x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur - Nintendo Wii

Kopen:

Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
12.49
8.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.99
€ 6.99korting
6 Maanden garantie
Spel in het Nederlands
Handleiding
Boxshot Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur

Afbeelding voor  Go Diego Go Het Grote Dinosaurus Avontuur

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5026555043243
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Go Diego Go Het Grote Dinosaurus Avontuur

Afbeeldingen

Met in de hoofdrol: de dinosaurus reddende Diego.
Met in de hoofdrol: de dinosaurus reddende Diego.
Vaar met Diego op de rivier en ontwijk de rotsen.
Vaar met Diego op de rivier en ontwijk de rotsen.
Help samen met Diego de moeder dinosaurus om bij haar kinderen te komen.
Help samen met Diego de moeder dinosaurus om bij haar kinderen te komen.
Beoordelingen voor   Go Diego Go Het Grote Dinosaurus Avontuur

Beoordelingen Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur

1 beoordeling - cijfer 4,5

786
22 jaar
Leuk voor kinds van 5 tot 7 jaar, maar anders is er niks aan
"Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur is een Wii-game die zich richt op jongere spelers met de belofte van een educatieve en avontuurlijke ervaring. Helaas valt deze titel flink door de mand en slaagt er niet in om de verwachtingen waar te maken, zelfs niet voor de jongste spelers.

Een van de grootste problemen van Het Grote Dinosaurus Avontuur is de algehele uitvoering. De graphics zijn matig, met weinig variatie in omgevingen en personages die er vaak eenvoudig en ongeïnspireerd uitzien. Dit draagt bij aan een gebrek aan visuele interesse, wat het spel een saaie uitstraling geeft.
Lees meer...

Het gameplay-aanbod is ook teleurstellend. De activiteiten zijn herhalend en voelen snel eentonig aan, met weinig uitdaging om spelers betrokken te houden. De bewegingsbesturing voelt soms onnauwkeurig aan, wat kan leiden tot frustratie bij jongere spelers die moeite hebben om hun acties op het scherm te vertalen.

Hoewel het spel probeert educatief te zijn door concepten zoals tellen en vormherkenning te introduceren, voelt de uitvoering oppervlakkig en weinig betrokken bij de gameplay. Dit maakt de educatieve elementen minder effectief en voegt weinig toe aan de algehele ervaring.

Geluid en muziek zijn ook ondermaats. De soundtrack mist de aanstekelijkheid die nodig is om spelers te betrekken, en de stemacteerprestaties zijn soms geforceerd en weinig overtuigend.

Kortom, Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur slaagt er niet in om te voldoen aan de verwachtingen die we hebben van een spel dat gericht is op jonge kinderen. Met zijn gebrekkige uitvoering, repetitieve gameplay en oppervlakkige educatieve elementen, is dit een titel die weinig te bieden heeft voor zowel jonge spelers als hun ouders.
Verberg.
Cijfer:
4,5

Productbeschrijving


Wowie! Ben je klaar voor een prehistorisch avontuur met Diego? In "Go Diego Go: Het Grote Dinosaurus Avontuur" help je Diego om verloren dinosaurussen te redden en terug te brengen naar hun families. Deze Fantastische game is gebaseerd op de populaire kinderserie "Go Diego Go!" en is speciaal ontworpen voor jonge ontdekkingsreizigers. Met spannende gameplay-mechanieken zoals het rijden op dinosaurussen, het oplossen van puzzels en het navigeren door verschillende omgevingen, zal deze game zeker een glimlach op je gezicht toveren. Ontwikkeld door High Voltage Software en uitgegeven door 2K Play, biedt dit avontuur urenlang plezier en educatie voor de kleintjes!

Historische Context


Toen "Go Diego Go: Het Grote Dinosaurus Avontuur" werd uitgebracht in 2008, was de serie "Go Diego Go!" al een grote hit op Nickelodeon. De game bracht de geliefde personages en de educatieve waarde van de show naar de Wii, waardoor kinderen niet alleen plezier hadden, maar ook leerden over dinosaurussen en de natuur.

Recensies van Experts


"Go Diego Go: Het Grote Dinosaurus Avontuur is een perfecte game voor jonge kinderen. Het combineert leuke gameplay met educatieve elementen, en dat maakt mij super blij!" - IGN
"De graphics en geluiden zijn kleurrijk en aantrekkelijk voor de doelgroep. Dit is een Fantastische keuze voor ouders die een veilige en leerzame game voor hun kinderen zoeken." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en fans van de "Go Diego Go!" serie. Als je kleintjes hebt die nieuwsgierig zijn naar dinosaurussen en avontuur, dan is dit de perfecte game voor hen! Ook ouders die op zoek zijn naar educatieve en leuke content voor hun kinderen zullen deze game waarderen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Go Diego Go: Het Grote Dinosaurus Avontuur", dan raad ik je ook aan om te kijken naar "Dora the Explorer: Dora Saves the Snow Princess" en "Ni Hao, Kai-Lan: Super Game Day". Beide zijn ook Fantastische keuzes voor jonge kinderen die houden van avontuur en leren!

FAQ: Is "Go Diego Go: Het Grote Dinosaurus Avontuur" geschikt voor niet-lezende kinderen?


Ja, absoluut! De game is ontworpen met jonge kinderen in gedachten en bevat veel gesproken dialoog en visuele aanwijzingen, zodat ook niet-lezende kinderen kunnen genieten van het avontuur. Fantastisch, toch?!
Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Go Diego Go! Het Grote Dinosaurus Avontuur... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.