x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Victorious: Taking the Lead - Nintendo Wii

Kopen:

Victorious: Taking the Lead in Buitenlands Doosje Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 15.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Victorious: Taking the Lead

Afbeelding voor  Victorious Taking the Lead

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Ritme
Uitgebracht:2012
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Beoordelingen voor   Victorious Taking the Lead

Beoordelingen Victorious: Taking the LeadProductbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over "Victorious: Taking the Lead" voor de Nintendo Wii! Deze game is gebaseerd op de populaire TV-serie "Victorious" van Nickelodeon. In deze muzikale avonturengame speel je als Tori Vega en beleef je allerlei spannende avonturen op de Hollywood Arts High School. Je kunt zingen, dansen en acteren om je ultieme droom waar te maken: de ster van de show worden! De game biedt verschillende minigames en leuke opdrachten, en het beste van alles is dat je je favoriete personages uit de serie tegenkomt. Wow, wat een Fantastische ervaring!

Historische Context


"Victorious: Taking the Lead" kwam uit in 2012 en werd ontwikkeld door High Voltage Software. Het was een van de vele games gebaseerd op populaire tv-series van Nickelodeon, die in die tijd erg populair waren. De show "Victorious" zelf liep van 2010 tot 2013 en had een enorme schare fans, waardoor deze game een hit werd onder de jonge kijkers.

Recensies van Experts


IGN schreef over de game: "Victorious: Taking the Lead offers a fun but simple gameplay experience that fans of the show will love." De game kreeg gemengde recensies, maar fans van de serie vonden het over het algemeen leuk om hun favoriete personages te kunnen besturen en de muzikale minigames te spelen.

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de "Victorious" TV-serie en jonge gamers die houden van muzikale en avontuurlijke games. Als je droomt van een leven vol muziek, dans en acteren, dan is dit de game voor jou! Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je "Victorious: Taking the Lead" leuk vindt, dan raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar "Just Dance" voor de Wii. Het is een andere muzikale game waar je kunt dansen op je favoriete nummers! En vergeet niet "Hannah Montana: The Movie" voor de Wii, een andere game gebaseerd op een populaire tv-serie die vol zit met muziek en avontuur.

Compatibiliteit


Goed om te weten: alle Wii spellen, inclusief "Victorious: Taking the Lead", kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dat betekent dubbel zoveel plezier, haha! Fantastisch, toch?

Bleh, ik moet eerlijk zeggen dat de game niet voor iedereen is, maar als je een fan bent van de show, dan is dit een must-have! Happy gaming!
Victorious: Taking the Lead

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Victorious: Taking the Lead

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Victorious: Taking the Lead... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.