x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Driift Mania - WiiWare

Kopen:

Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
6.49
€ 3.49aanbieding
6 Maanden garantie
Boxshot Driift Mania

Afbeelding voor  Driift Mania

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:2009
Spelers:1-8
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:800
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Driift Mania

Afbeeldingen

Je moet nog wel een paar auto’s vrijspelen!
Je moet nog wel een paar auto’s vrijspelen!
Bochten, bochten en nog eens bochten: de perfecte formule voor goede drifts.
Bochten, bochten en nog eens bochten: de perfecte formule voor goede drifts.
Modderige banen geven minder grip, maar zijn des te beter voor mooie drifts.
Modderige banen geven minder grip, maar zijn des te beter voor mooie drifts.
"Kan iemand die zon daar midden op de baan even uitzetten?"
"Kan iemand die zon daar midden op de baan even uitzetten?"
Afbeelding voor Driift Mania

Links

Beoordelingen voor   Driift Mania

Beoordelingen Driift Mania

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,9

2027
14 jaar
Fantastisch spel met veel keus in auto’s, parcours en spelmodi met leuke multi player.

Je racet bij Driift Mania op driftende wijze en kan met 3 verschillende controllers racen dus er hoeft niet van alles te worden aangeschaft om dit spel te spelen met meer spelers.

Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
8,3

2027
14 jaar
Fantastisch spel
Dit is echt een erg leuk spel vooral omdat het met 8 spelers tegelijk kan. Driift Mania ziet er erg mooi uit en heeft veel keuzes aan parcours en auto’s. Ook als je al spellen in je bezit hebt als mario kart zou ik dit spel nog aanschaffen.
Het enige slechte puntje dat ik over dit spel heb te zegen is dat de besturing niet echt goed is. Verder heeft het ook een 1 speler mode met grand prix en vrij rijden. De multiplayer is erg uitgebreid.
Je zal nog lang plezier van dit spel hebben.
Cijfer:
9,0

8512
16 jaar
Leuk en simpel!
Driift Mania is een leuke maar simpele drift game die best nog wat in zich heeft. De tracks zitten leuk in elkaar. De game bezit een grand prix, maar je kunt ook gewoon lekker vrij rijden. De graphics zijn voor zijn doen goed, maar de besturing is iets lastiger. Over het algemeen is Driift Mania een leuk spel en is hij het best wel waard om hem te kopen.
Cijfer:
6,4

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Ik ben Mr M., de vrolijke mascotte van MarioWii.nl, en ik ben hier om je alles te vertellen over Driift Mania voor de Nintendo Wii! Wowie! Driift Mania is een superleuke racegame die je kunt spelen met vrienden en familie. Het spel biedt een top-down perspectief, waarbij je met allerlei grappige voertuigen over verschillende uitdagende circuits racet. De game is ontwikkeld door Konami en biedt een verscheidenheid aan modi, zoals de klassieke race, eliminatie, en zelfs een modus waarin je vlaggen moet verzamelen. Het is echt Fantastisch hoeveel plezier je kunt hebben met deze game!

Historische Context


Driift Mania werd uitgebracht in 2009 en was een van de vele racegames die probeerde te profiteren van de populariteit van de Nintendo Wii. Hoewel het niet dezelfde bekendheid heeft als Mario Kart, heeft het toch een trouwe schare fans weten op te bouwen dankzij zijn unieke gameplay en leuke multiplayer-modi. Het spel heeft door de jaren heen een cultstatus gekregen onder liefhebbers van arcade-racegames.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Driift Mania is een verrassend diepgaande en verslavende racegame die perfect is voor korte spelsessies met vrienden." GamesRadar zei: "Deze game is een verborgen juweeltje op de Wii en biedt urenlang plezier voor zowel casual als hardcore gamers."

Iets voor jou?


Driift Mania is perfect voor iedereen die houdt van snelle, arcade-stijl racegames. Of je nu een casual gamer bent die gewoon wat plezier wil hebben met vrienden, of een hardcore racer die elke bocht en sprong wil perfectioneren, deze game heeft voor ieder wat wils. Het is ook Fantastisch voor families en groepen vrienden die op zoek zijn naar een leuke multiplayer-ervaring.

Vergelijkbare Games


Als je Driift Mania leuk vindt, dan zul je waarschijnlijk ook genieten van andere racegames zoals Mario Kart Wii, Excitebots: Trick Racing, en Sonic & SEGA All-Stars Racing. Deze games bieden vergelijkbare arcade-stijl race-ervaringen en zijn ook beschikbaar voor de Nintendo Wii.

Mr M.’s Avonturen


Als ik samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma in Driift Mania zou zitten, zouden we het circuit onveilig maken met onze gekke stunts en snelle bochten! Yoshi zou iedereen inhalen met zijn turbo boost, terwijl Luma ons zou helpen met zijn magische krachten om obstakels te vermijden. En ik, Mr M., zou natuurlijk iedereen aanmoedigen en zorgen voor een Fantastisch feestje op de baan! Haha! Wat een avontuur zou dat zijn!
Driift Mania

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Driift Mania

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik snel alles vrijspelen in Driift Mania?
Kevin1325
2027
14 jaar
Om snel een heleboel dingen vrij te spelen bij Driift Mania moet je gewoon in multiplayer mode racen en alle parcours selecteren. Als het daarna van start gaat en je racet het helemaal uit (hoeft trouwens niet als je niks doet en even wacht dan zullen alle computers snel de finish bereikt hebben en mag je naar het volgende parcour). Als je daarna klaar bent zal je al snel 1 of 2 auto's hebben vrijgespeeld en soms een nieuw parcour.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg