x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Bigben Wii Gun - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

Bigben Wii Gun
Bestel vanavond, maandag in huis.
12.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Nunchuk compatible
Bigben Wii Gun - Zonder Nunchuk Aansluiting
Bestel vanavond, maandag in huis.
11.49
€ 5.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Nunchuk compatible
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Bigben Wii Gun

Afbeeldingen voor  Bigben Wii Gun

Afbeeldingen

Dit is een zijaanzicht van de Big Ben Wii Gun.
Dit is een zijaanzicht van de Big Ben Wii Gun.
Zoals je de Big Ben Wii Gun in de winkel aantreft.
Zoals je de Big Ben Wii Gun in de winkel aantreft.
Hier kun je goed zien hoe de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii-afstandsbediening>Wii Afstandsbediening</a> erin moet.
Hier kun je goed zien hoe de Wii Afstandsbediening erin moet.
Zolang je je <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii-afstandsbediening>WiiRemote</a> er inhoudt, zal je niet opgepakt worden.
Zolang je je WiiRemote er inhoudt, zal je niet opgepakt worden.
Beoordelingen voor   Bigben Wii Gun

Beoordelingen Bigben Wii Gun

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

15616
16 jaar
Realistischer en nauwkeuriger knallen!
Iedereen is altijd wel in voor een potje Call of Duty of een andere shooter voor de Wii. De besturing met de WiiRemote is al erg realistisch, vanwege de bewegingen die je maakt. Wel kan het wat klungelig uitzien. Juist om dàt puntje te verbeteren en omdat het makkelijker is, gebruik ik dit schietaccessoire.

Op de Wii-Zapper na is dit het beste schietaccessoire voor de Wii. Het is stevig en makkelijk te gebruiken. De grip is erg goed en dat is een belangrijk pluspunt voor dit soort accessoires. Het is niet verplicht, maar het maakt alles wat realistischer en, naar mijn mening, ook leuker. Het richten met het pistool is ook nauwkeuriger dan enkel de WiiRemote, omdat je het pistool stiller kunt vasthouden.

Ik raad dit accessoire iedereen aan, die regelmatig shooters op de Wii speelt of het leuk vindt om met een "echt pistool" in het rond te knallen.
Bigben Wii Gun
Cijfer:
9,0


7016
17 jaar
Niet echt nodig, maar maakt gamen wel leuker.
Sommige accessoires heb je niet echt nodig om spellen te spelen, net als deze Big Ben Wii Gun. Het maakt het gamen wel realistischer en vaak ook leuker, maar ik vind het niet echt nodig. Ik speel ook weinig schietspelletjes, dus misschien dat het daardoor komt dat ik het niet nodig vind.
Bigben Wii Gun
Cijfer:
8,3

1267
28 jaar
Beter schieten
Dit is erg leuk voor the House of the Dead , zonder een Wii gun schiet je zowat niks raak dus de Big Ben Wii gun maakt het spel een stuk makkelijker.
Bigben Wii Gun
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

2027
14 jaar
Geweldige accessoire!
Dit is echt heel leuk met schietspellen. Dit maakt de schietspellen een stuk realistischer omdat het ook voelt alsof je een geweer in je handen hebt.
Echt een aanrader als je een schietspel koopt.
Bigben Wii Gun
Cijfer:
8,7

1338
13 jaar
Dit maakt het echt !
Dit is echt super grappig en leuk met oorlog spellen. Het lijkt net of je echt een pistool in je handen hebt! De Bigben Wii Gun maakt het spel ook echter en je voelt je echt net een soldaat!
Cijfer:
9,3

8512
16 jaar
Erg gaaf!
Een Wii gun is altijd gaaf! Hij ligt lekker in de hand en ziet er cool uit! Ik vind de BigBen Hand Cannon er toch iets vetter uit zien, maar voor deze prijs heb je een perfecte handgun voor in je game!
Bigben Wii Gun
Cijfer:
6,9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Bigben Wii Gun

Beschrijvingen

1 beschrijving

Wiifreak10
7016
Wat doet de Big Ben Wii Gun?
Deze accessoire is bedoeld om het schieten bij schietgames wat echter te laten lijken. Je stopt de Wii afstandsbediening op een speciale manier in de Wii Gun en je kunt spelen! Deze accessoire is alleen optioneel bedoeld en is dus niet nodig om van een game te genieten. Dit is dus uw keus.


Bij welke spellen kun je de Big Ben Wii Gun gebruiken?
Je kunt in principe de Big Ben Wii Gun voor alle schietspellen gebruiken, maar Call of Duty spellen zijn een uitzondering. Bij deze spellen moet je de A knop gebruiken om te rennen, en deze zit niet binnen handbereik en moet je dus op een onhandige manier indrukken. Deze Big Ben Wii Gun is dus eigenlijk alleen handig bij schietspellen waarbij je stilstaat en schiet.

Hoe werkt de Big Ben Wii Gun?
De trekker zit door middel van een verbinding verbonden met de B-knop, zodat als je deze trekker overhaalt, de B-knop in wordt gedrukt. Verder ligt de Wii afstandsbediening met de knoppen naar boven, zodat je deze ook makkelijk in kunt drukken.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg