x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Emergency Mayhem - Nintendo Wii

Kopen:

Emergency Mayhem
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
4.99
3.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
6.99
€ 3.99aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Emergency Mayhem

Afbeelding voor  Emergency Mayhem

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Race, Party
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5024866332629
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Emergency Mayhem

Afbeeldingen

Schiet te hulp in Crisis City. Stap in de ambulance, brandweer of politie auto.
Schiet te hulp in Crisis City. Stap in de ambulance, brandweer of politie auto.
Deze bestuurder snapt niet helemaal waar de weg stopt en de stoep begint...
Deze bestuurder snapt niet helemaal waar de weg stopt en de stoep begint...
Zijn dat bergen op de achtergrond? Slechte graphics, op de N64 waren ze beter!
Zijn dat bergen op de achtergrond? Slechte graphics, op de N64 waren ze beter!
Mini games! Iemand heeft een naald ingeslikt, help hem!
Mini games! Iemand heeft een naald ingeslikt, help hem!
Afbeelding voor Emergency Mayhem

Links

Beoordelingen voor   Emergency Mayhem

Beoordelingen Emergency Mayhem

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,4

4137
10 jaar
Een snel auto race spel, waarin je vrij door Crisis City mag rijden met een ambulance, politieauto of brandweerwagen.

Super Sonic software heeft misschien geprobeerd om een GTA achtig spel voor de WII te maken. Dat is Emergency Mayhem geworden. Je rijdt door een stad met een politieauto, ambulance of bandweerauto en moet allerlei rampen bestrijden. Iedere auto heeft zijn eigen specialiteiten en ligt anders op de weg. Je moet criminelen oppakken, vuur blussen en slachtoffers redden door deel te nemen aan een serie mini games. Om de held te spelen zul je het steeds tegen de klok op moeten nemen.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
6,5

260
13 jaar
Voor mensen die van actie en racen houden!

Doelen in het spel
Het is een complete chaos in de stad! Bomaanslagen, plunderingen en vlammen, de stad is in rep en roer. Jou missie is dus om dat zo snel mogelijk op te lossen! Je krijgt meldingen via de Wii-afstandsbediening, waarna je in de juiste auto moet gaan om op de melding af te gaan! Er zijn veel missies en minigames, en dat maakt het spel leuk en afwisselend!
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Emergency Mayhem
Cijfer:
7,00

4137
10 jaar
Lekker racen door Crisis City in Emergency Mayhem!
Het is super gaaf om lekker te racen door de stad als je bij Crisis City bent en een lange ketting botsing te maken (dus eigenlijk exact andersom van wat bedoeld is!!) Want eigenlijk moet je dat juist voorkomen.
Cijfer:
8,8

Productbeschrijving


Fantastisch! Welkom bij Emergency Mayhem voor de Nintendo Wii! In deze game kruip je in de huid van een heldhaftige hulpverlener in de hectische stad Crisis City. Je krijgt de kans om als politieagent, brandweerman of ambulancechauffeur te spelen en de stad te redden van allerlei chaotische situaties. Van branden blussen en criminelen vangen tot gewonden helpen, er is altijd wel iets te doen! Deze game, ontwikkeld door Codemasters, combineert spannende races met grappige mini-games, wat zorgt voor uren speelplezier. Wowie!

Historische Context


Emergency Mayhem werd oorspronkelijk aangekondigd voor de PlayStation 2 en Xbox, maar werd uiteindelijk exclusief uitgebracht voor de Nintendo Wii in 2008. De game wist de aandacht te trekken dankzij zijn unieke mix van race- en actie-elementen, en het gebruik van de Wii-afstandsbediening voor interactieve mini-games. Hoewel de game niet de grootste hit was, heeft het wel een cultstatus bereikt onder liefhebbers van unieke en vermakelijke Wii-titels.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Emergency Mayhem is een leuke, zij het eenvoudige, game die perfect past bij de casual gamer. De variatie in missies en de humoristische toon maken het een vermakelijke ervaring."
GameSpot voegde toe: "Hoewel het niet de meest gepolijste game is, biedt Emergency Mayhem genoeg plezier voor fans van arcade-stijl games."

Iets voor jou?


Emergency Mayhem is ideaal voor spelers die houden van snelle actie en humoristische mini-games. Of je nu een fan bent van racegames, of gewoon op zoek bent naar een leuke en luchtige game om met vrienden en familie te spelen, deze game is voor jou! De kleurrijke graphics en eenvoudige besturing maken het ook geschikt voor jongere spelers. En dat maakt mij super blij!

Vergelijkbare Games


Als je Emergency Mayhem leuk vindt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar games zoals "Crazy Taxi" en "Wii Party". Beide games bieden een mix van snelle actie en plezierige mini-games, perfect voor een gezellige spelavond!

Extra Informatie


Wist je dat je in Emergency Mayhem niet alleen de stad moet redden, maar ook een beetje chaos kunt veroorzaken? In sommige mini-games moet je bijvoorbeeld met een brandweerwagen door obstakels scheuren of met een ambulance door drukke straten manoeuvreren. Het is een Fantastisch gevoel om de held te zijn, zelfs als het soms een beetje chaotisch wordt!
Emergency Mayhem

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Emergency Mayhem

Tips en geheimen, cheats en codes

Easter Eggs en Glitches:
Schipbreuk!!!
Kreukelzon e
4137
Als je bij de haven bent (Port) dan kun je als je het goed doet in het schip "vallen"! Je maakt een soort van duik naar voren en je bent oppeens in het schip en je komt er echter niet meer uit! Dus ik zal maar opslaan voor je dat uit gaat proberen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Emergency Mayhem

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg