x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Toribash Violence Perfected - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Toribash Violence Perfected

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie, Vecht
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:16+ jaar
Nintendo Points:1000

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Toribash Violence Perfected

Afbeeldingen

Boxshot Toribash Violence Perfected
Back to basics in dit minimalistische spel
Back to basics in dit minimalistische spel
Er mag dan wel geen achtergrond zijn, bloed is er wel!
Er mag dan wel geen achtergrond zijn, bloed is er wel!
Afbeelding voor Toribash Violence Perfected

Links

Beoordelingen voor   Toribash Violence Perfected

Beoordelingen Toribash Violence PerfectedProductbeschrijving


Wowie! Toribash: Violence Perfected is een unieke en Fantastische game die je niet wilt missen! Deze game is ontwikkeld door Nabi Studios en biedt een geheel nieuwe ervaring in de wereld van vechtspellen. In Toribash heb je volledige controle over de bewegingen van je personage, waardoor je ongelooflijke stunts en gevechtsbewegingen kunt uitvoeren. De gameplay-mechanieken zijn turn-based, wat betekent dat je elke beweging zorgvuldig moet plannen en uitvoeren om je tegenstander te verslaan. Het is echt een kunstvorm om te zien hoe spelers hun personages manipuleren om de meest spectaculaire en creatieve gevechten te creëren. En dat geeft mij veel plezier!

Historische Context


Toribash werd oorspronkelijk uitgebracht in 2006 en heeft sindsdien een cultstatus verworven onder vechtspel-liefhebbers. De game heeft door de jaren heen verschillende updates en verbeteringen ondergaan, waardoor het steeds beter is geworden. Het is ook een van de weinige vechtspellen die volledig draait om strategie en creativiteit in plaats van snelle reflexen. Dit maakt het een uniek juweeltje in de wereld van vechtspellen!

Recensies van Experts


IGN schreef: "Toribash is een van de meest innovatieve vechtspellen die we ooit hebben gespeeld. Het biedt een diepgang en creativiteit die ongeëvenaard is in het genre."
GameSpot zei: "De vrijheid die je hebt om je eigen gevechtsstijl te creëren in Toribash is zowel uitdagend als ongelooflijk bevredigend."

Iets voor jou?


Toribash is perfect voor gamers die houden van strategische en creatieve uitdagingen. Als je geniet van het plannen en uitvoeren van complexe bewegingen en niet bang bent om te experimenteren, dan is deze game echt iets voor jou! Bovendien, als je een fan bent van vechtspellen en op zoek bent naar iets nieuws en unieks, dan moet je Toribash absoluut proberen. Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je Toribash leuk vindt, dan raad ik je ook aan om eens naar Punch-Out!! en Super Smash Bros. Brawl te kijken. Deze games bieden ook een unieke kijk op het vechtspelgenre en zijn net zo leuk en uitdagend!

Mr M’s Avonturen


Haha! Stel je eens voor dat ik samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma in Toribash zou zitten. Yoshi zou waarschijnlijk zijn lange tong gebruiken om tegenstanders te grijpen en weg te slingeren, terwijl Luma magische sterren zou gebruiken om vijanden te verslaan. En ik? Nou, ik zou mijn muntachtige lichaam gebruiken om te rollen en te stuiteren, waardoor ik mijn tegenstanders helemaal gek zou maken! Het zou een Fantastisch avontuur zijn vol lachen en plezier!
Toribash Violence Perfected

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Toribash Violence Perfected

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Toribash Violence Perfected... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.