x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Word Searcher

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500
Afbeeldingen voor  Word Searcher

Afbeeldingen

Boxshot Word Searcher
Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Word Searcher

Links

Beoordelingen voor   Word Searcher

Beoordelingen Word Searcher

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 5,4


7016
17 jaar
Leuk voor mensen die van puzzelen houden.
Ik vond dit spel niet zo leuk, want ik houd niet zo van puzzelspelletjes. Dit is echt zo’n spel waarbij je goed bij na moet denken, en is dus niet voor iedereen even leuk.
Word Searcher
Cijfer:
5,0

7431
16 jaar
Digitaal puzzelboek van goede kwaliteit. Met extra's!
Een degelijk spel. Het is misschien niet het beste of meeste unieke spel dat er is maar het is een digitaal puzzelboek waarin 100 woordzoekers staan. Ook zijn er verschillende thema's waar je woorden bij moet zoeken. Het is misschien niet zo makkelijk mee te nemen als een papieren puzzelboek maar wel zit er redelijke muziek bij, is de besturing goed, als je even oefent (je moet goed richten) en wordt je tijd automatisch bijgehouden zodat je persoonlijke records kunt vestigen.
Word Searcher
Cijfer:
5,8

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij Word Searcher, een Fantastische woordzoeker game voor de Nintendo Wii! In deze game ga je op avontuur in een wereld vol uitdagende woordpuzzels. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden, waardoor er voor iedereen wat te beleven is. De game is ontwikkeld door Digital Leisure Inc. en biedt een heerlijke mix van plezier en hersenkrakers. Zoek woorden in verschillende richtingen en probeer de hoogste score te behalen. ... en dat geeft mij veel plezier!

Historische Context


Word Searcher kwam uit in 2009, een tijd waarin casual games enorm populair waren op de Nintendo Wii. Deze game sloot perfect aan bij de trend van toegankelijke, maar uitdagende spellen voor een breed publiek. Sinds de release heeft Word Searcher een trouwe schare fans verzameld die genieten van de rustgevende, yet stimulerende gameplay.

Recensies van Experts


GameSpot schreef: "Word Searcher is een leuke en ontspannende ervaring voor iedereen die van puzzels houdt." IGN voegde toe: "Een perfecte game voor een rustige avond, met genoeg variatie om het interessant te houden."

Iets voor jou?


Deze game is ideaal voor puzzelliefhebbers van alle leeftijden! Of je nu een doorgewinterde woordzoeker bent of net begint, Word Searcher biedt genoeg uitdaging en plezier. Het is ook een Fantastische keuze voor families die samen willen spelen en hun woordenschat willen verbeteren. Haha!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Word Searcher, dan vind je deze games misschien ook leuk: Big Brain Academy: Wii Degree en Crossword Collection. Beide bieden een vergelijkbare mix van plezier en hersenkrakers en zijn ook beschikbaar voor de Europese/Nederlandse markt. Fantastisch, toch?
Word Searcher

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Word Searcher

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Word Searcher... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Word Searcher

Links