x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Puzzel
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Viral Suvival

Afbeeldingen

Boxshot Viral Suvival
In Viral Survival ben jij een stuk DNA dat al langer moet worden.
In Viral Survival ben jij een stuk DNA dat al langer moet worden.
Soms krijg je een supersterke Power Up waarmee je alle virussen kan verslaan.
Soms krijg je een supersterke Power Up waarmee je alle virussen kan verslaan.
Je moet de virussen proberen te ontwijken, anders ga je af!
Je moet de virussen proberen te ontwijken, anders ga je af!
Er zijn 5 verschillende modi, waaronder Zoom, Shooter en Horde.
Er zijn 5 verschillende modi, waaronder Zoom, Shooter en Horde.
Afbeelding voor Viral Suvival

Links

Beoordelingen voor   Viral Suvival

Beoordelingen Viral SuvivalProductbeschrijving


Wowie! Viral Survival is een razendsnelle en Fantastische actie-game ontwikkeld door NIS America. In deze game speel je als een klein personage dat moet overleven in een wereld vol virussen. De gameplay is ongelooflijk verslavend, met eenvoudige besturing en uitdagende levels die je reflexen op de proef stellen. Het doel is om zo lang mogelijk te overleven terwijl je virussen ontwijkt en power-ups verzamelt. Met zijn kleurrijke graphics en opzwepende muziek is Viral Survival een echte traktatie voor de zintuigen!

Historische Context


Viral Survival werd oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo Wii in 2010. Het was een van de vele unieke en leuke titels die de Wii bekend maakte om zijn breed scala aan speelse en innovatieve games. Hoewel het niet zo bekend is als sommige andere Wii-titels, heeft Viral Survival door de jaren heen een cultstatus verworven onder fans van arcade-achtige actie-games.

Recensies van Experts


"Viral Survival is een eenvoudige maar verslavende game die je urenlang bezig houdt. De kleurrijke graphics en snelle gameplay maken het een must-have voor elke Wii-bezitter." - IGN
"Een verborgen juweeltje op de Wii, Viral Survival biedt eindeloos plezier voor spelers van alle leeftijden." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van snelle actie en eenvoudige maar uitdagende gameplay. Vooral fans van arcade-stijl games en liefhebbers van kleurrijke, opzwepende spelletjes zullen hier veel plezier aan beleven. Ook is het een geweldige keuze voor gezinnen die samen willen spelen, omdat de besturing eenvoudig genoeg is voor jongere spelers, maar de uitdaging groot genoeg is voor oudere gamers.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Viral Survival, dan zijn er nog meer Fantastische games die je misschien ook leuk zult vinden! Denk aan titels zoals "Geometry Wars: Galaxies" en "Pac-Man Championship Edition DX". Beide games bieden dezelfde snelle, verslavende gameplay en kleurrijke graphics.

Als ik niet aan het werk ben...


Haha! Weet je wat ik zo leuk vind aan Viral Survival? Ik stel me altijd voor dat ik samen met Yoshi en Luma in die wereld vol virussen zit. We zouden rennen, springen en virussen ontwijken alsof ons leven ervan afhangt! Yoshi zou natuurlijk alle power-ups pakken met zijn lange tong, en Luma zou ons helpen door te stralen als een ster. Het zou zo’n Fantastisch avontuur zijn, en we zouden lachen en plezier hebben terwijl we proberen zo lang mogelijk te overleven. Misschien kunnen we dat ooit echt doen in een game, wie weet? Wowie!
Viral Suvival

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Viral Suvival

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Viral Suvival... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.