x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Winter Sports 2010: The Great Tournament - Nintendo Wii

Kopen:

Winter Sports 2010: The Great Tournament Zonder Handleiding
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
9.49
€ 7.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Winter Sports 2010: The Great Tournament

Afbeelding voor  Winter Sports 2010 The Great Tournament

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4260176170815

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Winter Sports 2010 The Great Tournament

Afbeeldingen

Winter Sports 2010 The Great Tournament: Screenshot
Race naar beneden! Ga wel om de paaltjes heen en niet er doorheen.
Race naar beneden! Ga wel om de paaltjes heen en niet er doorheen.
Dit konijn kan uiteraard schaatsen zonder schaatsen!
Dit konijn kan uiteraard schaatsen zonder schaatsen!
Beoordelingen voor   Winter Sports 2010 The Great Tournament

Beoordelingen Winter Sports 2010: The Great TournamentProductbeschrijving


Hallo daar, sportfanaten! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over "Winter Sports 2010: The Great Tournament" voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game brengt de spanning van winterse sporten rechtstreeks naar je woonkamer.br />
In "Winter Sports 2010: The Great Tournament" kun je deelnemen aan allerlei winterse disciplines zoals skiën, schansspringen, bobsleeën, en nog veel meer. Met zijn realistische gameplay-mechanieken en uitdagende toernooien, zul je je voelen alsof je echt op de piste staat! De game is ontwikkeld door 49Games en uitgegeven door RTL Sports. De visuele effecten en geluiden zijn zo goed dat je bijna de kou kunt voelen, brrr! Maar geen zorgen, het is allemaal super leuk!

Historische Context


Toen "Winter Sports 2010: The Great Tournament" uitkwam, was het een van de meest uitgebreide winter sportgames beschikbaar voor de Wii. De game bouwt voort op de succesformule van eerdere winter sportgames en voegt nog meer diepgang en variatie toe aan het genre. Het bracht een nieuwe dimensie aan sportgames met zijn realistische fysica en gedetailleerde graphics.

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "Winter Sports 2010 offers a comprehensive package for fans of winter sports, though it may lack the polish of more mainstream sports titles." Gamespot noemde het "a solid entry in the winter sports genre, providing hours of entertainment for those who love the snow."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van winterse sporten houdt, of je nu een doorgewinterde skiër bent of gewoon geniet van de winterse sfeer. Kinderen en volwassenen kunnen zich urenlang vermaken met de verschillende disciplines. En voor diegene die altijd al eens een Olympische sporter willen zijn, dit is je kans om te schitteren!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Winter Sports 2010: The Great Tournament", dan zou je ook eens moeten kijken naar "Mario & Sonic at the Olympic Winter Games" voor de Wii. Deze game combineert dezelfde winterse sporten met de bekende personages van Nintendo en Sega, wat zorgt voor een Fantastische ervaring!

Als ik niet aan het werk ben...


Weet je wat ik het leukste vind aan "Winter Sports 2010: The Great Tournament"? Ik kan samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma op avontuur gaan in de sneeuw! Yoshi is een geweldige skiër, en Luma houdt van schansspringen. Samen hebben we de grootste lol en proberen we alle records te breken. En na een lange dag sporten, warmen we ons op met een lekkere warme chocolademelk. Dat maakt me super blij! Fantastisch, toch?
Winter Sports 2010: The Great Tournament

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Winter Sports 2010: The Great Tournament

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Winter Sports 2010: The Great Tournament... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.