x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 19.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards

Afbeelding voor  Yu-Gi-Oh 5Ds Master of the Cards

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:4012927092675
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Yu-Gi-Oh 5Ds Master of the Cards

Afbeeldingen

Stel je eigen deck samen en versla al je tegenstanders.
Stel je eigen deck samen en versla al je tegenstanders.
Probeer alle yugioh kaarten te verzamelen om je deck uit te breiden.
Probeer alle yugioh kaarten te verzamelen om je deck uit te breiden.
Bedenk een goede strategie!
Bedenk een goede strategie!
Beoordelingen voor   Yu-Gi-Oh 5Ds Master of the Cards

Beoordelingen Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,4


47061
20 jaar
Eindelijk weer dueleren zoals het hoort!
Na de relatieve mislukking van Yu-Gi-Oh 5D’s Wheelie Breakers was er grote behoefte aan een spel dat  terugkeert naar de basis van de serie: het kaartspel.

Die droom is eindelijk uitgekomen. In plaats van de chaotische kaartspelen op motoren kunnen we bij Mater of the Cards weer als vanouds dueleren op de normale manier: met kaarten in de hand, spreuken in de aanslag en monsters op het veld. Dit gaat gepaard met zowel oude als nieuwe modes, oude bekenden en nieuwe rivalen.

Zeker voor de fan is dit een niet te missen titel, maar zelfs voor diegenen die Yu-Gi-Oh nog niet kenden of toch niet zo geweldig vonden is dit (eindelijk) een goed spel om eventuele twijfels overboord te zetten...
Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards
Cijfer:
8,4

1011
21 jaar
Echt een verbetering
De voorganger Yu-Gi-Oh Wheelie Breakers was een regelrechte ramp. Dit gaf één voordeel; slechter kan niet en gelukkig is Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards een hele verbetering. Je kunt weer op de oude manier een duel spelen en je hoeft je niet voort te bewegen op een motor. Er zitten nieuwe tegenstanders in het spel, maar verder is alles vrijwel hetzelfde klassieke Yu-Gi-Oh idee gebleven. Zeker een aanrader!
Cijfer:
8,3

Productbeschrijving


Wowie! Yu-Gi-Oh 5Ds Master of the Cards voor de Nintendo Wii is een Fantastische game die je meeneemt in de wereld van Duel Monsters! In deze game speel je als een aspirant Duelist die deelneemt aan intense kaartgevechten. De game biedt een uitgebreide verhaallijn waarin je het opneemt tegen bekende personages uit de Yu-Gi-Oh! 5Ds-serie. Met honderden kaarten tot je beschikking, kun je je eigen unieke deck samenstellen en strategische gevechten voeren. De ontwikkelaars, Konami, hebben gezorgd voor een meeslepende ervaring met verbluffende visuals en spannende gameplay-mechanieken. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


Yu-Gi-Oh 5Ds Master of the Cards werd uitgebracht in 2010, een tijd waarin de Yu-Gi-Oh! 5Ds-serie op het hoogtepunt van zijn populariteit was. De serie introduceerde de Synchro Summon-mechaniek, wat een revolutie betekende in de manier waarop duels werden gevoerd. Deze game bouwt voort op die innovaties en biedt spelers de kans om de intense gevechten en complexe strategieën van de serie zelf te ervaren. De populariteit van Yu-Gi-Oh! heeft door de jaren heen geleid tot vele vervolgen en spin-offs, maar deze titel blijft een favoriet onder fans van de 5Ds-serie.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Yu-Gi-Oh 5Ds Master of the Cards biedt een diepgaande en boeiende ervaring voor fans van de serie. De gameplay is uitdagend en de verhaallijn houdt je geboeid van begin tot eind."
GameSpot merkte op: "Een must-have voor elke Yu-Gi-Oh! fan. De strategische mogelijkheden en de uitgebreide kaartcollectie maken deze game tot een van de beste in zijn genre."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de Yu-Gi-Oh! franchise en liefhebbers van strategische kaartspellen. Als je geniet van het samenstellen van decks en het plannen van je volgende zet, dan is dit de game voor jou! Ook verzamelaars van Yu-Gi-Oh! merchandise zullen deze titel zeker willen toevoegen aan hun collectie. Fantastisch voor zowel jong als oud!

Vergelijkbare Uitgaves


Yu-Gi-Oh 5Ds Master of the Cards is ook beschikbaar in een speciale editie met exclusieve kaarten die je niet in de standaardversie vindt. Deze kaarten kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je deck en geven je een voorsprong in duels. Zoek naar de Limited Edition om je collectie compleet te maken!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Yu-Gi-Oh 5Ds Master of the Cards, dan raad ik je ook aan om te kijken naar "Yu-Gi-Oh! Duel Transer" en "Yu-Gi-Oh! The Falsebound Kingdom" voor de Nintendo GameCube. Beide titels bieden unieke ervaringen binnen de Yu-Gi-Oh! wereld en zijn net zo Fantastisch!

Compatibiliteit


Goed nieuws, Duelists! Alle Wii spellen, inclusief Yu-Gi-Oh 5Ds Master of the Cards, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt genieten van deze Fantastische game zonder problemen!
Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 2 Geheimen

Geheimen:
Hoe kan ik uitspeelbare poppetjes verkrijgen door te duelleren?
Megamen
2003
Dit zijn een paar poppetjes die je kan uitspelen door met ze te duelleren, maar je moet bij elk poppetje wel eerst het lock panel waar ze achter staan openen door de kaart wat op het lock panel staat te bezitten. (rechts staat waar je ze kan vinden succes!)

BomberBifrost 6e verdieping
Dark Signer CarlyBij de ingang van Yggdrasil
Dark Signer DemarkBifrost 4e verdieping
Dark Signer KiryuBifrost 7e verdieping
Dark Signer MistyBifrost 7e verdieping
Dark Signer RudgarYggdrasil 2e verdieping

Geheimen:
Hoe kun je tegenstanders vrijspelen in Niflheimr?
Megamen
2003
Je hoeft alleen maar aan het einde van een verdieping te komen van Niflmr Niflhemr Niflemir...Wie verzint die namen?!

AndreVoltooi de 12e verdieping van Yu-Gi-Oh! 5D’s Master of the Cards.
BreoVoltooi de 14e verdieping van Niflheimr.
Bruno BorreliVoltooi de 4e verdieping van Niflheimr.
ElsworthVoltooi de 10e verdieping van Niflheimr.
JakobVoltooi de 20e verdieping van Niflheimr.
JeanVoltooi de 16e verdieping van Niflheimr.
LawtonVoltooi de 8e verdieping van Niflheimr.
LesterVoltooi de 6e verdieping van Niflheimr.
PrimoVoltooi de 18e verdieping van Niflheimr.
Sherry LeBlancVoltooi de 2e verdieping van Niflheimr.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg