x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Strong Bad Episode 3 - WiiWare

Kopen:

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Nintendo Points:1000
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Strong Bad Episode 3

Afbeeldingen

Boxshot Strong Bad Episode 3
Speel weerderom als Strongbad in zijn 3de avontuur
Speel weerderom als Strongbad in zijn 3de avontuur
In deze game kun je dingen mollen, zoals auto's!
In deze game kun je dingen mollen, zoals auto's!
Is dat Strongbad aan een stok? Lust er zelf ook wel eentje!
Is dat Strongbad aan een stok? Lust er zelf ook wel eentje!
aww, zijn je kerst kaarten binnen!?
aww, zijn je kerst kaarten binnen!?
Beoordelingen voor   Strong Bad Episode 3

Beoordelingen Strong Bad Episode 3Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een Fantastisch avontuur met Strong Bad Episode 3: Baddest of the Bands! Deze hilarische game is ontwikkeld door Telltale Games en is gebaseerd op het populaire webcomic "Homestar Runner". In deze episode helpt Strong Bad, de ster van de show, om een rockband competitie te winnen. Verwacht veel humor, puzzels en interacties met bekende personages uit de Homestar Runner wereld. Het is een point-and-click avontuur vol met grappige dialogen en unieke gameplay-mechanieken die je zeker zullen vermaken!

Historische Context


Bleh, Playstation en X-Box zijn maar stom vergeleken met dit! Strong Bad Episode 3: Baddest of the Bands kwam uit in 2008 en maakt deel uit van een serie episodische games. De serie was een groot succes vanwege zijn unieke humor en stijl, wat een frisse wind was in de wereld van point-and-click avonturen. De game heeft door de jaren heen een cultstatus bereikt onder fans van zowel de webcomic als het genre.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Strong Bad Episode 3: Baddest of the Bands is een hilarisch avontuur dat fans van de serie zeker zal bevallen. De dialogen zijn scherp en de puzzels zijn uitdagend maar eerlijk."
GameSpot zegt: "Telltale Games heeft met deze episode weer een schot in de roos. De humor en de interacties met de verschillende personages maken deze game een must-play."

Iets voor jou?


Deze game is echt Fantastisch voor fans van de Homestar Runner webcomic en mensen die houden van humoristische point-and-click avonturen. Als je een fan bent van grappige dialogen en puzzels, dan is deze game zeker iets voor jou! En vergeet niet, het is ook geweldig voor verzamelaars van episodische games!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Strong Bad Episode 3, dan zijn er nog meer Nintendo Wii games die je leuk zult vinden! Probeer bijvoorbeeld Sam & Max: Season One, een andere hilarische point-and-click avontuur van Telltale Games. Of wat dacht je van Monkey Island: Special Edition? Deze games zijn allemaal snel in huis, want wij versturen 6 dagen per week!
Strong Bad Episode 3

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Strong Bad Episode 3

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Strong Bad Episode 3... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.