x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Think Fit: Train Je Brein - Wii All in 1!

Kopen:

Think Fit: Train Je Brein
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Think Fit: Train Je Brein

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Puzzel
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5390102507916
Afbeeldingen voor  Think Fit Train Je Brein

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Think Fit Train Je Brein

Links

Beoordelingen voor   Think Fit Train Je Brein

Beoordelingen Think Fit: Train Je Brein

1 beoordeling - cijfer 6,8

307
15 jaar
Leuk, maar niet voor iedereen
Think Fit: Train Je Brein is in principe leuk, maar voor echte gamers is dit niet echt het leukste spel natuurlijk. Maar als je denkt, spelletjes vind ik geweldig, dan zal dit een top game zijn voor jou! En je wordt er natuurlijk slimmer van ;)
Cijfer:
6,8

Productbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over "Think Fit Train Je Brein"! Deze Fantastische game is speciaal ontworpen om je geest scherp te houden met allerlei leuke en uitdagende puzzels. Het spel biedt een verscheidenheid aan oefeningen die je geheugen, concentratie en probleemoplossend vermogen verbeteren. Ontwikkeld door Ubisoft, staat deze game garant voor urenlang speelplezier terwijl je je hersenen traint. Je kunt kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden, zodat zowel beginners als gevorderden hun hersenen kunnen uitdagen. Wow, dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


"Think Fit Train Je Brein" werd uitgebracht in een tijd waarin brain-training games enorm populair waren. Na het succes van titels zoals "Brain Age" en "Big Brain Academy", sprong Ubisoft ook op de trein om een educatieve en vermakelijke game te maken. Sinds de release heeft het veel fans verzameld die genieten van het verbeteren van hun mentale vaardigheden op een leuke manier. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Think Fit Train Je Brein biedt een solide selectie van puzzels die zowel jong als oud kunnen uitdagen. Het is een geweldige aanvulling op de brain-training genre."
Gamespot schreef: "De variatie in de oefeningen en de aanpasbare moeilijkheidsgraden maken dit een uitstekende keuze voor iedereen die zijn mentale scherpte wil verbeteren."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die zijn brein wil trainen en tegelijkertijd plezier wil hebben. Of je nu een student bent die zijn geheugen wil verbeteren of een oudere volwassene die zijn geest scherp wil houden, "Think Fit Train Je Brein" is de ideale keuze. Zelfs gezinnen kunnen samen spelen en elkaar uitdagen om te zien wie de slimste is. Haha, dat klinkt als een Fantastische tijd!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Think Fit Train Je Brein", dan raad ik je ook aan om "Big Brain Academy" en "Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day!" eens te proberen. Beide games bieden een vergelijkbare ervaring met een focus op educatieve en leuke puzzels.

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! "Think Fit Train Je Brein" kan gespeeld worden op zowel de Nintendo Wii als de Wii U. Dat betekent dat je deze game kunt spelen op elk systeem dat je thuis hebt staan. Wowie, dat is echt handig!
Think Fit: Train Je Brein

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Think Fit: Train Je Brein

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Think Fit: Train Je Brein... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Think Fit Train Je Brein

Links