Review FIFA 09 All-Play
Mijn review: De mening van Super Held Wesleye98.

Banner

Speel FIFA met nieuwe besturing en nieuwe mogelijkheden, zoals online spelen!

FIFA 09 All-Play is een nieuw spel in de reeks. Je kunt kiezen uit verschillende besturingsmethoden: De Wii Remote, de Wii-Remote met Nunchuk, de Classic Controller en de GameCube Controller (deze is ook te krijgen bij MarioWii).

De nieuwe mogelijkheden.
In deze FIFA zijn er nieuwe mogelijkheden. De eerste is de keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden. Het makkelijkste is de Wii Remote samen met de Nunchuk.
Verder is er ook de mogelijkheid om met maarliefst 8 spelers te spelen. Je kunt kiezen bij welk team je hoort, thuis of uit.

Verder kun je ook met FIFA 09 All-Play online spelen. Dit kon ook al met FIFA 08, maar de kwaliteiten zijn sterk verbeterd.

En je kunt ook nog met je eigen Mii-personagen een balletje trappen. Dit ziet er ook beter uit dan bij de vorige FIFA (voor andere FIFA’s, zie het lijstje).

Helaas is er geen Carrière-mode meer.

Wedstrijden spelen.
In FIFA 09 All-play kun je kiezen voor een enkele wedstrijd met de keuze uit 30 competities en meer dan 500 teams, waarvan 41 nationale elftallen. Met de multiplayer mode kun je kiezen voor tegen elkaar of online. De multiplayer mode is voor 2 tot 8 spelers. Iedere speler kan gebruik maken van verschillende besturingsmethodes. Alle controllers en assecoires kun je kopen bij MarioWii voor een goede prijs! Bij multiplayer online kun je alleen samen in een team tegen andere spelers van over de hele wereld. Je kunt ook een vriendencode invoeren en dan tegen je vrienden spelen.

Review FIFA 09 All-Play: Zo zien de spelers eruit met een Mii-Wedstrijd. Ze lijken wel, hè? Review FIFA 09 All-Play: Ooh, en daar gaat hij hem toch even mooi voorbij!
Zo zien de spelers eruit met een Mii-Wedstrijd. Ze lijken wel, hè?Ooh, en daar gaat hij hem toch even mooi voorbij!


Mijn mening.
FIFA 09 All-play is een super leuk spel, want het allebeste is dat je met maarliefst 8 spelers tegelijkertijd kunt voetballen. Ook is het leuk om online te spelen. De verbinding is verbeterd en dat betekent dat je veel meer plezier hebt met de onlinemogelijkheden.
Het is jammer dat er geen carrière mode meer bij zit. Dit had het spel helemaal afgemaakt met de best goede graphics. De Mii-wedstrijden zijn ook wel leuk bedacht. Dit ziet er minder goed uit dan de gewone wedstrijden, maar het blijft altijd leuk om met je eigen Mii-personages een balletje te trappen! Alles bij mekaar vind ik dit spel een goede FIFA (voor de Wii).


Conclusie FIFA 09 All-Play - Nintendo Wii Review

Pluspunten:Minpunten:
  • Keuze uit veel besturingsmethodes
  • Altijd leuk om een wedstrijd te spelen
  • Goede verbinding
  • Graphics zijn voldoende
  • Speel met maarliefst 8 spelers
  • Geen Carrière mode
  • Bij Mii-Wedstrijden zijn de graphics minder
14191
Review geplaatst op 2 Mei 2012
Gameplay:8,0
Review cijfer:
7.8
Replay:7,5
Wi-Fi:7,0
Graphics:7,0
Multi-Player: 9,0

Deze 3 minuten review is eigendom van
Mario Wii
(.nl)
© 2012 - 2018
Mijn Cijfer:
7,8

Beoordeling voor FIFA 09 All-Play FIFA 09 All-Play

Details
Released:2008
Advies:Alle leeftijden
Spelers:1 - 8
Genre:Sport
Wi-Fi:Ondersteund
Een paar dingen over FIFA 09 All-Play
Kies uit 500 club’s uit 30 verschillende competities.
En ook nog 41 nationale elftallen!
Speel wedstrijden met je Mii-personage.
Speel samen met 8 spelers!
Je kunt ook online!