x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Smiley World: Island Challenge - Wii All in 1!

Kopen:

Smiley World: Island Challenge
Bestel vandaag, maandag in huis.
6.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Smiley World: Island Challenge

Afbeeldingen voor  Smiley World Island Challenge

Afbeeldingen

Red de smileys uit de draaikolk en sleep ze naar het juiste Reddingsbandje!
Red de smileys uit de draaikolk en sleep ze naar het juiste Reddingsbandje!
Deze smiley legt uit hoe je het spelletje moet spelen!
Deze smiley legt uit hoe je het spelletje moet spelen!
Afbeelding voor Smiley World Island Challenge

Links

Beoordelingen voor   Smiley World Island Challenge

Beoordelingen Smiley World: Island ChallengeProductbeschrijving


Smiley World Island Challenge is een kleurrijke en vrolijke partygame die je meeneemt naar een tropisch eiland vol uitdagingen en plezier! In deze game speel je met de iconische Smiley-karakters en neem je deel aan verschillende minigames en uitdagingen. De gameplay-mechanieken zijn eenvoudig en toegankelijk, waardoor het perfect is voor spelers van alle leeftijden. Ontwikkeld door Zoo Games, biedt deze titel een scala aan activiteiten zoals races, puzzels en behendigheidsspelletjes. Je kunt zowel solo spelen als met vrienden in de multiplayer-modus, wat het nog leuker maakt om samen te genieten van de Fantastische uitdagingen!

Historische Context


Smiley World Island Challenge werd uitgebracht in 2008, een tijd waarin partygames erg populair waren op de Nintendo Wii. De game maakte gebruik van de unieke bewegingsbesturing van de Wii-afstandsbediening, wat zorgde voor een interactieve en meeslepende ervaring. Hoewel het niet dezelfde bekendheid heeft als andere partygames zoals Mario Party, heeft het toch een trouwe schare fans weten te winnen door de jaren heen.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Smiley World Island Challenge biedt een leuke verzameling minigames die perfect zijn voor jonge spelers en gezinnen. Het is niet de meest diepgaande game, maar het doet precies wat het moet doen: plezier brengen." GameSpot voegde hieraan toe: "Hoewel het niet het niveau van andere partygames haalt, is het een charmante titel die zijn doelgroep zeker zal aanspreken."

Iets voor jou?


Deze game is ideaal voor jonge spelers en gezinnen die op zoek zijn naar een vrolijke en toegankelijke partygame. De eenvoudige besturing en kleurrijke graphics maken het perfect voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen plezier beleven aan de multiplayer-modus. Als je van games houdt die je kunt spelen met vrienden en familie, dan is Smiley World Island Challenge absoluut iets voor jou!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Smiley World Island Challenge, dan raad ik je ook aan om Mario Party 8, WarioWare: Smooth Moves en Wii Sports te proberen. Deze games bieden eveneens een reeks leuke en uitdagende minigames die perfect zijn voor een gezellige speelavond met vrienden en familie.

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Smiley World Island Challenge kan worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U. Dit betekent dat je de game kunt spelen op beide systemen zonder enige problemen. Veel speelplezier!
Smiley World: Island Challenge

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Smiley World: Island Challenge

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Smiley World: Island Challenge... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.