x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Titanic Mystery - Wii All in 1!

Kopen:

Titanic Mystery
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
11.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Titanic Mystery

Afbeelding voor  Titanic Mystery

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:8713747106066

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Titanic Mystery

Afbeeldingen

Los het mysterie van de Titanic op!
Los het mysterie van de Titanic op!
Ja er waren ook veel spelende kinderen op het schip die er een zooi van maakten!
Ja er waren ook veel spelende kinderen op het schip die er een zooi van maakten!
Afbeelding voor Titanic Mystery

Links

Beoordelingen voor   Titanic Mystery

Beoordelingen Titanic MysteryProductbeschrijving


Ahoy, avonturiers! Welkom bij "Titanic Mystery" voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game neemt je mee op een mysterieuze reis aan boord van een replica van het beroemde schip, de Titanic. Je krijgt de taak om verborgen voorwerpen te vinden en puzzels op te lossen om een samenzwering te ontrafelen en een ramp te voorkomen. De game combineert elementen van avontuur en puzzelgames, waardoor je hersenen flink aan het werk worden gezet. Ontwikkeld door Joindots, biedt "Titanic Mystery" een meeslepende ervaring met prachtige graphics en een boeiend verhaal. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


"Titanic Mystery" kwam uit in 2009, een tijd waarin verborgen voorwerp-games enorm populair waren. De game speelt zich af op een replica van de originele Titanic, die in 1912 zonk. Hoewel het verhaal fictief is, roept het toch een nostalgisch gevoel op en herinnert het ons aan de tragische gebeurtenis van meer dan een eeuw geleden. Het is Fantastisch hoe games ons kunnen meenemen naar zulke historische momenten!

Recensies van Experts


IGN schreef: "Titanic Mystery is een boeiende verborgen voorwerp-game die spelers urenlang zal vermaken met zijn ingewikkelde puzzels en meeslepende verhaal." GameSpot voegde toe: "Een must-play voor fans van het genre. Het verhaal houdt je op het puntje van je stoel."

Iets voor jou?


Deze game is ideaal voor liefhebbers van puzzel- en verborgen voorwerp-games. Als je geniet van een goed mysterie en graag je hersens kraakt, dan is "Titanic Mystery" echt iets voor jou. Ook fans van historische verhalen en avonturen zullen deze game Fantastisch vinden!

Vergelijkbare Games


Als je "Titanic Mystery" leuk vindt, dan raad ik je zeker aan om ook eens "Mystery Case Files: The Malgrave Incident" en "Agatha Christie: And Then There Were None" te proberen. Beide games bieden een vergelijkbare mix van puzzels en meeslepende verhalen. Wow, dat klinkt toch super leuk?

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M


Als ik, Mr M., aan boord van de Titanic zou zijn, zou ik samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma op zoek gaan naar verborgen voorwerpen en aanwijzingen. Yoshi zou met zijn scherpe neus alles opsporen en Luma zou ons helpen met zijn magische krachten om de moeilijkste puzzels op te lossen. Samen zouden we de samenzwering ontrafelen en de dag redden. Haha, wat een Fantastisch avontuur zou dat zijn! En na een dag vol spanning zouden we lekker ontspannen op het dek, genietend van de sterrenhemel. Fantastisch, nietwaar?
Titanic Mystery

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Titanic Mystery

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Titanic Mystery... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.