x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Tournament of Legends - Wii All in 1!

Kopen:

Tournament of Legends Nieuw
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 14.49
6 Maanden garantie
Nieuw en gesealed
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Tournament of Legends

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Vecht
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:16+ jaar
EAN:5055277006731
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Tournament of Legends

Afbeeldingen

Speel als allerlei mythologische wezens en helden.
Speel als allerlei mythologische wezens en helden.
In dit spel vecht je met en tegen helden en goden uit verhalen en mythen.
In dit spel vecht je met en tegen helden en goden uit verhalen en mythen.
Ook daadwerkelijke historische karakters, zoals Cleopatra, zijn van de partij!
Ook daadwerkelijke historische karakters, zoals Cleopatra, zijn van de partij!
Zo heet het spel nu. Maar eerst heette het spel: Gladiator A.D.
Zo heet het spel nu. Maar eerst heette het spel: Gladiator A.D.
Beoordelingen voor   Tournament of Legends

Beoordelingen Tournament of Legends

1 beoordeling - cijfer 7,5

6127
14 jaar
Leuke uitdaging
Ik kocht dit spel een paar dagen geleden en het is erg vermakelijk. De graphics en animaties zijn uitstekend voor de Wii. Het geluid is geweldig, vooral als je van het geluid van zwaarden houdt. De verhaallijn is goed, hoewel ik vond dat het iets aan de korte kant was. De 2 personages die vrij te spelen zijn is een leuke toevoeging en tevens ook uitdagend. Ik zou rnament of Legends aanraden aan de gamer die van vechtspellen houdt.
Tournament of Legends
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Hallo daar, gamers! Ik ben Mr M., en ik ben hier om je alles te vertellen over Tournament of Legends voor de Nintendo Wii! Fantastisch, toch? Tournament of Legends is een episch vechtspel ontwikkeld door High Voltage Software en uitgebracht door SEGA. In deze game duik je in een wereld vol mythologie en legendarische krijgers. Je kunt kiezen uit een tiental unieke personages, elk met hun eigen speciale aanvallen en wapens. De gameplay is intens en biedt een combinatie van hack-and-slash actie en strategische gevechten. Het spel maakt ook slim gebruik van de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, waardoor je echt het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


Tournament of Legends werd uitgebracht in 2010, een tijd waarin de Wii al een gevestigde naam was in de wereld van gaming. Ondanks de concurrentie van andere vechtspellen, wist Tournament of Legends zich te onderscheiden door zijn unieke mythologische thema en innovatieve besturing. Het spel werd aanvankelijk aangekondigd als Gladiator A.D., maar onderging een naamsverandering en thematische herziening voordat het werd uitgebracht.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Tournament of Legends biedt een interessante mix van mythologie en vechtactie, maar mist soms de finesse van andere vechtspellen. Toch is het een leuke toevoeging aan de Wii-bibliotheek." GameSpot voegde toe: "De unieke besturing en de diverse personages maken dit een aanrader voor fans van mythologische verhalen en vechtspellen."

Iets voor jou?


Deze game zal vooral geliefd zijn bij fans van mythologie en vechtspellen. Als je houdt van epische gevechten tussen legendarische krijgers en goden, dan is dit de game voor jou! Ook spelers die genieten van unieke besturingsmechanieken zullen deze game Fantastisch vinden. En natuurlijk, iedereen die een zwak heeft voor de Wii-klassiekers moet deze titel zeker aan hun collectie toevoegen!

Vergelijkbare Games


Als je Tournament of Legends leuk vindt, raad ik je ook aan om eens te kijken naar The_Legend_of_Zelda_Twilight_Princess>The Legend of Zelda: Twilight Princess voor de Wii. Ook Punch-Out!! biedt een unieke en uitdagende vechtervaring. Beide games zijn net zo Fantastisch en bieden uren speelplezier!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Tournament of Legends kan worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U. Dus of je nu een klassieke Wii-console hebt of een Wii U, je kunt genieten van deze epische gevechten zonder enige zorgen. Wowie!

Bleh, ik hoop dat je niet te veel tijd verspilt aan slecht beoordeelde games. Ga voor de Fantastische ervaringen, zoals Tournament of Legends! Veel speelplezier!
Tournament of Legends

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Tournament of Legends

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Tournament of Legends... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.