x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Tomena Sanner

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Party
Uitgebracht:2010
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
Nintendo Points:500

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Tomena Sanner

Afbeeldingen

Boxshot Tomena Sanner
Je kan al raden met welk personage jij speelt...
Je kan al raden met welk personage jij speelt...
Je doet dat goed Greet!
Je doet dat goed Greet!
Na zijn burn-out begon hij rare dingen te doen...
Na zijn burn-out begon hij rare dingen te doen...
Dat zag ik al aankomen...
Dat zag ik al aankomen...
Afbeelding voor Tomena Sanner

Links

Beoordelingen voor   Tomena Sanner

Beoordelingen Tomena SannerProductbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over een unieke en hilarische game genaamd "Tomena Sanner"! Deze game is echt een pareltje voor de Nintendo Wii en zorgt gegarandeerd voor uren plezier. In "Tomena Sanner" speel je als een kantoorman genaamd Mr. Susumu, die altijd te laat is en door verschillende levels rent om op tijd te komen. De gameplay is eenvoudig maar oh zo verslavend: je hoeft alleen maar op de juiste momenten op de knop te drukken om obstakels te ontwijken en trucs uit te voeren. Het is een race tegen de klok vol gekkigheid en verrassingen... en dat is zóóóó leuk!

Historische Context


"Tomena Sanner" werd oorspronkelijk uitgebracht in 2009 door Konami en is sindsdien een cultklassieker geworden. De game werd geprezen om zijn eenvoud en humor, en blijft populair onder fans van quirky en unieke spellen. Het was een van de eerste games die het "auto-runner" genre populair maakte, een genre dat later veel navolging zou krijgen in mobiele games.

Recensies van Experts


"Tomena Sanner is a delightful and quirky game that keeps you on your toes. Its humor and simple mechanics make it a must-play for anyone looking for a fun and light-hearted experience." - IGN

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van snelle en eenvoudige gameplay met een flinke dosis humor. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon op zoek bent naar iets leuks om te spelen, "Tomena Sanner" stelt niet teleur. Het is ook een Fantastische keuze voor families en vrienden die samen willen lachen en plezier hebben.

Vergelijkbare Games


Als je "Tomena Sanner" leuk vindt, dan raad ik je ook aan om te kijken naar "Bit.Trip Runner" en "Rayman Origins". Beide games bieden een vergelijkbare mix van platformactie en humor die je zeker zal waarderen!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii spellen, inclusief "Tomena Sanner", kunnen afgespeeld worden op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus of je nu een klassieke Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van deze hilarische game!
Tomena Sanner

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Tomena Sanner

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Tomena Sanner... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.