. Je moet in de tweede wereldoorlog vechten. Je moet ook allemaal huizen overvallen en dan uit de ramen gaan schieten. En je moet met een leger alles gaan neerknallen en overvallen. Dus je moet Medal of Honor: Heroes 2 kopen mensen.
Cijfer:
10

14 jaar
Unieke Shooter Ervaring op de Wii

Ik vind het een goede shooter. Ik heb ook andere delen van medal of honor en op de wii is het toch wel leuker en de game zelf is echt goed. Als je bijv. black ops speelt dan kan je ook MoH Heroes 2 halen, want het leuke ervan is dat de game toch anders is in het geheel dan black ops (positief bedoeld!).
Medal of Honor: Heroes 2
Cijfer:
9,3

8512
16 jaar
Wauw..
De graphics van deze Medal of Honor: Heroes 2 zijn toch wel heel erg. De wapens, de loop animatie en de wereld ziet er gewoon walgelijk uit. Voor de rest is de besturing ook niet heel fijn, en als je damage krijgt, wordt je beeld een beetje rood, en dan ben je na 5 seconden weer kerngezond... Wauw, zouden wij in het echt ook moeten hebben!
Cijfer:
4,9

2002
11 jaar
Best moeilijk
Leuk spel vol actie voor oudere kinderen/volwassen. Je speelt weer als een Amerikaan. Je kan uit ongeveer 12 authentieke wapens kiezen om mee te vechten.
Het is ook best moeilijk (vindt ik).
Medal of Honor: Heroes 2
Cijfer:
6,0

125
24 jaar
Nice shooter
Ik heb Medal of Honor: Heroes 2 gisteren bij een vriend gespeeld! Ik heb hem ook maar direct besteld, vind hem goed! Graphics vind ik persoonlijk redelijk, konden beter maar het is nog te doen. Voor de rest mooie game!
Cijfer:
9,0

570
15 jaar
Mooie graphics en veel mogelijkheden
Medal of Honor: Heroes 2 is een leuke first-person Shooter met veel mogelijkheden. Het heeft mooie graphics! Als je de kans hebt om het te kopen zou ik het doen.
Cijfer:
8,6

95
12 jaar
Realistische Bewegingen en Oorlogsgevoel, Maar Onrealistische Genezing
Ik vindt het een leuk spel met mooie grapichs en de bewegingen die je moet maken geven je echt het gevoel dat je in de oorlog zit. Minder vindt ik de rode gloed in beeld: je duikt 5 seconden weg en je bent weer beter.
Medal of Honor: Heroes 2
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hey daar, gamers! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Medal of Honor Heroes 2" voor de Nintendo Wii! Wowie! Dit spel is een Fantastisch stukje geschiedenis in de vorm van een shooter game. Je wordt getransporteerd naar de Tweede Wereldoorlog en neemt de rol aan van luitenant John Berg, een OSS-agent die op een geheime missie is om de nazi’s te verslaan. De gameplay is actievol en spannend, met missies die je meenemen door verschillende locaties zoals Normandië en Frankrijk. Wat deze game echt speciaal maakt, is de unieke Wii-mote besturing, waarmee je echt het gevoel krijgt een soldaat in actie te zijn. Tof hè!

Historische Context


"Medal of Honor Heroes 2" werd uitgebracht in 2007 en is ontwikkeld door EA Canada. Het spel volgt de traditie van de Medal of Honor-serie, die bekend staat om zijn realistische weergave van historische oorlogsgevechten. Toen het uitkwam, werd het geprezen om zijn innovatieve besturing en multiplayer-mogelijkheden. De serie zelf begon al in 1999 en heeft sindsdien een grote impact gehad op het genre van de oorlogsshooters.

Recensies van Experts


IGN zei over deze game: "Medal of Honor Heroes 2 is a solid shooter with intuitive controls and an engaging single-player campaign. The multiplayer mode is a welcome addition that adds longevity to the game." GameSpot voegde eraan toe: "The use of the Wii-mote adds a new level of immersion to the Medal of Honor franchise."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor liefhebbers van historische shooters en iedereen die geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog. Als je houdt van actie, strategie en een goede uitdaging, dan is dit de game voor jou! Ook fans van de Medal of Honor-serie zullen deze titel zeker waarderen. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaardeditie van "Medal of Honor Heroes 2" is er ook een PSP-versie beschikbaar. Hoewel de gameplay vergelijkbaar is, biedt de Wii-versie unieke bewegingsbesturing die je alleen op dit platform kunt ervaren.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Medal of Honor Heroes 2", dan raad ik je ook aan om "Call of Duty: World at War" en "Brothers in Arms: Double Time" eens te proberen. Deze games bieden vergelijkbare historische settings en spannende gameplay. Haha, wat een Fantastische tijd om gamer te zijn!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii-spellen, inclusief "Medal of Honor Heroes 2", kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Nintendo Wii U systemen. Dus of je nu een klassieke Wii hebt of een Wii U, je kunt altijd genieten van dit spannende oorlogsavontuur. Wowie!
Medal of Honor: Heroes 2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Medal of Honor: Heroes 2

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Geheimen - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Unlockable Maps
Rewtyside
5343
Voltooi de volgende missies om een extra map (kaart) te krijgen:

Base Demolition
Beach Attack
Destroy the Guns
Destroy Train
Downed Agent
Monastery Assault
Sink U-Boats
Trough the Sewers

Easter Eggs en Glitches:
Multiplayer Port Tower glitch
Edwinb93
1376
Dit is een glitch waardoor je langs de muur kan lopen van de toren in de map Port. Dit werkt volgens mij alleen in de multiplayer. In de video staat hoe het moet: met de Z-knop en je nunchuck naar links kantelen kan je langs de muur kruipen.

 

Geheimen:
Medailles
Ilyaderoll er
11070
Je kan in het spel medailles krijgen voor de volgende acties:

Combat BasicDood 100 vijanden
Combat MasterDood 500 vijanden
Combat SeniorDood 250 vijanden
EnduranceHaal een missie zonder ernstige verwondingen
Green SurvivorHaal een missie op Green zonder dood te gaan
Grenade CombatDood 25 vijanden met granaten
Hero SurvivorHaal een missie op Hero zonder te sterven
HeroismHaal de campaign op Hero
LMG CombatDood 150 vijanden met de light machinegun
Machine Gun CombatDood 50 vijanden met de MG42
MarksmanshipHaal een missie met 75% accuracy
ParticipantHaal de campaign op Green
Pistol CombatDood 50 vijanden met een pistool
Rifle CombatDood 50 vijanden met een rifle
Rocket CombatDood 25 vijanden met de Rocket Launcher
SharpshooterDood 100 vijanden met een headshot
Shotgun CombatDood 50 vijanden met een shotgun
SMG CombatDood 250 vijanden met een sub-machinegun
Sniper CombatDood 50 vijanden met een sniper rifle
VeteranHaal de campaign op Veteran
Veteran SurvivorHaal een missie op Veteran zonder te sterven
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg