x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

FIFA 11 - Wii All in 1!

Kopen:

FIFA 11
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
5.99
2.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
FIFA 11 Losse Disc
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
2.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot FIFA 11

Afbeelding voor  FIFA 11

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2010
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030930092337
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  FIFA 11

Afbeeldingen

Meneer Rooney? Mag ik uw handtekening?
Meneer Rooney? Mag ik uw handtekening?
Zo ziet de gameplay er best wel uit. net als de voorgangers met een bovenaanzicht
Zo ziet de gameplay er best wel uit. net als de voorgangers met een bovenaanzicht
"Die bal heeft dezelfde kleuren als mijn kleding: die moet ik hebben!"
"Die bal heeft dezelfde kleuren als mijn kleding: die moet ik hebben!"
"Hij kwam er alleen maar langs omdat ik in de war raakte van al dat wit en rood..."
"Hij kwam er alleen maar langs omdat ik in de war raakte van al dat wit en rood..."
Beoordelingen voor   FIFA 11

Beoordelingen FIFA 11

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

85
15 jaar
Het ziet er mooi uit en je kan veel dingen doen!
Ik vind Fifa 2011 het mooiste spel dat in de Fifa reeks is verschenen. De beeld kwaliteit is echt heel mooi en je kan je eigen speler maken tot in de kleinste details. Het leukste vind ik ook dat je je hele eigen team kan maken met alles erop en eraan.
In je team kan je zelf weten wie er in komt wil je Rooney in de spits of toch maar Kuyt alles kan het is jouw team.
En het leukste is dat je je eigen gemaakte spelers er ook in kan doen.En je kan ook nog met je eigen team aan elke competitie meedoen die er maar bestaat!
Dus ik raad je aan deze game te kopen, en de wereld van voetbal te overheersen met jouw talenten!
FIFA 11
Cijfer:
9,0

170
28 jaar
Toch even anders dan je gewend bent
In vergelijking tot fifa 2011 van de PS3 heb ik het idee dat deze versie nauwkeuriger gespeeld moet worden. Hier zit er meer uitdaging in het spel. Allen de controller is even wennen, want met de wii zitten de knopjes toch even ergens anders dan je gewend bent met bv. een ps3 controller. Zo kun je met van de motion een sliding maken. Maar voor wie dat wil kan FIFA 11 ook met de oude vertrouwde nitendo controller gespeeld worden.

Het is leuk dat je door het spel als voetballer kunt groeien. Van straat tot stadium wordt je stapgewijs uitgedaagd om nieuwe technieken te leren. Hoe meer je leert, hoe beter je als voetballer wordt. En misschien wordt je wel door een topclub gekocht. Als je niet te snel van opgeven bent is Fifa 11 een erg leuk uitdagend spel voor de wii.
Cijfer:
7,5

3229
13 jaar
FIFA 11 is een leuke game, maar de controls en graphics zijn niet altijd even mooi.
Fifa 11 is een mooie voetbalgame voor op de Wii. Helaas gaan voetbalgames en Wii niet zo goed samen. Het gebruiken van de bewegingssensor is niet goed uitgewerkt. Wanneer je hebt geschoten, moet je op een bepaald moment met de Wii-mote schudden en dat gaat erg moeilijk. Ook de graphics zijn niet helemaal top. Daardoor lijkt het spel minder realistisch en heb je minder snel het gevoel dat je in de wedstrijd zit. Wil je echt leuk virtueel voetballen dan verwijs ik toch naar de Xbox of Ps3, waar de graphics en controls wat beter zijn uitgewerkt.
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

14291
14 jaar
Leuk voor de feestjes?
Dit spel is leuk. Er zijn een paar nieuwe mogelijkheden, niet veel uitbreiding dus. Het is leuk om alleen competities te spelen en het is natuurlijk leuker om samen te spelen. Op een feestje is dit zeker een vand de beste spellen die je samen met plezier kunt spelen. Je kunt zelf kiezen bij welk team je hoort.
De graphics zijn goed. Alleen het commentaar is slecht. Hij zegt soms dingen te laat of zelfs dingen die helemaal nietwaar zijn.
Maar toch is FIFA 11 een super leuk spel!
Cijfer:
9,0

35
12 jaar
Een fantastisch spel
Dit is een fantastisch spel! Mooie graphics en grappig commentaar. De besturing is beter geworden dan Fifa 2010. Deze moet je beslist hebben als je van Fifa houdt!
FIFA 11
Cijfer:
9,0

170
13 jaar
Tevreden
FIFA 11 is vind ik een leuk spel. Wat wel jammer is is dat de spelers niet zo heel erg echt lijken. Verder kan je ook nog op straat spelen wat me zeer aantrok. Je kunt ook nog kijken of je nou wel echt goed bent om online te komen. Kortom het is een leuk spel met veel plezier!
Cijfer:
9,5

110
28 jaar
Kopen!
Goed spel! Zeker voor de Wii. Het leuke van FIFA 11 is ook dat de spelers duidelijk verschillende kenmerken hebben. Een speler die lager gewaardeerd is, kan bijvoorbeeld wel een stuk sneller zijn (en geloof me: dat kan erg handig zijn als je weer eens een tegenstander achterna zit).
Cijfer:
8,5

40
11 jaar
Cool spel
Het is een cool spel. Alleen heel blokkerig. Ik vind PES 11 is wel iets beter, maar fifa is leuker.
Je kan je eigen speler maken en beginnen op straat en beter worden, als je steeds oefent kom je bij je favo club en word je wereldkampioen met je eigen land!
Heb me helemaal suf gegamed...
maar het is een vet spel.
FIFA 11
Cijfer:
8,5

570
15 jaar
Top spel met minpuntjes
FIFA 11 is leuk omdat je veel mogelijkheden hebt. Het straatvoetbal zorgt voor een extra iets en ook de mogelijkheid om op straat te beginnen en dan doorgroeien naar een topclub is realistisch, maar nog altijd hanteert fifa transferpunten in plaats van geld... Dat maakt het weer wat onrealitisch en niet leuk want je kan daarmee elke speler kopen.
Cijfer:
8,7

832
18 jaar
wat is leuk
FIFA 11 is een leuk spel waar je met vrienden of alleen wel lang mee zoet bent. Vooral de online multiplayer vind ik leuk om te doen, zo laat je zien hoe goed je bent. Het beste van fifa 11 vind ik van straat tot stadion, een realistisch gameplay waar je een eigen speler maakt en bij een straat voetbalclub begint en je zoveel mogelijk omhoog werkt.
Cijfer:
8,5

10 jaar
Leuk spel maar wat anders
De FIFA 11 is een leuk spel en heeft ook makkelijke controls. Maar de graphics en gameplay zijn niet al te best, je kan doen wat je wilt bijv vertonghen in de spits zetten, maar als je een goed spel wilt hebben neem dan maar de fifa 09.
Cijfer:
6,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor FIFA 11

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
De beste zijn!
Tomiboy99
85
15 jaar
Als je je eigen speler maakt let dan goed op wat je het laatste doet.
Want hier kun je instellen hoe goed je speler is.
Dus je kan ook alles op max doen!
Dus als je naar jouw goede speler passt en je staat goed voor de keeper dan gaat hij er zo in!

Persoonlijke tip:
Snel winnen
Daan Le
170
13 jaar
Als je online speelt moet je goed overspelen. Let altijd goed op dat er geen tegenstander tussen de lijn van de bal die je overspeelt naar een medespeler. Ik scoor meestal als de tegenstander met de bal bijna bij mijn goal is en dan snel de bal afpakken en gelijk naar voren spelen naar een van de vleugelspeler. Geef met de vleugelspeler een steekpaasje (C ingedrukt en A drukken) Dan sta je meestal met je voorste speler alleen met de keeper en dan in de hoek plaatsen :D

Persoonlijke tip:
Neem (g)een corner
Diepe Mast
110
28 jaar
In plaats van de bal hoog inspelen pass je ’m naar de inlopende speler (degene die naar de cornervlag komt). Vervolgens wegdraaien bij je tegenstander en direct met A het strafschop gebied in. Als je direct schiet heb je een goede kans dat ie er in gaat. Op deze manier heb ik al vaak gescoord en het werkt veel beter dan de bal proberen te koppen (meestal wordt de bal gewoon weggekopt door de verdediging).
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Pinterest
Thuiswinkel Waarborg
© 2010 - 2024 Mario Wii