x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Victorious Boxers Challenge - Wii All in 1!

Kopen:

Victorious Boxers Challenge
Bestel vandaag, maandag in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Victorious Boxers Challenge

Afbeelding voor  Victorious Boxers Challenge

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Vecht
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:16+ jaar
EAN:3307210407559
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Victorious Boxers Challenge

Afbeeldingen

Ippo Makunouchi: geen doorsnee persoontje, maar een bokser met een grote droom...
Ippo Makunouchi: geen doorsnee persoontje, maar een bokser met een grote droom...
Links, rechts, links... gewoon blijven meppen totdat je tegentander neergaat!
Links, rechts, links... gewoon blijven meppen totdat je tegentander neergaat!
Ook de 2 speler-modus in dit spel ziet er prima uit
Ook de 2 speler-modus in dit spel ziet er prima uit
Ja, mep maar tegen die bokszak: die kan toch niks terugdoen...
Ja, mep maar tegen die bokszak: die kan toch niks terugdoen...
Beoordelingen voor   Victorious Boxers Challenge

Beoordelingen Victorious Boxers Challenge

1 beoordeling - cijfer 5,0

7431
16 jaar
Mooi, keuzeloos, kort verhaal - Gebugde besturing, camera en commentaar - Leuke sparmodus
Verhaal
Het verhaal van een gepeste scholier die zich opwerkt tot een professionele bokser is goed bedacht, je vecht om een soort wraak te nemen. Je werkt je op door een serie van gevechten te winnen. En dat is leuk bedacht. Tussen elk gevecht zit een scene in de vorm van een filmpje waarmee je het verhaal kunt volgen. Je ziet het personage bijvoorbeeld trainen. Ik had gedacht dat je zelf ook trainingen kon doen, helaas is dat niet zo. Ook krijg je nergens de optie om keuzes te maken, je volgt dus iedere keer hetzelfde verhaal.

Lees meer...
Sparren
Je kunt naast de verhaalmodus ook sparren. Dit is een gevecht tussen jou en een medespeler of tegen de computer. Afhankelijk van hoeveel je hebt vrijgespeeld in de verhaalmodus kun je kiezen uit een ruim aanbod van spelers en vechtarena's, ook kun je verschillende muziek kiezen. Een ander pluspunt is de mogelijkheid om met sliders de sterke punten van de beide vechters te kiezen en het uiterlijk en een keuze te maken uit zwak, gemiddeld of sterk.

Besturing
De besturing is absoluut niet hetzelfde als bij Wii Sports, hoewel je uit verschillende besturings-configuraties zal het moeilijk zijn om eraan te wennen want het lijkt alsof er bugs in zitten waardoor je bewegingen niet overeenkomen met de bewegingen van je personage. Dit is erg zonde.

Camera
Ook de camera werkt niet altijd, zo verdwijnt soms de tegenstander zelfs uit beeld, erg lastig als je hem probeert te slaan natuurlijk.

Commentaar
Het commentaar tijdens de gevechten correspondeert met de acties in het spel maar de uitspraken worden soms niet afgemaakt wanneer er met de volgende uitspraak wordt begonnen. Een soort van:"En hij raakt hem op het h, rechterh, ra, knockdown!"

Verberg.
Victorious Boxers Challenge
Cijfer:
5,0

Productbeschrijving


Wowie! Ben jij klaar om de ring in te stappen en te vechten als een echte kampioen? Victorious Boxers Challenge voor de Nintendo Wii is een boks-game die je aderen doet stromen van adrenaline! Deze game is gebaseerd op de populaire anime en manga-serie "Hajime no Ippo". Je kunt kiezen uit verschillende personages en je weg naar de top vechten in intense gevechten. Met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk kun je realistische boksbewegingen maken, wat de game super interactief en leuk maakt. Fantastisch, toch? De ontwikkelaars, AQ Interactive, hebben echt hun best gedaan om een authentieke bokservaring te creëren met unieke kenmerken zoals de "Dodge and Weave" mechaniek en de mogelijkheid om je eigen vechtstijl aan te passen.

Historische Context


Victorious Boxers Challenge kwam oorspronkelijk uit in 2007 en is sindsdien een favoriet onder boks- en animefans. De game is een vervolg op eerdere titels in de Victorious Boxers-serie, die begon op de PlayStation 2. Deze Wii-versie bracht een geheel nieuwe dimensie aan de franchise door de bewegingsbesturing van de Wii te benutten. Brrr, het is alsof je echt in de ring staat!

Recensies van Experts


IGN schreef: "Victorious Boxers Challenge biedt een diepgaande en realistische bokservaring die fans van de sport zeker zullen waarderen." Gamespot voegde toe: "De besturing met de Wii-afstandsbediening is intuïtief en maakt de gevechten echt meeslepend."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van boksporten en anime, vooral degenen die houden van Hajime no Ippo! Maar ook casual gamers die op zoek zijn naar een leuke en actieve game-ervaring zullen hier veel plezier aan beleven. Het is een Fantastische manier om wat stoom af te blazen en tegelijkertijd je reflexen te testen.

Vergelijkbare Games


Als je van Victorious Boxers Challenge houdt, dan zijn Punch-Out!! voor de Wii en Wii Sports Boxing ook geweldige titels om te proberen. Deze games bieden eveneens een leuke en interactieve boks-ervaring die je niet wilt missen!

Tips en Tricks


Wil je een echte kampioen worden in Victorious Boxers Challenge? Hier zijn een paar tips van Mr M zelf! Zorg ervoor dat je de "Dodge and Weave" techniek goed onder de knie krijgt om aanvallen te ontwijken en snel terug te slaan. Oefen verschillende vechtstijlen om te ontdekken welke het beste bij jou past. En vergeet niet, plezier hebben is het allerbelangrijkste! Fantastisch, toch?
Victorious Boxers Challenge

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Victorious Boxers Challenge

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Victorious Boxers Challenge... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.