x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Wii Lensreinigings Kit - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Wii Lensreinigings Kit is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 24.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Wii Lensreinigings Kit

Beoordelingen voor  Wii Lensreinigings Kit

Beoordelingen Wii Lensreinigings Kit

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

14211
14 jaar
Maak je lens snel en makkelijk schoon, met resultaat!
Geeft jouw Wii soms aan, dat hij sommige disks niet kan lezen? Maak dan eerst de disk zelf schoon. Lukt het nog steeds niet? Kijk dan of er dikke krassen op zitten. Zitter er geen krassen op of heb je de krassen weg laten halen en het lukt weer niet? Probeer het dan met deze Lensreinigings Kit! Dan zijn de problemen zeker verholpen. Ik heb het één keer nodig gehad en daarna is het bij mij nooit meer voorgekomen.

Het is heel simpel: Doe de lensreiniger in de diksgleuf van je Wii en laat het z'n werk doen. Laat het eruit komen door op de Eject-knop te drukken en klaar ben je! Je spellen doen het weer!
Simpel toch?
Wii Lensreinigings Kit
Cijfer:
8,0

85
24 jaar
wii lens reinigings kit is een must have voor alle problemen met het lezen van discs
Vorig jaar ging mijn wii kapot. Tenminste, hij las de discs niet meer. Het wii menu en de andere kanalen doen het nog wel. Ik wist niet dat er een lens schoonmaak set bestond en heb toen een nieuwe wii gekocht. Een mooie zwarte deze keer met wii sport resort en wii motion plus.
Kom ik laatst deze site tegen en ga ik kijken of er nog wat leuke goedkope spellen te vinden zijn. En kom ik stomverbaasd de wii lens reinigings kit tegen. Ik dacht, die neem ik. Kon ik meteen kijken of de site wel de goede levering heeft die het belooft. En dat is ook zo. Woensdag middag besteld en Donderdag ochtend al in huis. Alles was goed aangekomen en de inhoud was volledig. Behalve zat er geen handleiding bij maar met de hulp van internet kwam ik daar wel uit. Mijn wii werkt nog niet echt naar behoren maar er was wel vooruitgang. Dit hoeft niet aan het product te liggen. Mijn wii kan net zo goed echt kapot zijn. Gelukkig dat ik die mooie zwarte heb.
Mijn mening voor de wii lens reinigings kit is dat als je problemen hebt met het lezen van discs dit een goed product is. Voor de prijs hoef je het te laten liggen.
Het product en de site zijn echte aanraders.
Mijn volgende bestelling komt gauw.
Wii Lensreinigings Kit
Cijfer:
9,0

4367
14 jaar
Heel goed
Wii Lensreinigings Kit is heel handig als je wii geen discs meer leest, ik wilde mijn wii voor reparatie naar nintendo sturen maar toen zag ik de lensreiniger en nadat ik hem gebruikt had werkte de wii weer perfect.
Cijfer:
10

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Wii Lensreinigings Kit

Beschrijvingen

1 beschrijving

Wibert
5974
Wat kun je ermee?
Dit schoonmaak setje is bedoeld voor het schoon maken van de lens in de Wii. Deze lens leest de disc. Door stof en ander vuil van de lens te verwijderen worden leesfouten beperkt en zal de Nintendo Wii optimaal blijven functioneren.

Wat kun je er niet mee?
Je kunt er geen discs mee schoonmaken, Nintendo Wii systemen mee repareren en ook geen krassen op discs mee verwijderen. Dus als er schade aan je Wii of spel disc is, heeft de Wii Lensreinigings Kit geen nut.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg
© 2010 - 2023 Mario Wii