x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Totally Spies! Totally Party - Nintendo Wii

Kopen:

Totally Spies! Totally Party
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
6.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Totally Spies! Totally Party

Afbeelding voor  Totally Spies Totally Party

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Party
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:3307210408747

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Totally Spies Totally Party

Afbeeldingen

Kies je favoriete spion.
Kies je favoriete spion.
Een sushi simulator?
Een sushi simulator?
Vlucht voor je fans!
Vlucht voor je fans!
Waar was die party nu ook alweer?
Waar was die party nu ook alweer?
Afbeelding voor Totally Spies Totally Party

Links

Beoordelingen voor   Totally Spies Totally Party

Beoordelingen Totally Spies! Totally Party

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,0

296
18 jaar
Mario Party met Totally Spies!
Heerlijk spel! Je gaat door het spel heen door verschillende vijanden te verslaan. Hierdoor ontgrendel je steeds nieuwe vijanden en kleding om vervolgens mee over de catwalk te lopen.

Zeker voor kinderen en totaly spies liefhebbers is dit een leuke game. Het is vergelijkbaar aan Mario Party (8) hierbij loop je alleen gezamelijk over het spelbord en val je je vijand steeds aan door goed te gooien met de dobbelsteen. Ook speel je minigames om de vijand tegen te werken. Zodra je deze minigames eenmaal ontgrendeld hebt kun je ze ook onbeperkt blijven spelen.De minigames en verhaallijnen van de vijanden matchen ook echt bij de serie, terwijl sommige games hier nog weleens de mist in kunnen gaan.

Ook is de game volledig in het Nederlands te spelen. Dit is nog een extra voordeel!
Totally Spies! Totally Party
Cijfer:
8,0

2010
19 jaar
Voor de kleintjes
Totally Spies! Totally Party is en leuk spel voor de kleintjes. Het spel ziet er net zo uit als in de film. Er zijn verschillende mini games. Je kunt stuk of 20 kledingstukken vrijspelen in totally spies.
Cijfer:
6,0

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische game-liefhebbers! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over "Totally Spies Totally Party" voor de Nintendo Wii! Wowie! Deze game is gebaseerd op de populaire animatieserie "Totally Spies", en je krijgt de kans om in de schoenen te stappen van de drie heldinnen: Sam, Clover en Alex. De game combineert avontuurlijke missies met leuke minigames die je met vrienden en familie kunt spelen. Het is een partygame vol actie en plezier, geschikt voor alle leeftijden. De ontwikkelaars hebben echt hun best gedaan om de sfeer van de show te vangen, en dat geeft mij veel plezier!

Historische Context


"Totally Spies Totally Party" kwam uit in 2008, een tijd waarin partygames op de Nintendo Wii ontzettend populair waren. De serie zelf was al een groot succes op televisie, en deze game bracht de spionnenactie naar je woonkamer. Het was een van de vele spellen die de Wii tot een Fantastisch platform maakten voor multiplayer-fun!

Recensies van Experts


IGN schreef: "Totally Spies Totally Party is een kleurrijke en vermakelijke partygame die fans van de serie zeker zal aanspreken." GameSpot voegde toe: "Hoewel het niet de meest diepgaande game is, biedt het genoeg plezier voor een gezellige spelavond met vrienden."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de "Totally Spies" serie en iedereen die houdt van vrolijke, kleurrijke partygames. Of je nu een jonge fan bent die net de serie ontdekt, of een volwassene die nostalgie voelt, "Totally Spies Totally Party" biedt plezier voor iedereen. Ook ideaal voor families die samen willen spelen!

Vergelijkbare Games


Als je houdt van "Totally Spies Totally Party", dan raad ik je ook "Mario Party 8" aan. Het is een andere Fantastische partygame voor de Nintendo Wii waar je met vrienden kunt genieten van allerlei gekke minigames. En vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je game super snel in huis! Haha!
Totally Spies! Totally Party

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Totally Spies! Totally Party

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Totally Spies! Totally Party... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.