x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Bigben Remote Review


Bigben Remote, iets voor jou? Lees onze helden review, de mening van Held!

Banner BigBen Remote

Deze remote is niet zoals je het gewend bent van de remotes van nintendo zelf maar zijn toch wel een stukje goedkoper. Je bepaalt zelf dus of je iets meer uitgeeft en een betere remote hebt of iets minder uitgeeft maar toch een mindere remote hebt.

Bigben heeft hier een poging gedaan om een wii remote te maken. Deze is net iets goedkoper dan de remotes van Nintendo zelf maar de kwaliteit is toch wel wat minder. Deze remote voelt een stuk minder goed aan.

De verschillen aan de buitenkant en bewegingen
Deze remote reageert goed op je bewegingen. In dit opzicht zie je geen verschil met de remote van Nintendo zelf. Wel voelt deze remote toch net iets minder goed aan. Als je ermee gaat gamen zul je dat snel merken.

Geluid en trilfunctie
Het geluid is hard maar toch wel heel lelijk. Als ik met een vriend aan het gamen ben op de wii merk je gewoon dat het geluid van de bigben remote veel te hard staat in vergelijking tot de remote van Nintendo. Ook loopt het geluid van de Bigben remote achter. Dit scheelt ongeveer 1 seconde maar is toch vervelend als een ander een Nintendo Wii remote heeft en je geluidjes 2 x hoort. De trilfunctie voelt niet echt goed aan. Bij de echte Wii remote voel je het veel beter als bij deze Bigben Remote.

Review Bigben Remote: Verschillen tussen de Bigben remote en de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii-afstandsbediening>Wii remote</a>
Verschillen tussen de Bigben remote en de Wii remote
Review Bigben Remote: Deze Bigben remote heb ik getest
Deze Bigben remote heb ik getest
Buitenkant verschillen
De buitenkant scheelt niet zo heel veel met de echte wii remote.Toch zijn er wel een paar verschillen. De A knop is blauw en de lampjes van hoeveel remotes er zijn aangesloten lopen in niet in een horizontaal lijntje maar in 2 rijtjes die naar elkaar toe staan. De plus en min knopjes zijn niet naast de home knop maar er net iets boven. De luidsprekers van de Bigben remote is rond en die van Nintendo zelf is gewoon recht.

Kopen of niet?
Als je op zoek bent naar een goedkope en minder goede wii remote is dit wel een aanrader. Toch denk ik dat je beter kan sparen voor een echte wii remote. Dit omdat die gewoon beter aanvoelt en ook betere luidsprekers en een betere trilfunctie heeft.


Conclusie Bigben Remote - Nintendo Wii Review

Pluspunten:
  • Goedkoper dan de echte wii remote
  • Goede reacties
Minpunten:
  • In vergelijking tot de wii remote veel slechter
  • Dramatisch geluid en geen goede trilfunctie
1196
Review geplaatst op
Kwaliteit:5,8
Replay:6,0
Trilfunctie en geluid:4,0
Prijs:8,0
Reactie op je bewegingen:8,5
Review cijfer:
6,6
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario Wii (.nl)
© 2013 - 2024

Mario Wii Review Cijfer:


6,6
 
Boxshot Bigben Remote
Bigben Remote


Details Bigben Remote

Released:2009
 

De achterkant van de <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Wii-afstandsbediening>remote</a>
De achterkant van de remote
Link van de bigben wii remote
Nog eens goed bekijken.