x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Thrustmaster Wireless Nunchuk Adapter - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Thrustmaster Wireless Nunchuk Adapter

Beoordelingen voor  Thrustmaster Wireless Nunchuk Adapter

Beoordelingen Thrustmaster Wireless Nunchuk Adapter

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,4

50
23 jaar
Goed product, veel speelvrijheid zonder draad
De wireless Nunchuk adapter van Thrustmaster is heel erg handig, geen gedoe meer met de draad tussen de twee afstandsbedieningen. Je kunt dankzij deze adapter een officiële Nintendo nunchuk gebruiken want je klikt hem simpelweg in de adapter. Het bereikt is super; ik verlies nooit het contact en kan prettig spelen zonder last te hebben van de draad. In het begin is het even wennen want de draad zit opgeborgen in een soort 'kastje' aan de nunchuk adapter. Dit went snel en ik ervaar een hoop speelplezier en het is zeker niet te zwaar. De adapter werkt prima alleen bij Wii Sports Resort doet hij het niet maar dat spel schijnt geen enkele draadloze Nunchuk te accepteren. Bij andere spellen heb ik hem tot nu toe kunnen gebruiken. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat je om contact te maken met de gewone Wii Afstandsbediening er een blokje in moet klikken (dit kan overigens ook bij een afstandsbediening die motion plus heeft ingebouwd). Dit blokje is een beetje lastig er weer af te halen en het beschermhoesje past er dan niet meer omheen.
Thrustmaster Wireless Nunchuk Adapter
Cijfer:
9,0

8512
16 jaar
Erg groot, heel onhandig.
Deze wireless Nunchuck Adapter is echt veel te groot. Ook geeft hij een erg zwaar gevoel na een tijdje spelen. Ik heb veel betere wireless Nunchuck's gezien. Je bent beter af met een andere.
Thrustmaster Wireless Nunchuk Adapter
Cijfer:
3,8

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Thrustmaster Wireless Nunchuk Adapter

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Thrustmaster Wireless Nunchuk Adapter... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg
© 2013 - 2022 Mario Wii