x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Zoo Hospital - Nintendo Wii

Kopen:

Zoo Hospital
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Zoo Hospital

Afbeelding voor  Zoo Hospital

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5060136650482
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Zoo Hospital

Afbeeldingen

Durf jij deze slang te verzorgen?
Durf jij deze slang te verzorgen?
Verzorg verschillende dieren in je eigen dierenziekenhuis
Verzorg verschillende dieren in je eigen dierenziekenhuis
Helaas Meneer de Tijger, maar we zullen al uw tanden moeten trekken!
Helaas Meneer de Tijger, maar we zullen al uw tanden moeten trekken!
Afbeelding voor Zoo Hospital

Links

Beoordelingen voor   Zoo Hospital

Beoordelingen Zoo Hospital

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3


47061
20 jaar
Trauma Center voor de kids.
Concurrentie voor Zoo Tycoon? Nee, Zoo Hospital heeft (helaas) helemaal niks, maar dan ook niks gemeen met Zoo Tycoon en zal dus ook geen concurrentie vormen. In plaats daarvan is het een kloon van de Trauma Center-serie, maar dan gericht op de jeugd.

En eerlijk gezegd werkt dat best prima: geen beheer van talloze verblijven en dierentuin-attracties, enkel het verzorgen en behandelen van de dieren waar we om geven. Vooral aan te raden voor kinderen die later dierenarts willen worden...
Cijfer:
6,5

185
19 jaar
Goed multiplayer spel
Mijn zusje en ik hebben Zoo Hospital als een van onze eerste Wii-spelletjes gekocht. Ik vond het een erg leuk spel, en er zijn veel verschillende soorten operaties die je moet uitvoeren. Wat voor ons ook een groot pluspunt was, was dat je het ook met zijn tweeën kan spelen. We hebben het spel meer dan een keer opnieuw gespeeld.

Als een van de eerste spellen die we hadden was ik er erg blij mee. We hebben er veel plezier van gehad.
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over een echt bijzondere game: Zoo Hospital voor de Nintendo Wii! In deze game ben jij de held van de dierentuin en moet je zieke dieren verzorgen en genezen. Je krijgt de kans om allerlei exotische dieren te behandelen, van leeuwen en olifanten tot koala’s en pinguïns. De gameplay is super interactief en maakt gebruik van de Wii-afstandsbediening om medische procedures uit te voeren. Je zult opereren, medicijnen toedienen en zelfs röntgenfoto’s maken. Wow, dat klinkt echt als een avontuur, toch? Ontwikkeld door Torus Games en gepubliceerd door Majesco Entertainment, biedt Zoo Hospital een unieke ervaring die zowel educatief als vermakelijk is. Fantastisch!

Historische Context


Zoo Hospital kwam uit in 2008, een tijd waarin educatieve en interactieve spellen steeds populairder werden. De game combineert het plezier van een simulatiespel met de educatieve waarde van dierenzorg, wat het een unieke titel maakt in de Wii-bibliotheek. Sinds de release heeft het een trouwe schare fans verzameld, vooral onder jongere spelers en gezinnen.

Recensies van Experts


IGN zei: "Zoo Hospital is een charmante game die jonge spelers zal aanspreken met zijn educatieve inhoud en leuke gameplay-mechanieken." GameSpot voegde toe: "Hoewel het misschien niet de meest uitdagende game is, biedt het genoeg variatie en plezier om spelers geboeid te houden."

Iets voor jou?


Zoo Hospital is perfect voor jonge dierenliefhebbers en gezinnen die samen willen spelen. Als je altijd al hebt gedroomd om dierenarts te worden of een passie hebt voor dieren, dan is deze game echt iets voor jou. Ik zie vaak ouders en kinderen samen genieten van deze game, en dat geeft mij veel plezier!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Zoo Hospital, dan zul je waarschijnlijk ook dol zijn op "Animal Crossing: Let’s Go to the City" en "MySims Kingdom". Beide games bieden een geweldige mix van avontuur en interactie met schattige personages en dieren.

Mr M’s Avonturen


Oh, wat zou het Fantastisch zijn om in Zoo Hospital te zijn met mijn vrienden Yoshi en Luma! Ik kan me voorstellen dat Yoshi de dieren zou helpen door zijn lange tong te gebruiken om medicijnen aan te reiken, terwijl Luma met zijn magische krachten de dieren sneller zou laten genezen. En ik? Ik zou natuurlijk rondrennen en iedereen aanmoedigen met mijn grote glimlach en enthousiaste "Wowie!" roepen! Samen zouden we de beste dierentuinartsen ooit zijn. Haha!
Zoo Hospital

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Zoo Hospital

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Waarom is het beter om samen Zoo Hospital te spelen op de Wii?
Iris 306
185
19 jaar
Als je een vriend of vriendin hebt die samen met jou op de Wii wilt spelen is het een goed idee om samen Zoo Hospital te spelen. Als je samen speelt, is het gemakkelijker de dieren met een goed cijfer beter te maken. En het is natuurlijk super gezellig om niet in je eentje maar samen voor de Wii te zitten.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg