x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Nintendo Points:1000
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner

Afbeeldingen

Boxshot Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner
Strong badheeft het coolste masker ooit gemaakt, ik vraag me af hoeveel hij kost...
Strong badheeft het coolste masker ooit gemaakt, ik vraag me af hoeveel hij kost...
Deze game is een point-and-click adventure game, waar TellTale Games beroemd om is.
Deze game is een point-and-click adventure game, waar TellTale Games beroemd om is.
De hele cast van Homestar Runner is van de partij!
De hele cast van Homestar Runner is van de partij!
Coolste persoon op aarde, het is Homestar!
Coolste persoon op aarde, het is Homestar!
Beoordelingen voor   Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner

Beoordelingen Strong Bad Episode 1 - Homestar RuinerProductbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner" voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game is een avontuur vol humor en plezier, gebaseerd op de populaire webserie Homestar Runner. Je speelt als Strong Bad, de snarky en sarcastische antiheld, die op een hilarische missie gaat om de dag te verpesten voor zijn rivaal, Homestar Runner. Met point-and-click gameplay, puzzels om op te lossen en veel grappige dialogen, zal je je geen moment vervelen. De game is ontwikkeld door Telltale Games, bekend om hun meesterlijke verhalende spellen, en dat merk je!

Historische Context


Toen "Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner" in 2008 uitkwam, was het een van de eerste episodische avonturenspellen die populair werden. De game bouwde voort op de al bestaande fanbase van de Homestar Runner webserie, die in de vroege jaren 2000 een cultstatus had verworven. De samenwerking tussen Telltale Games en de makers van de webserie zorgde voor een unieke ervaring die zowel fans van de show als nieuwkomers konden waarderen.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Strong Bad Episode 1 is een hilarisch avontuur dat zowel fans van de webserie als liefhebbers van point-and-click spellen zal aanspreken." GameSpot voegde toe: "De humor en charme van de originele webserie zijn perfect vertaald naar deze interactieve ervaring. Een must-play voor fans!"

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de Homestar Runner webserie en voor iedereen die houdt van humoristische avonturenspellen. Als je geniet van spellen met een sterke verhaallijn en veel grappige momenten, dan is dit een game voor jou! Jong en oud kunnen van deze titel genieten, vooral als je een voorliefde hebt voor scherpe humor en satire.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner", dan raad ik je aan om ook eens te kijken naar andere Telltale Games zoals "Sam & Max Save the World" en "Tales of Monkey Island". Deze spellen delen dezelfde humoristische en verhalende stijl die je zeker zal waarderen.

Mr M. vertelt


Ik kan me voorstellen hoe Fantastisch het zou zijn om samen met Yoshi en Luma in de wereld van Strong Bad te zijn! Yoshi zou zeker helpen om over obstakels te springen en Luma zou ons verlichten met zijn sterrenkracht. En ik? Ik zou genieten van elke hilarische situatie en sarcastische opmerking van Strong Bad. Haha! Wat een avontuur zou dat zijn!
Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Strong Bad Episode 1 - Homestar Ruiner... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.