x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Karaoke Revolution Glee - Nintendo Wii

Kopen:

Karaoke Revolution Glee
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Microfoon
Karaoke Revolution Glee Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
€ 7.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Microfoon
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 6.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Voor Wii en Wii U.
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.99
€ 4.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Voor Wii en Wii U.
Boxshot Karaoke Revolution Glee

Afbeelding voor  Karaoke Revolution Glee

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie, Ritme
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4012927094204

Anderen bekeken ook:

Beoordelingen voor   Karaoke Revolution Glee

Beoordelingen Karaoke Revolution Glee

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

6127
14 jaar
Standaard karaoke game
Dit is een standaard Karaoke spel. De opgenomen nummers worden gezongen door de cast van Glee. De zangers hebben fantastisch werk verricht met het uitvoeren van de liedjes en brengen hun eigen draai aan elke voorstelling.

Als je Karaoke Revolution Glee speelt zul je wel merken dat dit spel niet heel veel meer te leveren heeft dan alle andere karaoke-spellen.
Naarmate je elk liedje een paar keer hebt gespeeld wordt het spel erg alledaags. De songteksten van liedjes scrollen langs de onderkant van het scherm in een langzame tempo waardoor het vaak moeilijk is om mee te zingen met een liedje waarvan je de tekst niet kent. Het spel biedt de standaard-karaoke game modes zoal; solo, co-op, en duet.
Cijfer:
7,0

10545
21 jaar
Perfecte zanggame voor Glee-fans met geweldige liedjesselectie
Karaoke Revolution Glee voor de Nintendo Wii is een spannende zanggame gebaseerd op de populaire tv-serie. Ik vind het geweldig dat spelers hun favoriete nummers uit de show kunnen zingen. De kleurrijke graphics en de leuke interface maken het een plezier om te spelen. De visuele stijl zorgt ervoor dat je je echt in de wereld van Glee waant.

De game biedt een geweldige selectie van liedjes uit de serie, wat voor mij een groot pluspunt is. Het geeft ook feedback op je zang, wat helpt om je vaardigheden te verbeteren. Dit maakt het niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Voor mij is het een ideale manier om mijn zangtalent te oefenen terwijl ik plezier heb.

Je kunt solo of samen met vrienden spelen, wat zorgt voor veel plezier en competitie. Het is perfect voor fans van Glee en voor iedereen die graag zingt. De mogelijkheid om samen te zingen of tegen elkaar te strijden maakt het een sociale en interactieve ervaring. Zeker een aanrader voor een gezellige avond met vrienden of familie!
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Wowie! Karaoke Revolution Glee voor de Nintendo Wii is een Fantastische game die je zangtalenten naar een hoger niveau tilt! Gebaseerd op de populaire TV-serie Glee, brengt deze game je favoriete nummers en personages naar je woonkamer. Je kunt zingen met de originele cast en genieten van de authentieke Glee-ervaring. De game bevat verschillende modes zoals ?Quick Play? en ?Glee Story Mode? waarin je door verschillende episodes van de serie speelt. Met meer dan 30 hits uit de show is er voor ieder wat wils!

Historische Context


Karaoke Revolution Glee kwam uit in 2010, een tijd waarin de TV-serie Glee op het hoogtepunt van zijn populariteit was. De game wist de harten van zowel Glee-fans als muziekliefhebbers te veroveren. Sinds de release zijn er meerdere vervolgen en spin-offs uitgebracht, maar deze eerste editie blijft een klassieker die de essentie van de show perfect weet te vangen.

Recensies van Experts


?Karaoke Revolution Glee is a must-have for fans of the show. The song selection is excellent, and the gameplay is engaging.? - IGN
?This game captures the spirit of Glee perfectly and offers hours of fun for both solo singers and groups.? - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor Glee-fans die van zingen houden! Of je nu een solo-artiest bent of graag met vrienden zingt, Karaoke Revolution Glee biedt urenlang speelplezier. Het is ook een geweldige keuze voor families die samen willen genieten van muziek en zang.

Vergelijkbare Games


Als je van Karaoke Revolution Glee houdt, dan vind je Just Dance voor de Nintendo Wii ook zeker Fantastisch! Beide games brengen muziek en beweging samen voor een complete entertainmentervaring. En vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game super snel in huis!
Karaoke Revolution Glee

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Karaoke Revolution Glee

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Karaoke Revolution Glee... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.