x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Ultimate Band Review


Ultimate Band, iets voor jou? Lees onze helden review, de mening van !

Banner Ultimate Band

Drummen, gitaar spelen of zingen kan allemaal met Ultimate Band.

In Ultimate Band is het de bedoeling dat je een eigen band maakt. Dit kan door hele eigen poppetjes te maken, maar je kan er ook voor kiezen om met een al gemaakte band te spelen. De gameplay is hetzelfde het scheelt alleen tijd in het maken van poppetjes en voor mensen die daar niet van houden is dat een mooie bijkomstigheid. In het spel kan je ervoor kiezen om de nummers te spelen, maar je kan ook voor de story mode kiezen. Hierbij probeer je carrière te maken met je band door op verschillende podia nummers te spelen.

Speelwijze
de game wordt gespeeld met de wii remote en de nunchuk. Om gitaar of basgitaar te spelen moet je verschillende knoppen combinaties in drukken op de nunchuk en dan vervolgens de noten aanslaan met de wii remote. Op drums zijn de wii remote en de nunchuk je drumstokjes. Met zang zing je niet zelf maar met behulp van de wii remote en de nunchuk voer je bepaalde acties uit zoals klappen. zie kader voor de speelwijze.

Ultimate band vs Guitar Hero
In Ultimate band speel je de instrumenten niet zoals een echt instrument. Als zanger zing je helemaal niet en bij de gitaren, sla je de gitaren niet echt aan. De drums is de enige die nog een beetje lijkt op echt drum spelen. De beleving is daardoor een stuk minder dan bij Guitar hero waarbij je echt een gitaar in je handen houd. Dat is wel jammer. Maar dit spel is een goedkope oplossing voor mensen die wel een spel willen waarbij ze muziekinstrumenten kunnen bespelen, maar niet veel geld willen uitgeven voor guitar hero.

Review Ultimate Band: Vrouw achter de drum is altijd goed
Vrouw achter de drum is altijd goed
Review Ultimate Band: Beetje een crappy podium
Beetje een crappy podium
Leuk en makkelijk te spelen game
Het is een leuk spel en heel makkelijk te spelen, vooral omdat je er geen andere hulpstukken bij nodig hebt. wat wel heel irritant is zijn de lange laad tijden. Het lijkt wel een eeuwigheid te duren voordat bijvoorbeeld de winkel geladen is. Maar behalve dat is het een leuke game met wel aardige graphics. DE liedjes zijn wel oke, maar er zijn geen specifieke nummers die er echt uitspringen. Maar de nummers zijn wel leuk om te spelen.


Conclusie Ultimate Band - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • Makkelijk te spelen
  • Graphics zijn wel oke
  • Zelf kieze welke moeilijkheid
Minpunten:
  • Lange laadtijd
  • Je speelt niet als de echte instrumenten
295
Review geplaatst op
Gameplay:6,0
Replay:7,0
Wi-Fi:6,0
Nummers:7,0
Review cijfer:
6,5
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2011 - 2024
Ultimate Band
Bestel vandaag, maandag in huis.
4.99
3.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands

Mario Wii Review Cijfer:


6,5
 
Boxshot Ultimate Band
Ultimate Band


Details Ultimate Band

Released:2009
Advies:Alle leeftijden
Spelers:1 - 2
Genre:Ritme, Party
Wi-Fi:Ondersteund
speelwijze van ultimate band