x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Smarty Pants - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Smarty Pants is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 5.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Smarty Pants

Afbeelding voor  Smarty Pants

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2007
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030930060657
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Smarty Pants

Afbeeldingen

De spelers zijn poppetjes die vanaf het begin al in het spel zaten en je kunt je eigen mii zijn.
De spelers zijn poppetjes die vanaf het begin al in het spel zaten en je kunt je eigen mii zijn.
Je moet een moeilijke quiz doen.
Je moet een moeilijke quiz doen.
"Wie heeft de kortste staart? De amoebe natuurlijk!"
"Wie heeft de kortste staart? De amoebe natuurlijk!"
Welk dier is een herbivoor? De cheetah natuurlijk!
Welk dier is een herbivoor? De cheetah natuurlijk!
Afbeelding voor Smarty Pants

Links

Beoordelingen voor   Smarty Pants

Beoordelingen Smarty Pants

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

15616
14 jaar
Verveelt snel...
Als je dit spel hebt gekocht of hebt gekregen, ben je daar eventjes zoet mee. Maar dan echt eventjes. Het is wel leuk om een partygame als deze even te spelen met allemaal die leuke spelletjes, maar het verveelt al snel, zoals de meeste van dit soort titels. Dit is echt zonde. Graag had ik wat meer uitdaging gezien, met bijvoorbeeld de mogelijkheid om speciale dingen vrij te spelen. Maar helaas ga ik daar niet over.

Af en toe trek ik Smarty Pants nog wel eens uit de kast voor één of twee uurtjes, maar al snel denk ik bij mezelf: Laat ik hem maar weer terug zetten en een échte partygame spelen, tijd voor Wii Party!
Cijfer:
7,0

2171
12 jaar
Leuk voor het hele gezin, maar verveelt snel
Dit is een grappig spel, en voor je hele gezin, dat is echt een heel groot pluspunt. Maar ik vond het ook zonde van mijn geld, want ik vond het na een tijdje al helemaal niet echt meer leuk, want ik wist die vragen nu al wel uit mijn hoofd.
Smarty Pants
Cijfer:
8,0

4373
11 jaar
Smarty Pants is een leuke game, maar naar een tijdje toch een beetje vervelend!
Allerlei spelletjes in 1 game! Een leuk spel, maar wordt na een tijdje toch weer vervelend. Leuk om deze game met het gezin te spelen, maar alleen is ook wel leuk. Wil je deze game kopen, weet wel dat het dus niet lang leuk blijft (mijn mening)!
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Hallo daar, game-fans! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over Smarty Pants voor de Nintendo Wii! Wowie! Smarty Pants is een quizspel dat je kennis op de proef stelt met een breed scala aan vragen en categorieën. Van geschiedenis tot popcultuur, er is voor ieder wat wils! Ontwikkeld door Planet Moon Studios en uitgegeven door Electronic Arts, is dit spel perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie. Het unieke aan Smarty Pants is dat het gebruik maakt van de Wii-afstandsbediening voor een interactief en dynamisch spelervaring. Fantastisch, toch?

Historische Context


Smarty Pants kwam uit in 2007, een tijd waarin de Wii-console op het hoogtepunt van zijn populariteit was. Het spel werd geprezen om zijn toegankelijke gameplay en leuke, educatieve inhoud. In een tijd waarin families samenkwamen om de Wii te spelen, bood Smarty Pants een perfecte gelegenheid voor zowel jong als oud om samen plezier te hebben en tegelijk iets nieuws te leren. Haha, en dat maakt mij super vrolijk!

Recensies van Experts


IGN zei over Smarty Pants: "The game is a fun, family-friendly trivia experience that makes great use of the Wii’s unique controls." Fantastisch, toch? Gamespot voegde eraan toe: "Smarty Pants is a solid trivia game with a wide variety of questions and categories that will keep you coming back for more." Wow, wat een lovende woorden!

Iets voor jou?


Smarty Pants is ideaal voor iedereen die van quizzen en triviaspellen houdt! Of je nu een kennisjunkie bent of gewoon op zoek bent naar een leuk spel om met vrienden en familie te spelen, Smarty Pants zal je niet teleurstellen. Dit spel is perfect voor spelers van alle leeftijden, dus verzamel je vrienden en familie en laat zien wie de slimste is. Haha, ik ben benieuwd wie er gaat winnen!

Vergelijkbare Uitgaves


Wist je dat er ook andere leuke quiz- en partyspellen zijn voor de Wii? Denk bijvoorbeeld aan "Wii Party" en "Scene It? Twilight". Deze spellen bieden ook urenlang plezier en zijn perfect voor een gezellige avond met vrienden en familie. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je Smarty Pants leuk vindt, dan raad ik je ook aan om "Big Brain Academy: Wii Degree" en "Wii Sports" eens te proberen. Deze spellen bieden ook een combinatie van plezier en uitdaging en zijn perfect voor een gezellige avond met vrienden en familie. Wowie, zoveel keuze!

Extra Functie: Multiplayer Mode


Een van de leukste aspecten van Smarty Pants is de multiplayer-modus. Je kunt met maximaal vier spelers tegelijk spelen, wat betekent dat het perfect is voor feestjes en familiebijeenkomsten. Daag je vrienden uit en kijk wie de meeste vragen goed kan beantwoorden. Oepsie, ik denk dat ik nog wat moet oefenen!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Smarty Pants en laat je kennis schitteren!
Smarty Pants

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Smarty Pants

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Smarty Pants... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.