x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

The Naked Brothers Band: The Video Game - Nintendo Wii

Kopen:

The Naked Brothers Band: The Video Game
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot The Naked Brothers Band: The Video Game

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Ritme
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4005209111751

Anderen bekeken ook:

Beoordelingen voor   The Naked Brothers Band The Video Game

Beoordelingen The Naked Brothers Band: The Video Game

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

2010
19 jaar
Leuk
Als je The Naked Brothers Band kent is het een leuke game. Het leuke ervan is dat je op verschillende instrumenten kunt spelen, piano en gitaar enzo. Liedjes zijn van The Naked Brothers Band.
The Naked Brothers Band: The Video Game
Cijfer:
8,0

635
16 jaar
Spelen!!!!
The Naked Brothers Band: The Video Game vind ik een heel leuk spel omdat je er zelf op 6 manieren muziek kan maken met Nat, Alex, David, Rosalina, qaasim en Thomas.
Ze spelen allemaal een ander instrument:
Thomas: cello
Lees meer...
nat: zingt
Alex: drumt
Rosalina: bass
Qaasim: gitaar
David: keyboard

Je reist door vele grote steden in Amerika, en in elke stad zitten 4 liedjes van The naked brothers band in.
Mijn lievelings liedje is banana smoothie
veel speelplezier!
Verberg.
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over "The Naked Brothers Band: The Video Game" voor de Nintendo Wii! Deze game is gebaseerd op de populaire Nickelodeon-show met dezelfde naam. Je krijgt de kans om deel uit te maken van de band en mee te doen aan muzikale avonturen. Fantastisch, toch? ??

In deze game kun je verschillende instrumenten bespelen, zoals gitaar, drums en keyboard, terwijl je door verschillende levels navigeert. Je kunt zelfs je eigen muziek maken en spelen met de bekende personages uit de serie, zoals Nat en Alex Wolff. De ontwikkelaars, THQ, hebben er echt een feestje van gemaakt! Het is een mix van muziek en avontuur die je niet wilt missen.

Historische Context


"The Naked Brothers Band: The Video Game" werd uitgebracht in 2008, tijdens de hoogtijdagen van de gelijknamige tv-show. De show was razend populair onder kinderen en jongeren en de game bracht diezelfde energie naar de Nintendo Wii. Het was een tijd waarin muziekgames, zoals Guitar Hero en Rock Band, enorm in trek waren, en deze game paste perfect in die trend.

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "It captures the spirit of the TV show and offers a fun experience for fans." Hoewel de game gemengde recensies kreeg, werd het vooral geprezen om zijn toegankelijkheid en de manier waarop het de sfeer van de show wist vast te leggen.

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van "The Naked Brothers Band" en jonge muziekliefhebbers. Als je houdt van muziekspelen en avonturen beleven met je favoriete tv-personages, dan is dit de game voor jou! Ook ouders die op zoek zijn naar een kindvriendelijke game vol muziek en plezier zullen dit een Fantastische keuze vinden.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "The Naked Brothers Band: The Video Game", dan raad ik je ook "Guitar Hero III: Legends of Rock" en "Rock Band" aan. Deze games bieden een vergelijkbare muzikale ervaring en zijn ook beschikbaar op de Nintendo Wii. En het beste nieuws? Wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game razendsnel in huis! Wowie! ??
The Naked Brothers Band: The Video Game

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Naked Brothers Band: The Video Game

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor The Naked Brothers Band: The Video Game... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.