x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Everyone Sing - Nintendo Wii

Kopen:

Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.99
€ 4.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Voor Wii en Wii U.
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Everyone Sing

Afbeelding voor  Everyone Sing

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Ritme, Party
Uitgebracht:2012
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5060015030091

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Everyone Sing

Afbeeldingen

Zing samen met je vrienden of tegen je vrienden.
Zing samen met je vrienden of tegen je vrienden.
Er zijn meerdere spelmodus in dit spel.
Er zijn meerdere spelmodus in dit spel.
Zing en maak muziek samen met tot wel 8 personen.
Zing en maak muziek samen met tot wel 8 personen.
Afbeelding voor Everyone Sing

Links

Beoordelingen voor   Everyone Sing

Beoordelingen Everyone SingProductbeschrijving


Wowie! Iedereen die van zingen houdt, opgelet! "Everyone Sing" is de ultieme karaoke game voor de Nintendo Wii! In deze Fantastische game kunnen jij en je vrienden samen meezingen met meer dan 35 bekende hits van artiesten zoals Lady Gaga, Jessie J, Michael Bublé en nog veel meer. De game ondersteunt tot vier microfoons tegelijk, waardoor je met meerdere mensen tegelijk kunt zingen en plezier kunt hebben. De verschillende spelmodi, zoals Party Mode, Team Mode, en Pass the Mic, maken het een geweldig spel voor feestjes en gezellige avonden thuis. De game is ontwikkeld door O-Games en biedt een gevarieerde mix van genres en artiesten, zodat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Wow, wat een feestje!

Historische Context


Everyone Sing werd uitgebracht in 2012, een tijd waarin karaoke games enorm populair waren. Het spel probeerde zich te onderscheiden door een breed scala aan nummers en de mogelijkheid om met vier spelers tegelijk te zingen, iets wat destijds niet veel karaoke games boden. Hoewel het niet zo’n grote impact had als sommige andere titels in het genre, wist het toch een trouwe schare fans te verzamelen door zijn toegankelijke gameplay en leuke songkeuzes.

Recensies van Experts


Hoewel de meningen over "Everyone Sing" verdeeld waren, waren er toch enkele positieve geluiden. IGN schreef: "Everyone Sing is een fun party game that delivers a great mix of tracks for all tastes." Metacritic gaf de game een gemengde score, waarbij sommige recensenten de songkeuze en multiplayer-functies prezen, maar kritiek hadden op de graphics en presentatie.

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor muziek- en karaoke-liefhebbers van alle leeftijden. Vooral gezinnen en groepen vrienden zullen veel plezier beleven aan "Everyone Sing". Of je nu een doorgewinterde zanger bent of gewoon van een gezellige karaoke-avond houdt, deze game biedt voor ieder wat wils. Fantastisch om samen te spelen en herinneringen te maken!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Everyone Sing", dan zijn er nog een paar andere karaoke- en muziekspellen die je zeker leuk zult vinden! Probeer eens "We Sing" of "Sing It: Family Hits" voor nog meer zingplezier. Beide titels bieden ook een breed scala aan nummers en multiplayer-mogelijkheden, waardoor ze perfect zijn voor feestjes en gezellige avonden.

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands, en dat merk je! Onze gebruikte games zijn zorgvuldig gecontroleerd en in topconditie, zodat jij zonder zorgen kunt genieten. Met een ruime aanbod, goede service, en 6 maanden garantie, weet je zeker dat je een goede deal krijgt. En het beste van alles? Door tweedehands te kopen, draag je bij aan een beter milieu. Wow, dat is pas Fantastisch!
Everyone Sing

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Everyone Sing

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Everyone Sing... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Everyone Sing

Links

Anderen bekeken ook: