x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Trap Team Traptanium - Life - All in 1!

Kopen:

Skylanders Trap Team Traptanium - Life Snake
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 6.99
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
Trap: Vang vijanden van het element Leven!
Skylanders Trap Team Traptanium - Life Torch
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 4.99
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
Trap: Vang vijanden van het element Leven!
Skylanders Trap Team Traptanium - Life Toucan
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 4.99
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
Trap: Vang vijanden van het element Leven!
Skylanders Trap Team Traptanium - Life Hammer
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.49
€ 2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
Trap: Vang vijanden van het element Leven!
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Trap Team Traptanium - Life

Afbeeldingen voor  Skylanders Trap Team Traptanium - Life

Afbeeldingen

Skylanders Trap Team Traptanium - Life: Afbeelding met speelbare characters
Skylanders Trap Team Traptanium - Life: Screenshot
Afbeelding voor Skylanders Trap Team Traptanium - Life

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Trap Team Traptanium - Life

Beoordelingen Skylanders Trap Team Traptanium - Life

1 beoordeling - cijfer 8,2

3190
17 jaar
Transformeren en controle nemen over verschillende wezens!
In Skylanders Trap Team, de Life Traptaniums bieden een unieke kans om de natuurlijke krachten te gebruiken om kwaadaardige schurken te vangen en hen voor jou te laten strijden. De zes verschillende Life Traptaniums zijn: Weed Whacker, Bonsai Basher, Budding Blaster, Harvest Harvester, Thorn Horn en Evergreen Entangler. Elk van deze traps is ontworpen met een natuurlijk thema en maakt gebruik van het Life-element om een verbinding te leggen met de krachten van de natuur.

De verscheidenheid aan schurken die je met deze Life Traps kunt vangen is indrukwekkend. Je kunt van de listige Chompy Mage tot de machtige Broccoli Guy vangen. Elke schurk heeft unieke eigenschappen en krachten die direct uit de natuur lijken te zijn getrokken, waardoor ze een boeiende aanvulling zijn op je team.

Chompy Mage, bijvoorbeeld, is een van de meest vermakelijke schurken om te vangen met de Life Traps. Hij kan zich transformeren en controle nemen over verschillende plant-gebaseerde wezens, wat hem zeer onvoorspelbaar en spannend maakt om tegen te spelen. Zijn aanwezigheid in het team kan drastisch de strategieën die je gebruikt veranderen, vooral omdat zijn aanvallen breed en gevarieerd zijn. Het vangen van Chompy Mage met een trap zoals de Weed Whacker is niet alleen strategisch slim, maar ook uiterst bevredigend, omdat je letterlijk de krachten van het leven gebruikt om het leven op een speelse manier te beheersen.
Skylanders Trap Team Traptanium - Life
Cijfer:
8,2

Productbeschrijving


Wowie! Welkom in de magische wereld van Skylanders Trap Team Traptanium - Life! Deze game is een Fantastisch avontuur waarin je als speler de kracht hebt om vijanden te vangen en ze te veranderen in bondgenoten. Het is een unieke ervaring binnen de Skylanders serie, waarbij je gebruik maakt van de Traptanium Portal om de magische krachten te ontketenen. De Life-element vallen onder de groene categorie, en ze brengen levendige en natuurlijke krachten met zich mee. Het is zóóóó leuk om te zien hoe de wereld tot leven komt!

Historische Context


Skylanders Trap Team werd uitgebracht in 2014 en heeft sindsdien een enorme impact gehad op de wereld van speelgoed-naar-leven-games. Het was een van de eerste games die spelers in staat stelde om fysieke speelgoedfiguren in de virtuele wereld te gebruiken. De Life Traptanium vallen zijn een belangrijk onderdeel van dit avontuur, en ze hebben bijgedragen aan de populariteit van de serie. Sinds de lancering zijn er talloze vervolgen en uitbreidingen geweest, waardoor Skylanders een blijvende favoriet is bij jong en oud.

Recensies van Experts


IGN schreef over Skylanders Trap Team: "The introduction of traps and villains adds a whole new dimension to the gameplay. It’s a refreshing twist that keeps the series feeling new and exciting." GameSpot voegde toe: "The Life Traptanium elements are particularly engaging, bringing vibrant and lush environments to the forefront."

Iets voor jou?


Deze game is Fantastisch voor kinderen die houden van avonturen en het verzamelen van speelgoedfiguren. Maar ook volwassenen die fan zijn van de Skylanders serie zullen genieten van de nieuwe mechanieken en de mogelijkheid om vijanden te vangen. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een magisch avontuur vol actie en strategie.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Trap Team Traptanium - Life, dan zijn er nog veel meer Skylanders games die je zou kunnen proberen! Denk bijvoorbeeld aan Skylanders SuperChargers, waarin je voertuigen kunt gebruiken, of Skylanders Imaginators, waar je je eigen Skylander kunt creëren. Beide games bieden een unieke ervaring binnen dezelfde magische wereld.

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons altijd mooie, complete producten vindt. Onze Skylanders Trap Team Traptanium - Life vallen zijn zorgvuldig gecontroleerd en getest, zodat je zeker weet dat ze in perfecte staat verkeren. En met onze 6 maanden garantie kun je met een gerust hart spelen. Bovendien is het kopen van tweedehands games niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. En dat is zóóóó belangrijk!
Skylanders Trap Team Traptanium - Life

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg