x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanmiddag, overmorgen in huis.

Speedlink Sensorbalk - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Speedlink Sensorbalk is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 5.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Speedlink Sensorbalk

Beoordelingen voor   Speedlink Sensorbalk

Beoordelingen Speedlink Sensorbalk

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 3,8

8512
16 jaar
Waardeloos, de sensorbalk die bij de Wii geleverd wordt is beter.
De Speedlink Sensorbalk is echt waardeloos. Je moet hem voorzien van AAA baterijen! Dat hoeft zelfs niet bij de sensorbalk die bij de Wii zelf geleverd wordt niet eens! Niet kopen! Je zult er spijt van hebben!
Cijfer:
3,5

2495
17 jaar
Koop de officiële, niet deze
Ik zou sowieso voor de officiële Wii-sensor bar gaan. Hij is net zo duur en je weet bij een officieel Nintendo-product dat het meestal van goede kwaliteit is. In dit ding moeten batterijen en het reageert slechter dan de officiële sensor bar.
Speedlink Sensorbalk
Cijfer:
4,0

Productbeschrijving


Wowie! De Speedlink Sensorbalk is echt een Fantastisch accessoire voor je Nintendo Wii console! Deze sensorbalk zorgt ervoor dat jouw Wii-afstandsbediening perfect werkt door de bewegingssignalen te ontvangen en door te sturen naar je console. Of je nu aan het racen bent in Mario Kart Wii, aan het springen in Super Mario Galaxy, of aan het dansen in Just Dance, de Speedlink Sensorbalk zorgt ervoor dat je bewegingen nauwkeurig worden geregistreerd. Hij is eenvoudig te installeren en werkt net zo goed als de originele sensorbalk, maar dan voor een lagere prijs. Tof hè!

Historische Context


Toen de Nintendo Wii in 2006 uitkwam, was de bewegingsbesturing een revolutionaire nieuwe manier van gamen. De sensorbalk speelde een cruciale rol in deze ervaring door de Wii-afstandsbediening te helpen om je bewegingen nauwkeurig te volgen. Door de jaren heen zijn er verschillende vervangingen en alternatieven voor de originele sensorbalk uitgebracht, zoals deze Speedlink Sensorbalk. Dit accessoire heeft bewezen een betrouwbare en betaalbare optie te zijn voor Wii-bezitters die hun sensorbalk willen vervangen.

Recensies van Experts


"The Speedlink Sensor Bar is a reliable and cost-effective alternative to the original Nintendo sensor bar. It offers the same level of performance and is easy to set up." - IGN
"A great replacement for a broken or lost sensor bar, the Speedlink Sensor Bar delivers excellent accuracy and responsiveness." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze sensorbalk is perfect voor iedereen die een Nintendo Wii bezit en een vervanging nodig heeft voor hun originele sensorbalk. Of je nu een fanatieke gamer bent die graag Wii Sports speelt of een gezin dat geniet van gezellige game-avonden met Mario Party, de Speedlink Sensorbalk is een Fantastische keuze!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard zwarte versie van de Speedlink Sensorbalk, zijn er ook andere kleuren en ontwerpen beschikbaar. Dit biedt je de mogelijkheid om een sensorbalk te kiezen die het beste past bij de rest van je Wii-accessoires en je persoonlijke stijl.

Vergelijkbare Games


Als je op zoek bent naar meer Wii-accessoires om je game-ervaring te verbeteren, raad ik je aan om eens te kijken naar de Wii MotionPlus-accessoire. Deze zorgt voor nog nauwkeurigere bewegingsbesturing in games zoals The Legend of Zelda: Skyward Sword en Wii Sports Resort. Ook de Classic Controller is een uitstekende aanvulling voor games die een meer traditionele besturing vereisen, zoals Super Smash Bros. Brawl en Mario Kart Wii.

Mr M’s Avonturen


Haha! Ik ben Mr M en ik hou van gamen met mijn vrienden Yoshi en Luma. Als we samen zouden spelen met de Speedlink Sensorbalk, zouden we een Fantastische tijd hebben! Yoshi zou zijn tong uitsteken om vijanden te verslinden in Super Mario Galaxy, terwijl Luma ons zou helpen om door de sterren te reizen. En ik? Ik zou gewoon genieten van elke beweging die perfect wordt geregistreerd door deze geweldige sensorbalk. Laten we samen spelen en ontdekken hoe leuk gamen kan zijn met de Speedlink Sensorbalk!
Speedlink Sensorbalk

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Speedlink Sensorbalk

Beschrijvingen

1 beschrijving

Wibert
6354
Wireless Speedlink SensorBalk Quick Install Guide
1. Plaats de Speedlink Wireless sensorbalk boven of onder u tv.
2. Voorzie de sensor bar van batterijen (AAA).
3. Zet de Wii Console aan, je sensor balk is klaar voor gebruik.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg