x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

The Mystery of Whiterock Castle - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  The Mystery of Whiterock Castle

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Puzzel
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:700

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  The Mystery of Whiterock Castle

Afbeeldingen

Boxshot The Mystery of Whiterock Castle
Reis langs exotische locaties en los het raadsel van Whiterock Castle op
Reis langs exotische locaties en los het raadsel van Whiterock Castle op
Klik op het glimmende balletje en verdien 1856 punten; wat een makkelijk spel!
Klik op het glimmende balletje en verdien 1856 punten; wat een makkelijk spel!
Afbeelding voor The Mystery of Whiterock Castle

Links

Beoordelingen voor   The Mystery of Whiterock Castle

Beoordelingen The Mystery of Whiterock CastleProductbeschrijving


Hallo daar, avonturiers! Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over een Fantastische game genaamd "The Mystery of Whiterock Castle"! In dit spannende zoek-en-vind avontuur, ga je op pad in een prachtig kasteel om de vermiste prinses te vinden. Met je scherpe ogen en een beetje geluk, ontdek je verborgen objecten in de gedetailleerde kamers van het kasteel. De game is ontwikkeld door Keen Games en uitgegeven door RTL Playtainment. Het is een echte uitdaging voor je observatievermogen en biedt uren speelplezier voor zowel jong als oud. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


"The Mystery of Whiterock Castle" werd oorspronkelijk uitgebracht in 2009 voor de Nintendo Wii. Het was een van de eerste zoek-en-vind games die beschikbaar was op dit platform, wat het een unieke titel maakt in de Wii-bibliotheek. Hoewel het misschien niet de bekendste game is, hebben fans van zoek-en-vind spellen deze game met open armen ontvangen. Het heeft een charmante middeleeuwse sfeer die je echt het gevoel geeft dat je een kasteel aan het verkennen bent.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "The Mystery of Whiterock Castle biedt een leuke en uitdagende ervaring voor fans van zoek-en-vind spellen. De gedetailleerde omgevingen en de verschillende moeilijkheidsgraden zorgen voor een goede herspeelbaarheid."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van zoek-en-vind spellen en avonturengames. Kinderen zullen genieten van het kleurrijke en gedetailleerde kasteel, terwijl volwassenen de uitdaging zullen waarderen om alle verborgen objecten te vinden. Ideaal voor families die samen willen spelen en hun speurvaardigheden willen testen. Hoe Fantastisch is het om samen op avontuur te gaan in een mysterieus kasteel?

Vergelijkbare Games


Als je "The Mystery of Whiterock Castle" leuk vindt, dan zijn er nog meer spellen die je misschien interessant vindt! Probeer bijvoorbeeld "Mystery Case Files: The Malgrave Incident" voor de Wii. Een andere goede keuze is "Hidden Mysteries: Titanic ? Secrets of the Fateful Voyage". Beide games bieden een vergelijkbare zoek-en-vind ervaring met spannende verhalen en prachtige omgevingen. Wowie, wat een plezier!

FAQ


Q: Is "The Mystery of Whiterock Castle" geschikt voor jongere kinderen?
A: Ja, absoluut! De game is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Het heeft eenvoudige bediening en een kleurrijke, kindvriendelijke omgeving. Het is een Fantastische manier om hun observatievaardigheden te ontwikkelen!

Brrr, ik hoop dat je klaar bent om het mysterie van Whiterock Castle op te lossen! Veel plezier en happy gaming!
The Mystery of Whiterock Castle

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Mystery of Whiterock Castle

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor The Mystery of Whiterock Castle... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.