x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Family Trainer: Extreme Challenge - Wii All in 1!

Kopen:

Family Trainer: Extreme Challenge & Game-Mat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.49
€ 4.99aanbieding
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Family Trainer: Extreme Challenge & Game-Mat Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.49
€ 3.99korting
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Family Trainer: Extreme Challenge

Afbeelding voor  Family Trainer Extreme Challenge

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Simulatie
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:3296580803972

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Family Trainer Extreme Challenge

Afbeeldingen

Gebruik de speciale Family trainer mat om het beste uit het spel te halen!
Gebruik de speciale Family trainer mat om het beste uit het spel te halen!
Zorg dat je binnen het tijdlimiet een zo hoog mogelijke score krijgt.
Zorg dat je binnen het tijdlimiet een zo hoog mogelijke score krijgt.
Wie zei dat touwtjespringen niet extreem kon zijn?
Wie zei dat touwtjespringen niet extreem kon zijn?
Zorg dat je de juiste pijltjes in drukt op het juiste ritme om punten te krijgen
Zorg dat je de juiste pijltjes in drukt op het juiste ritme om punten te krijgen
Beoordelingen voor   Family Trainer Extreme Challenge

Beoordelingen Family Trainer: Extreme Challenge

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1

392
16 jaar
Bijna een leuke vervanging voor Wii Fit

Family Trainer: Extreme Challenge is een van de vele Wii spellen met een accessoire erbij. Deze mat is echter geen stuk plastic dat je op de Wii remote klikt, maar iets waar je echt op moet bewegen, net als het Balance Board bij Wii Fit. Er zijn meer overeenkomsten met dat spel: je moet bij beiden bewegen, het zijn sportminigames, enzovoort.

Dus koop je Family Trainer: Extreme Challenge of Wii Fit? Dat is natuurlijk een van de grote vragen die je jezelf stelt als je dit spel wilt kopen.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
7,3

45
25 jaar
Grappig en sportief spel, jammer van de mini mini-games.
Ik heb dit spel een tijdje gespeeld, een aantal leuke mini games (van touwtje springen tot bergbeklimmen en skaten) waarbij het zweet soms al gauw op je voorhoofd staat! Leuk dat je met z’n tweeën met één mat kan spelen. Klein nadeel, soms zijn de mini games wel heel erg mini en met 1 beweging al voorbij...
Family Trainer: Extreme Challenge
Cijfer:
7,0

330
10 jaar
Leuk!
Het is een leuk spel want je moet van alles vrijspelen en het zijn leuke sporten.
Family Trainer: Extreme Challenge
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

9 jaar
Lekker bezig op de mat
Ik vind Family Trainer Extreme Challange leuk!

De spellen zijn afwisselend, zoals een geheugenspel dat je elke keer een extra move moet onthouden, maar ook springtouwen. Je moet dan op het juiste moment springen en het wordt steeds moeilijker, omdat het soms erg snel gaat.

Het is leuk om op de mat te spelen, omdat je dan niet de hele tijd met de Wii-afstandsbediening bezig bent en lekker in beweging bent.
Family Trainer: Extreme Challenge
Cijfer:
8,1
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Family Trainer Extreme Challenge"! Wowie, deze game is echt een Fantastisch avontuur voor het hele gezin. In "Family Trainer Extreme Challenge" neem je deel aan allerlei spannende en fysieke mini-games. Denk aan klimmen, surfen, kajakken en nog veel meer! De game maakt gebruik van de speciale Family Trainer mat, een accessoire dat je voetenwerk en bewegingen registreert. Het is ontwikkeld door Bandai Namco Games en biedt een unieke combinatie van sport en plezier. Of je nu alleen speelt of met vrienden en familie, deze game zal je zeker in beweging brengen en voor uren vermaak zorgen!

Historische Context


"Family Trainer Extreme Challenge" kwam uit in 2008 en is een vervolg op de populaire "Family Trainer" serie. Toen de game uitkwam, was het een van de innovatieve titels die gebruik maakte van fysieke accessoires om de gameplay te verbeteren. In een tijd waarin bewegingssensoren steeds populairder werden, was deze game een hit onder gezinnen die samen wilden spelen en actief wilden blijven. De serie heeft door de jaren heen zijn charme behouden dankzij de leuke en toegankelijke gameplay.

Recensies van Experts


IGN zei over "Family Trainer Extreme Challenge": "It’s a fun way to get the whole family moving, with a variety of activities that will keep players engaged." Metacritic gaf de game een score van 70, wat aangeeft dat het een solide keuze is voor fans van bewegingsgames.

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor gezinnen die graag samen tijd doorbrengen en actief willen zijn. Ook sportliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een leuke manier om te bewegen zullen enorm genieten van "Family Trainer Extreme Challenge". Het is een geweldige manier om kinderen van de bank te krijgen en samen plezier te hebben. Tof hè!

Vergelijkbare Games


Als je van "Family Trainer Extreme Challenge" houdt, dan ga je zeker ook genieten van "Wii Sports Resort", "Just Dance" en "Mario & Sonic op de Olympische Spelen". Deze games bieden vergelijkbare fysieke uitdagingen en plezier voor het hele gezin. Haha, ik krijg al zin om mee te doen!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons altijd mooie en complete producten vindt, met een ruime keuze aan games en accessoires. We bieden goede service, 6 maanden garantie, lage prijzen en dragen ook nog eens bij aan een beter milieu. Al onze games zijn bedoeld voor de Nederlandse/Europese markt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over compatibiliteit. Bestel je "Family Trainer Extreme Challenge" bij ons, dan weet je zeker dat je een topkwaliteit product in handen krijgt. Fantastisch, toch?
Family Trainer: Extreme Challenge

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Family Trainer: Extreme Challenge

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Family Trainer: Extreme Challenge... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.