Review FIFA 09 All-Play
Mijn review: De mening van gijsvg.

Banner

Fifa 09 all-play is een geweldig voetbalspel voor jong en oud waarbij je als alle voetbalteams uit de hele wereld kan spelen.

Met fifa 09 all-play heb je meedere mogelijkheden, zoals de single-player, maar er zijn ook twee soorten multiplayer online of met ze 4en in je huiskamer.FIFA 09 telt 30 competities en meer dan 500 teams, waarvan 41 nationale elftallen ( 2 meer dan fifa 08)er is keuze genoeg dus.

8 vs 8
Als je al eerder FIFA heb gespeeld ken je natuurlijk de 11 tegen 11 wedstrijden, de normale modus. Maar er is nu een nieuwe spelmodus bijgekomen de 8 tegen 8 wedstrijden waarbij je een kleiner veld en ook kleinere spelers heb, maar het is nog steeds erg grappig. En je kan je eigen mii die je in het hoofdmenu van je wii kan maken laten meespelen waardoor jijzelf bijvoorbeeld mee kan lopen met Ronaldinho of Rooney. Je hebt bij deze modus alleen veel minder teams dan bij de 11 tegen 11 wedstrijden.

Verschillende speltypen
Bij fifa 09 zijn er verschillende types om te spelen. 3 had ik er al genoemd de singleplayer, de gewone multiplayer en de multiplayer online maar er is meer. De oefenmodus waarbij je de controls beter onder de knie krijgt, kampioenschappen uit de hele wereld, carriere en nog veel meer om te spelen. Er is ook my Fifa waar je jouw speler helemaal zelf kan creeren van zijn nationaliteit tot zijn of haar schoenen.

Review FIFA 09 All-Play: 11 tegen 11 Review FIFA 09 All-Play: 8 tegen 8
11 tegen 118 tegen 8


Footii Party
Een grappig ding aan Fifa 09 is Footie Party. Hier kun je kleine minigames spelen zoals tafelvoetbal of hooghouden tegen je vrienden, maar het hooghouden hadden ze iets meer aan mogen doen omdat het gewoon te makkelijk is, je hoeft alleen maar de knoppen in te drukken verder niks.

Online
Als je met je vrienden wil spelen kan dit ook online. Je kunt met elkaar en tegen elkaar om te kijken wie het best is, maar je kan ook tegen andere mensen die je niet kent uit de rest van de wereld om je skills te testen.(je kan natuurlijk ook bij elkaar in de woonkamer zitten)


Conclusie FIFA 09 All-Play - Nintendo Wii Review

Pluspunten:Minpunten:
  • Goede besturing
  • Veel keus (teams,modes)
  • Mindere graphics
  • Geen uitgebreide 8 vs 8 modus
130
Review geplaatst op 21 Mei 2014
Gameplay:7,5
Review cijfer:
7.5
Replay:7,0
Wi-Fi:7,5
Graphics:6,0
Muziek: 8,0

Deze 3 minuten review is eigendom van
Mario Wii
(.nl)
© 2014 - 2018
Mijn Cijfer:
7,5

Beoordeling voor FIFA 09 All-Play FIFA 09 All-Play

Details
Released:2008
Advies:Alle leeftijden
Spelers:1 - 8
Genre:Sport
Wi-Fi:Ondersteund
 

Trailer van Fifa 09 all play

Skills en Tricks
 
Fifa 09 all play feiten
Er zijn 2 teams meer dan in fifa 08
Je kan commentaar horen in 7 verschillende talen
Het Nederlandse en Belgische team is er wel maar zijn met fictieve namen aangegeven
Fifa 09 is ook op de mobiele telefoon verkrijgbaar
Er zijn 13 verschillende covers uitgekomen voor 13 verschillende landen
Het is spel is uitgegeven door Eletronic Arts (EA)
Hij werd voor het eerst uitgegeven in Europa op 2 oktober 2008