x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Max & The Magic Marker - WiiWare All in 1!

Kopen:

Afbeelding voor  Max and the Magic Marker

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:1000
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Max and the Magic Marker

Afbeeldingen

Boxshot Max & The Magic Marker
Je bent Max, een jongen die op een dag een magische stift in zijn brievenbus vindt.
Je bent Max, een jongen die op een dag een magische stift in zijn brievenbus vindt.
Zo zie je maar wat je allemaal kunt doen met een klein beetje inkt...
Zo zie je maar wat je allemaal kunt doen met een klein beetje inkt...
Teken een bal Max, laat hem op de wip vallen en je vliegt omhoog!
Teken een bal Max, laat hem op de wip vallen en je vliegt omhoog!
Veel obstakels zeg!
Veel obstakels zeg!
Beoordelingen voor   Max and the Magic Marker

Beoordelingen Max & The Magic Marker

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8

3040
30 jaar
Met een bibberhandje kun je het wel shaken!
Met the Magic Marker (Wii Remote) teken je trapjes, afdakjes, bruggen, etc. Zo help je Max langs de vele obstakels komen.
De latere levels maken het je echt lastig wat er voor zorgt dat je flink moet nadenken en uitproberen.
Max & The Magic Marker ziet er fantastisch uit en is erg uitdagend. Aanrader voor de puzzel fan!
Cijfer:
8,7

2148
12 jaar
Een erg leuk teken-avontuurspel
In het begin van het spel krijgt Max een brief en daarin zit het magische potlood waar je het hele spel mee zult gaan tekenen. Daarna tekent hij een poppetje (een kwaadaardige), dat wordt levend en het springt op het papier. Daarna tekent hij zichzelf op dat papier en begint het spel. Het spel heeft een erg leuke gameplay. Je kan bijvoorbeeld een wip tekenen en jezelf lanceren met een ander voorwerp wat je tekent in de lucht en laat vallen. Je kunt ook een brug tekenen en zonder problemen over het water lopen. Het heeft alleen een vage besturing. Dit is een erg leuk spel en een aanrader voor iedereen tot 12 jaar en tekenliefhebbers.
Max & The Magic Marker
Cijfer:
9,0

4373
10 jaar
Beetje slechte besturing, maar toch een leuk spel.
In het begin van dit spel krijgt Max een kaart, en als hij de kaart opent maakt hij een tekening. De tekening loopt een tekenwereld in waar Max achterna gaat. In het spel moet hij van alles tekenen om verder te kunnen komen, maar als je teveel tekent wordt de tekening ook zwaarder. Daarom moet je ook soms een aantal dingen wissen om nieuwe dingen te plaatsen. Bij dit spel heb je een Wii Remote en een Nunchuk nodig. Helaas werkt de besturing een beetje vaag, maar wel een leuk spel!
Max & The Magic Marker
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

2052
17 jaar
Niets speciaal.
Dit spel is niet veel soeps. Max & The Magic Marker is een namaak Drawn to Life en daarom is de game soms nogal saai. De graphics zijn ook niet geweldig, de gameplay is saai en de controls zijn slecht. Alles samen een game die je kan overslaan!!! Koop liever Drawn to Life!!!
Cijfer:
6,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om jullie te vertellen over "Max and the Magic Marker" voor de Nintendo Wii! Wowie! Dit is een magisch puzzel- en platformspel waarin je de jonge held Max bestuurt. Met zijn toverstift kan Max alles tekenen wat je maar kunt bedenken, en dat komt tot leven in zijn wereld. De gameplay is echt uniek omdat je creatieve oplossingen moet bedenken om door de levels te komen. Ontwikkeld door Press Play, deze game combineert avontuur en creativiteit op een manier die je niet vaak ziet. Het verhaal begint wanneer Max een mysterieuze stift ontvangt en een monster tekent dat tot leven komt. Hij moet nu door zijn eigen tekeningen navigeren om het monster te vangen. Fantastisch, toch?

Historische Context


Toen "Max and the Magic Marker" in 2010 uitkwam, kreeg het veel lof voor zijn innovatieve gameplay. Het was een van de eerste games die de Wii-mote echt op een creatieve manier gebruikte, waardoor spelers direct op het scherm konden tekenen. Het spel kreeg ook een heruitgave op andere platforms zoals de Nintendo DS en mobiele apparaten, wat de populariteit nog verder vergrootte. Het is een game die door de jaren heen een trouwe schare fans heeft opgebouwd.

Recensies van Experts


"Max and the Magic Marker is a delightful puzzle platformer that encourages creativity and problem-solving in a way that’s both fun and rewarding." - IGN
"With its charming art style and innovative gameplay mechanics, Max and the Magic Marker is a must-play for puzzle fans." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor spelers van alle leeftijden die houden van puzzels en creativiteit. Vooral kinderen zullen genieten van de kleurrijke wereld en de mogelijkheid om hun eigen oplossingen te tekenen. Maar ook volwassenen die van innovatieve gameplay houden, zullen hier veel plezier aan beleven. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje magie in hun spel?

Vergelijkbare Games


Als je "Max and the Magic Marker" leuk vindt, dan raad ik je ook "Drawn to Life: The Next Chapter" aan. Deze game heeft een vergelijkbare tekenmechaniek en biedt ook een magische wereld om te verkennen. Een andere aanrader is "Scribblenauts Unlimited," waar je alles wat je opschrijft tot leven kunt brengen. Beide zijn Fantastische keuzes voor creatieve geesten!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii-spellen, inclusief "Max and the Magic Marker," kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een oude Wii hebt of een nieuwere Wii U, je kunt altijd genieten van dit magische avontuur.

Bleh tegen saaie games, en Wowie tegen deze magische ervaring! Veel speelplezier, en vergeet niet je creativiteit de vrije loop te laten!
Max & The Magic Marker

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Max & The Magic Marker

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Persoonlijke tips - 1 Geheim

Geheimen:
Unlockables
Frank
47061
Hoewel we hier niet bepaald kunnen spreken van een game met ongelofelijk veel unlockables, zijn er wel degelijk een paar vrij te spelen elementen. Een paar voorbeelden:

Dubbele EspressoBehaal 5 snelheidsrecords
PlaygroundBehaal 150 Pickups
Volle MarkerBehaal 400 Pickups
Super MaxBehaal alle 40 Geheimen

Persoonlijke tip:
Inkt terug krijgen
Ate-jan
2148
12 jaar
Je hoeft niet per se de hele tijd inkt te verzamelen. Je kunt je inkt ook gewoon terug krijgen. Als je een tekening hebt gemaakt kun je daarna gewoon op de tekening wijzen en simpelweg op B drukken. Je tekening verdwijnt maar je krijgt je inkt terug! Pas dus ook op dat je je tekening niet in het water of in het ravijn laat vallen!

Persoonlijke tip:
Demo
Bramd de Groot
25454
16 jaar
Ben je benieuwd of Max and the Magic Marker een leuk spel is, o0f toch een goedkope ripoff van Drawn to Life? Dan kun je de demo downloaden van het Wii-winkelkanaal en het spel zelf uitproberen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg