x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Driver: Parallel lines Review


Driver: Parallel lines, iets voor jou? Lees onze professionele review en je weet het in 3 minuten!

Banner Driver Parallel lines

Aardige gta-kloon kan door veelzijdigheid boeien

Op het succesvolle spel GTA zijn vele varianten verzonnen (zie kader). Is Driver: Parallel lines een kopie die weinig toe te voegen heeft of een musthave?

GTA kloon
In het spel speel je TK, oftewel The Kid, die in 1978 de nodige opdrachten moet uitvoeren voor de onderwereld. Om het verhaal door te komen moet je geld verdienen en missies uitvoeren. Na vele uren spelen beland je in de bak en er eenmaal uit, na 28 jaar, ben je uit op wraak. Dat gebeurt uiteraard met het nodige geweld. De missies zijn aardig, hier en daar wat saai en dus zeker niet top. Je kunt er niet omheen om een schietspel met gejatte auto’s te vergelijken met Grand Theft Auto. En om maar met de deur in huis te vallen: dit spel kan GTA niet overtreffen.

Anders
De vergelijking gaat ook deels mank omdat het in Driver: Parallel lines minder draait om het schieten en vooral vermaak biedt met rijden en racen. Het rijden bevalt goed. De auto’s voelen echt anders aan, het maakt echt uit met welke auto je rijdt bij een missie. Ook op de 4 circuits maakt de autokeuze uit. De 4 circuits vragen elk een andere racestijl en je wint, zeker op het hoogste niveau, niet zomaar. Met een overwinning win je geld en unlock je mooie auto’s.

Review Driver: Parallel lines: Sturen met de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii_Nunchuk>nunchuck</a>, richten en schieten met de remote
Sturen met de nunchuck, richten en schieten met de remote
Review Driver: Parallel lines: Duidelijk geen game voor tere kinderzieltjes
Duidelijk geen game voor tere kinderzieltjes
Grooot
De stad New York is ook in het spel erg groot en er valt genoeg te beleven. Nadeel van een grote stad is dat je soms de halve stad door moet rijden naar een volgende missie. Ongeschonden uiteraard, omdat je auto anders geen topprestatie kan leveren. Onbeperkt door rood rijden, botsen en schieten? Het kan allemaal omdat de politie helaas erg dom is en dat het ontsnappen geen echte uitdaging is. Zie je een leuke auto? Jatten die hap! Er zijn erg veel modellen te verzamelen. Daarna kun je ze upgraden, pimpen en repareren in je garage.

Doelgroep
Lopend bewegen is echt wennen, de besturing gaat niet natuurlijk. Hier hadden de makers meer aandacht aan moeten besteden. Ook jammer: behalve bij het richten van je wapen wordt er helaas van de Wii mogenlijkheden geen gebruik gemaakt. Geen musthave dus. Toch zal Driver: Parallel lines de doelgroep zeker kunnen boeien en hoef je het spel zeker niet links te laten liggen.


Conclusie Driver: Parallel lines - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • Racen op de 4 circuits
  • Verschillende auto’s voelen echt anders aan
  • Veelzijdigheid
Minpunten:
  • Lopend is het spel matig
  • Missies niet top
  • AI Politie matig

15280
Review geplaatst op
Gameplay:7,0
Replay:7,5
Missies:5,5
Graphics:6,5
Muziek:7,0
Review cijfer:
7,0
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2010 - 2024
Driver: Parallel lines
Bestel vandaag, maandag in huis.
4.49
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje

Mario Wii Review Cijfer:


7,0
 
Boxshot Driver: Parallel lines
Driver: Parallel lines


Details Driver: Parallel lines

Released:2007
Advies:Vanaf 18 jaar
Spelers:1
Genre:Actie, Race
Wi-Fi:Niet ondersteund
Toppers in het GTA gernre