x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

SpongeBob SquarePants: Truth or Square - Wii All in 1!

Kopen:

SpongeBob SquarePants: Truth or Square
Bestel vandaag, maandag in huis.
7.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot SpongeBob SquarePants: Truth or Square

Afbeelding voor  SpongeBob SquarePants Truth or Square

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4005209124317
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Beoordelingen voor   SpongeBob SquarePants Truth or Square

Beoordelingen SpongeBob SquarePants: Truth or Square

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,2


33060
19 jaar
Redelijke game voor de fans
Spongebob Truth or Square is een redelijke game. Spongebob vergeet in Truth or Square het recept van de Krabburger, en moet diep in zijn geheugen graven om het zich weer te herinneren. De graphics zien er prima uit, en de typische Spongebob-sfeer zit er dik in. Helaas valt de muziek tegen, en ook de camera werkt niet altijd mee. De gameplay is ook ietwat herhalend en dus een beetje saai. Alleen geschikt voor fans van de serie en kinderen.
SpongeBob SquarePants: Truth or Square
Cijfer:
6,0


47061
20 jaar
Vooral voor ukkies
SpongeBob SquarePants: Truth or Square is een game die op elk front "gemiddeld" kan worden genoemd, en dat is niet echt positief: weliswaar wordt geprobeerd zoveel mogelijk de serie bij te houden, maar op het gebied van zowel vormgeving als gameplay zorgt dit ervoor dat alleen de jong(st)e gamer hier echt lol aan zal beleven. Voor de volwassen speler blijft deze game echter onder het gemiddelde steken...
Cijfer:
5,8

2379
10 jaar
Spongebob Truth or Square maakt fantastisch gebruik van de Wii-Remote en de Nunchuk.

Het verhaal is gebaseerd op de afleveringen van Spongebob. Spongebob is vergeten waar hij de geheime formule van de krabburger heeft gelaten en dus raakt Mr. Krabs in paniek. Om te zorgen dat Spongebob weer weet waar de formule is, probeert hij al zijn herinneringen op te halen. Steeds als hij weer een nieuwe herinnering heeft heb jij een nieuw level, maar omdat je niet je hele herinnering kunt naspelen halen ze Plankton (een slimme slechterik) erbij die vindt een machine uit om Spongebob’s herinnering te kunnnen naspelen. Alleen heeft het een kleine bijwerking, er zitten allemaal slechte robot’s in het spel en die moet je zien te verslaan.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
SpongeBob SquarePants: Truth or Square
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

2148
12 jaar
Grappig en sponzig!
De moves zijn grappig en sponzig, de gameplay is grappig en sponzig, de voorwerpen zijn grappig en sponzig... dit spel is samengevat gewoon grappig en sponzig! Dit is een van mijn leukste Spongebob spellen! Als fan moet je deze game echt hebben en voor mensen die geen fan zijn is dit ook een aanrader! Als je SpongeBob SquarePants: Truth or Square ergens in de winkel ziet liggen voor minder dan €20, koop hem dan! Het is echt gegarandeerd leuk!
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! SpongeBob SquarePants: Truth or Square voor de Nintendo Wii is echt Fantastisch! In deze hilarische en avontuurlijke game kruip je in de schoenen van SpongeBob zelf. Het verhaal begint wanneer SpongeBob de formules van de Krusty Krab kwijt is op de dag van het jubileum. Samen met zijn beste vriend Patrick gaat hij op een knotsgekke zoektocht door Bikini Bottom. De gameplay is super leuk en gevarieerd, met puzzels, platforming en zelfs epische baasgevechten. Ontwikkeld door Heavy Iron Studios, deze game vangt perfect de humor en charme van de populaire tekenfilmserie.

Historische Context


Truth or Square werd uitgebracht in 2009, ter ere van het 10-jarig jubileum van de SpongeBob SquarePants-serie. De game werd goed ontvangen door fans van de show vanwege de authentieke weergave van de personages en de humor die we allemaal kennen en waar we van houden. Door de jaren heen is het een geliefde titel gebleven onder zowel kinderen als volwassen fans van de serie.

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "Truth or Square captures the spirit of the SpongeBob series perfectly, providing lots of laughs and fun gameplay." GameSpot voegde daaraan toe: "A delightful adventure that fans of all ages can enjoy."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jongere spelers die dol zijn op SpongeBob SquarePants, maar ook voor oudere fans die nostalgie voelen voor de show. Het is ook een geweldige keuze voor gezinnen die samen willen spelen, omdat de humor en gameplay geschikt zijn voor alle leeftijden. "De game is echt Fantastisch en dat komt niet alleen omdat mijn beste vriend Patrick een grote rol speelt!" Haha!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van SpongeBob SquarePants: Truth or Square, dan zul je zeker ook plezier hebben met andere SpongeBob-titels zoals SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated en SpongeBob’s Atlantis SquarePantis. Voor fans van cartoon-gebaseerde games zijn titels zoals The Simpsons Game en The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn ook echte aanraders. Fantastisch, toch?

FAQ: Is deze game geschikt voor meerdere spelers?
Ja, SpongeBob SquarePants: Truth or Square heeft een coöperatieve multiplayer-modus waarin je samen met een vriend kunt spelen. Dit maakt het avontuur nog leuker en zorgt voor dubbel zoveel lachen! Fantastisch!
SpongeBob SquarePants: Truth or Square

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor SpongeBob SquarePants: Truth or Square

Tips en geheimen, cheats en codes

Cheats en Codes:
Telefoon nummers
Kleinebram
2379
In het huis van Spongebob staat in de woonkamer tussen de bank en de stoel van Spongebob een telefoon. Als je de goede telefoonnummers in typt krijg je leuke dingen.

Zwart-Wit modus6647
Geld3141
Alle kleding2626
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg