x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Urbanix

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Simulatie
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Urbanix

Afbeeldingen

Boxshot Urbanix
Je speelt als de vrolijke gele tractor Urbanix.
Je speelt als de vrolijke gele tractor Urbanix.
Het is aan jou om een stad te bouwen door lijnen te trekken.
Het is aan jou om een stad te bouwen door lijnen te trekken.
Er zijn 3 spelwerelden: Aarde, de Maan en de Noordpool.
Er zijn 3 spelwerelden: Aarde, de Maan en de Noordpool.
Er is ook een leuke 2 speler multiplayer mode.
Er is ook een leuke 2 speler multiplayer mode.
Beoordelingen voor   Urbanix

Beoordelingen Urbanix

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,5

3040
30 jaar
Uitdagend lijnen trekken
In Urbanix moet je lijnen trekken in een speelveld. Een voltooid vlak wordt gevuld met huisjes. Om je vijanden te slim af te zijn moet je tactisch te werk gaan. Best verslavend en uitdagend!
Cijfer:
8,0

2148
12 jaar
Gaat snel vervelen
In Urbanix moet je lijnen trekken zodat er huizen ontstaan. Bij sommige levels moet je ook nog wat extra’s doen. Dan moet je de lijn bijvoorbeeld nog een keer trekken. Je bent altijd hetzelfde: een gele graafmachine met ogen in het voorrraam. Het is een uitdagend puzzelspel. De graphics vallen nog mee, maar de gameplay is erg herhalend en gaat dus snel vervelen. Daarom vind ik het niet zo’n leuk spel en speel ik het ook niet zo vaak meer. Niet zo’n aanrader.
Cijfer:
5,0

Productbeschrijving


Hallo daar, allemaal! Mr M hier, klaar om je alles te vertellen over de superleuke game "Urbanix" voor de Nintendo Wii! Wowie! In "Urbanix" speel je als een schattige kleine tractor die steden moet bouwen door vijanden te ontwijken en stukken land te claimen. Het klinkt simpel, maar het is zo Fantastisch verslavend! De gameplay is een mix van actie en strategie, en je moet snel en slim zijn om te winnen. De game is ontwikkeld door Nordcurrent en biedt een heleboel levels met toenemende moeilijkheidsgraad. Je zult urenlang plezier hebben met het bouwen van steden en het verslaan van vijanden!

Historische Context


"Urbanix" werd uitgebracht in 2010 en heeft sindsdien een trouwe schare fans opgebouwd. Hoewel het niet zo bekend is als sommige andere Nintendo-titels, heeft het een speciale plek in de harten van spelers die houden van strategische en arcade-achtige games. De game is ook beschikbaar op andere platforms, maar de Wii-versie biedt unieke besturingselementen die de ervaring echt verbeteren. Tof hè!

Recensies van Experts


"Urbanix is a charming and addictive game that combines elements of classic arcade titles with modern strategy gameplay. It’s simple yet challenging, making it perfect for casual gamers and hardcore fans alike." - IGN

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor spelers van alle leeftijden die houden van strategische en arcade-achtige games. Als je geniet van het bouwen en plannen, zul je dol zijn op "Urbanix". Het is ook geweldig voor gezinnen die samen willen spelen, want de eenvoudige besturing maakt het toegankelijk voor jong en oud. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je "Urbanix" leuk vindt, raad ik je ook aan om "Boom Blox" en "de Blob" te proberen. Beide games bieden een unieke mix van strategie en actie, en zijn ook super leuk om te spelen op de Nintendo Wii!

Als ik niet aan het werk ben...


Weet je wat ik het leukste vind aan "Urbanix"? Ik stel me altijd voor dat ik samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma door de steden rijd en ze help te bouwen. Yoshi zou de vijanden kunnen verslaan met zijn tong, en Luma zou magische krachten gebruiken om gebouwen sneller te laten groeien. Samen zouden we de ultieme stad bouwen, vol met Fantastische avonturen en plezier! Haha, dat zou echt een droom zijn die uitkomt!
Urbanix

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Urbanix

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Is er een demo beschikbaar voor Urbanix op het Wii-winkelkanaal? Download en ontdek zelf of dit spel de moeite waard is!
Bramd de Groot
25454
16 jaar
Benieuwd of Urbanix iets voor jou is? Download de demo van het Wii-winkelkanaal en oordeel zelf of je dit spel de moeite waard vindt.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg