x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Call of Duty: Black Ops - Wii All in 1!

Kopen:

Call of Duty: Black Ops
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
10.49
6.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Call of Duty: Black Ops Zonder Handleiding
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
11.49
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Boxshot Call of Duty: Black Ops

Afbeelding voor  Call of Duty Black Ops

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:18+ jaar
EAN:5030917086380
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Call of Duty Black Ops

Afbeeldingen

De zombies zijn weer terug! Je kan nu ook spelen als John F Kennedy, Fidel Castro, Robert McNamara en Richard Nixon.
De zombies zijn weer terug! Je kan nu ook spelen als John F Kennedy, Fidel Castro, Robert McNamara en Richard Nixon.
De gameplay in een van de missies.
De gameplay in een van de missies.
De zombies mode(met veel bloed!)
De zombies mode(met veel bloed!)
Een van de beste wapens bij zombies... De raygun!!!!
Een van de beste wapens bij zombies... De raygun!!!!
Beoordelingen voor   Call of Duty Black Ops

Beoordelingen Call of Duty: Black Ops

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

28 jaar
Got to have!
Black Ops is verreweg de beste FPS voor de Wii.. Ik was al fan van Reflex maar deze overtreft hem op alle fronten. Campaignmode is tof uitgewerkt, je wordt meegezogen in het verhaal. De multiplayer is vet verbeterd qua gameplay (minder LAGs, betere besturing), en er zijn veel meer mogelijkheden qua wapens, perks, killstreaks en dergelijke.. Grafisch is hij gewoon goed voor de Wii.. Topspel, en zeer verslavend! Zombies zijn dope! Nu nog een beter systeem voor de Zapper.
Call of Duty: Black Ops
Cijfer:
9,0

1116
17 jaar
Goede instap voor de call of duty serie.
Top spel! Black ops is het begin van de gehele black ops verhaallijn en sluit aan op black ops 2. Dit is ook de eerste game waar ze echt wat met de zombie mode gedaan hebben, dus daar is ook veel tijd in te steken.

Zelf heb ik vooral campaign gespeeld, het strekt zich over verschillende periodes en belangrijke gebeurtenissen van de koude oorlog vooral, hetgeen ik persoonlijk een interresante periode vind.

Op de Wii speelt Call of Duty in het algemeen alleen best onhandig, vooral met het richten speelt het toch heel anders dan op bijvoorbeeld de XBOX. Maar in de campaign heb je daar weinig last van als je het een beetje leert.
Call of Duty: Black Ops
Cijfer:
9,0

13 jaar
black flops of tops?
zoals de meeste mensen weten is er in de ze Call of Duty meer aandacht besteedt aan de single player. Het verhaal boeit me niet zo, je zit in een stoel en er wordt gevraagt naar een paar pruts-cijfertjes. Alhoewel er dit keer meer aandacht is besteed aan de single player vind ik er niks aan. De multiplayer is wel goed uitgewerkt. Black ops krijgt van mij een lager cijfer omdat het weer net niet is gelukt... als je een goede COD game op je wii wil dan moet je voor mw 1 Reflex gaan...
Call of Duty: Black Ops
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

40
13 jaar
De beste uit de call of duty reeks voor de wii.
Ik vind Call of Duty: Black Ops de beste uit de serie. Met de classic controller wordt het speelgemak veel beter en gaat het veel beter. De multiplayer is goed en ook zeer verslavend, alleen ik vind de single player wat minder want er zit niet echt een goede verhaallijn in. En je bent er snel op uit gekeken maar voor mensen die van multiplayer games houden is het een top game.
*Tip: koop er een classic controller erbij.
Cijfer:
8,0

1519
13 jaar
Minpunten en pluspunten black ops
Call of Duty: Black Ops is een mooi spel in zijn geheel, maar ik vind het toch niet helemaal mooi en daarom vertel ik een paar minpunten die makers beter hadden kunnen doen.
Ik vind de zombie mode niet zo mooi, het is nog al saai in je eentje... Maar ze hebben er dit keer wel meer aandacht in gestopt dat is wel mooi maar je kunt geen nieuwe maps kopen, dat is zeer jammer. De multiplayer is ook niet zo mooi als ik had gedacht er zijn veel minder opties dan als je het op de playstation speelt of op de xbox 360. Dat is mijn mening!
Cijfer:
8,5

207
13 jaar
Black Ops, meteen kopen!
Toen ik het voor de eerste keer speelde dacht ik: wow! Deze Call of Duty is geweldig. De singleplayer is verslavend. Hoewel ik normaal niet zo van de multiplayer ben, ben ik dat sinds Black Ops toch wel. Kortom: een geweldige game!
Call of Duty: Black Ops
Cijfer:
9,5

2002
11 jaar
Leuke shooter
Call of Duty: Black Ops is een leuk COD spel met een beetje een vaag verhaal.
Goeie shooter voor de Wii met mooie grappigs en leuke missies. Je kan verder ook multi-player en met zombies.
Cijfer:
9,0

5343
17 jaar
Leuk, maar niet vernieuwend
Het leukste van COD Black Ops moet wel de single player zijn. Voor het eerst speel je maar als 1 personage waardoor je je heel erg goed kan verdiepen in het verhaal, dat trouwens heel erg goed is.

In de multiplayer is niks nieuws te vinden, je hebt natuurlijk weer zombies en de al oude deathmatch en dergelijke gamemodes.
Leuk als je COD fan bent, maar als je iets vernieuwends zoekt moet je niet hier wezen.
Call of Duty: Black Ops
Cijfer:
7,5

3229
13 jaar
Moeilijke controls en slechte graphics.
Call of Duty: Black Ops Wii heeft moeilijke controls. Het richten gaat niet gemakkelijk en het lopen is ook geen pretje. Daarbij komen ook nog eens de slechte graphics. De details zijn niet goed uitgewerkt. Deze versie van Call of Duty blijkt wel goed te zijn op de andere consoles zoals ps3 en xbox. Daar zijn de graphics en controls dan ook veel beter.
Cijfer:
6,5

3035
13 jaar
Heel erg leuk!
Heel erg leuk! Moet je echt kopen! Single Player is wel minder leuk dan Multiplayer.
Call of Duty: Black Ops
Cijfer:
9,3

13 jaar
leuk spel
ik vind dit een erg leuk spel, vooral de single player vind ik ook leuk. En de zombies in black ops ook alleen in wave 40 worden ze vervelend (: Dit spel moet je zeker hebben!
Call of Duty: Black Ops
Cijfer:
8,5

4194
20 jaar
Besturing maakt dit spel praktisch onspeelbaar
Call of Duty: Black Ops is een goed spel. Daar zal ik ook niets tegen inbrengen. De wapenkeuze is groot, de perks zijn interessant en de maps zijn mooi gemaakt. Kortom; voor een schietspel valt er nog niks te klagen. Maar dat is ook direct waar de (wel heel erg grote) adder onder het gras vandaan komt. De besturing van Call of Duty op de Wii is dramatisch. Doordat de motion sensor van de Wii hypergevoelig is (wat in sommige spellen juist fijn kan zijn) zit je soms met een redelijk stevige hand op het scherm te richten, terwijl je wapen (in het ergste geval heb je voor de sniper gekozen) van links naar rechts over het beeldscherm schiet alsof je live vanaf een rodeostier aan het spelen bent. Hoe leuk het spel in theorie ook is, met deze besturing kan ik er simpelweg geen voldoende aan koppelen. Sommige spellen zijn helaas niet gemaakt voor de Wii.
Cijfer:
5,0

238
10 jaar
een leuk spel zou ik kopen.
de nieuwste spel van call of duty. De naam is al leuk black ops. Dit is zon spel wat je moet hebben
Call of Duty: Black Ops
Cijfer:
8,5

120
14 jaar
Awesome
Een goede fps shooter.
Er is niet veel over te zeggen, het is leuker om COD Black Ops zelf te spelen :D
Call of Duty: Black Ops
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Call of Duty: Black Ops

Tips en geheimen, cheats en codes

15 tips: 10 Persoonlijke tips - 3 Easter Eggs en Glitches - 2 Cheats en Codes

Easter Eggs en Glitches:
Zombie tips voor de online gamer
Daan123
1519
Bij kino der toten moet je de deuren openen bij ronde vier tot en met de kamer waar je de mp40 kan kopen. Daar moet je blijven tot en met ronde 6 7 of 8, ligt er aan wanneer de hell dogs komen. Ga op de linker trap staan en kijk soms links of rechts. De honden kijken je aan en staren een beetje maar bijten niet dus je kunt ze gewoon neerknallen, dat is wel een goed punt. Gebruik bij zombies altijd een wii gun, altijd handig.
Koop dan een aug. Dat wapen moet je upgraden dan komt het wel goed.

Cheats en Codes:
Alle zombie mappen!
Wesleye98
15616
Om uit de stoel in het hoofdmenu te komen schud je eerst de nunchuk en de wii remote tot je opstaat.
Achter in de kamer waar Alex mason gevangen zit, staat een computer. Druk op A en dan krijg je een computer beeldscherm te zien. Je typt dan in: 3arc unlock. Nu heb je de mappen: kino der toten, Five, Death ops arcade.

Easter Eggs en Glitches:
easter eggs kino der toten (muziek en filmpje)
Brian
635
Easter egg 1
Als je bij de zombies mode begint begin je in een kamer met twee trappen en vier ramen.
Stap 1. Als je begint en je draait je gelijk om is er aan de rechterkant onder de trap een meteoor. Houd je herlaad knopje ingedrukt als je op de meteoor mikt(dan activeer je hem).

Stap 2. Maak in ronde 2/3 de deur boven open, ga dan nog twee zalen verder dan kom je in een soort van make-up kamer. Als je de deur open maakt ga dan gelijk links, loop door tot de muur ga dan rechts het deurtje in en kijk naar links en pak de meteoor (door je herlaad knopje ingedrukt houden als je op de meteoor mikt)

Stap 3. Maak vanuit de make-up kamer de deur open naar de grote zaal, loop dan door naar het einde maak ook die deur open, loop dan naar boven over de trap en dan kom je in een kamer, loop naar rechts en dan naar het raam dat daar rechts staat dan zie je een kast daar zie je een meteoor als je die activeert krijg je een leuk muziekje.

Easter egg 2
Als je bij het theater bent dan moet je de power aan zetten en in de teleporter gaan wachten tot de tijd om is. Je wordt weg geteleport naar een speciale kamer daar ligt ergens in die kamer een film rol pak die op.
Als je daarna nog een keer teleporteert dan kan je de film rol in de projector doen en hij zal een film afspelen
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Ontsnapping bij zombie’s+geest
Jason
115
12 jaar
Bij five moet je bij een gate staan. Bij de gate’s zijn houten balken, jij moet op de onderste balk gaan staan. Als je de zombie hebt drukt de host op start driehoek. Dan hoort die zombie je meegenomen te hebben en dan zie je een aantal klokken met namen en daaronder een kast, duik op de kast uit een hoek eens je op de kast bent moet je op de klokken naar boven springen. Als je op de links bovenste klok bent spring je naar voor en zit je op het dak.
Dit is heel leuk je kan de zombie’s van boven afknallen en je kan naar buiten kijken je bent daar een geest.
Wel 2 minpuntjes: 1 Je kan maar tot een bepaalde plaats als een geest. 2 Als je kogels op zijn kan je niet meer verder dan moet je de game eindigen want je kan dan nergens een wapen meer kopen.
Succes met proberen!

Persoonlijke tip:
Vliegen
Jason
115
12 jaar
In nuketown heb ik sinds kort een glitch gezien deze gaat als volgt. Eerst moet je een sniper met variable zoom hebben.
Daarna moet je op de goot gaan staan naast de naast de auto waar de meeste campen.
Dan komt de andere speler en gaat voor degene die op de goot staat staan. Nu moet de speler met zijn sniper 4x in en uit zomen (4x r3).Dan moet je in de hoek op de rode vrachtwagen gaan staan en je blastic knife nemen je richt op de persoon die op de goot staat en vervolgens knife je. 2 dingen die kunnen gebeuren: 1 je vliegt de lucht in.2 Je vliegt naar voren.
Succes met uitproberen!

Persoonlijke tip:
Killstreak in Black Ops
Rembrandt
65
11 jaar
Bij nuketown in het huis met de gele deuren heb je dat raam. Daar vlakbij is de bus, zet vlak voor het raam de machine gun en gooi veel granaten zo heb je heel snel een killstreak.

Cheats en Codes:
Gold-camo in multiplayer
Wesleye98
15616
Ga uit de stoel naar de computer en type dan: ’’black gold’’ met een spatie ertussen. Nu heb je gold-camo op elk wapen!

Persoonlijke tip:
Headset
Sleinie33
1338
13 jaar
Gebruik je headset om mensen te horen te lopen.

Easter Eggs en Glitches:
Out Of Map Glitch Nuketown
NewReviewe r
213
Als je Care-Package hebt, moet je naar de tuin gaan waar je dat rotsblok boven de schutting uit kunt zien. Gooi je Care-Package dicht bij die schutting. Als je Care-Package is neergekomen, spring je erop en doe dan sprint+vooruit+springen en Voila! Je bent Out of The Map!

Persoonlijke tip:
Een goede tip voor jouw en je vrienden
Daan123
1519
13 jaar
Speel de missies eerst uit op het makkelijkst, als je dat kan ga naar het volgende en dan ga je zo door. Want als je in het begin denkt, "oo dat kan ik wel dat is wel makkelijk, veteran!" nou dan heb je het mis! Wwant als je dan niet verder komt met de moeilijkere missie dan vind je het minder leuk....En met online moet je ook niet denken dat je heel goed bent (want dat dacht ik ook), je moet gewoon bij het makkelijkst beginnen, dan blijft de game leuk anders word het een beetje saai.

Persoonlijke tip:
Online multiplayer class (voor beginners)
Rik999
832
18 jaar
Als je een beginner bent met cod heb ik hier een paar tips:
1e wapen: je krijgt drie wapens in begin waar je uit kan kiezen De meeste cod spelers vinden de mp40 in het begin het beste.

1e match: ik zou beginnen met een paar potjes headquarters. Dit duurt langer als een normaal potje teamdeath match, hier is het de bedoeling dat je een doos willekeurig in het veld gezet inneemt. Zo krijg je 250 points daarna word het alleen maar beter want je verdient om de zoveel seconden 50 points, zo ga je sneller level up!

Persoonlijke tip:
De zombies (hoe je ver kan komen)
Dentroo
90
13 jaar
Als je begint moet je een m14 kopen en waar je de m14 heb gekocht moet je links en die deur openen. Dan moet je de andere deur openen dan moet je een mp40 en daar blijven zitten tot de honden komen, en dan de deur openen. Als je veel geld hebt dan moet je nog een deur openen en dan moet je de random doos zoeken, en dan komt het goed. Je moet natuurlijk upgraden en de beste wapens zijn de raygun en thundergun die moet je upgraden. Veel geluk!

Persoonlijke tip:
Goeie online Classes
Giaci007
468
18januari2000 jaar
Wil je altijd winnen met online multyplayer?
Dat kan! Als je maar de juiste classes(wapencombinaties) hebt! In het volgende filmje zie je een goede Sniper Class:

 

Persoonlijke tip:
Een tipje :)
Sleinie33
1338
13 jaar
Ik heb een goede tip, ga altijd bij een deur, raam of een kamer waar 1 of 2 openingen zijn staan. Je kan makkelijk iemand neerschieten en daardoor krijg je meer punten. Succes verder! :)

Persoonlijke tip:
Nuke town combat training makkelijk killen
Thijs van de wetering
13 jaar
Als je in Nuketown in het huis met de gele muren gaat staan, kun je door een raam kijken. Dan als je iemand ziet schiet je een kogel op hem, dan ga je net langs de deur staan en wacht je tot hij komt (ze komen altijd) als je hem ziet knife je hem zo verspil je weinig kogels en heb je snel een killstreak(ik haal hier bijna altijd attack dogs mee)
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg