x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Trap Team Character - Wallop

Kopen:

Skylanders Trap Team Character - Wallop
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
30.49
25.99aanbieding
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
Trap Master
Boxshot Skylanders Trap Team Character - Wallop

Afbeeldingen voor  Skylanders Trap Team Character - Wallop

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Wallop

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Trap Team Character - Wallop

Beoordelingen Skylanders Trap Team Character - Wallop

1 beoordeling - cijfer 9,4

3190
17 jaar
Een meester van vernietiging!
Trap Master Wallop van Trap Team is echt een legende. Met zijn gigantische hamers en die onverzettelijke blik van puur staal, straalt hij pure, ontembare kracht uit. Zijn pantser lijkt wel uit de kern van een vulkaan te komen, gloeiend en ondoordringbaar.

Wallop kan met zijn hamers de aarde laten beven, vijanden met gemak verpletteren, en vuur en lava oproepen alsof hij de elementen zelf beheerst. Zijn vermogen om verwoesting te zaaien is ongeëvenaard.

Wat Wallop is een meester van vernietiging!
Skylanders Trap Team Character - Wallop
Cijfer:
9,4

Productbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Wallop, de krachtige Trap Master uit Skylanders: Trap Team. Deze imposante held, met zijn gigantische hamers, is klaar om kwaad te verslaan en de Skylands te beschermen! Wallop is afkomstig uit de lavavelden van de Skylands en staat bekend om zijn vurige temperament en ongeëvenaarde kracht. In Skylanders: Trap Team kun je de krachten van Wallop gebruiken om vijanden te verpletteren en epische avonturen te beleven. Fantastisch!

Historische Context


De Skylanders franchise begon met Skylanders: Spyro’s Adventure en heeft sindsdien een enorme impact gehad op de wereld van videogames. Met de introductie van Skylanders: Trap Team in 2014, werd de innovatieve gameplay-mechaniek van het vangen en spelen met gevangen schurken toegevoegd. Wallop, als een van de Trap Masters, speelt een cruciale rol in dit avontuur. Dit deel van de franchise bouwt voort op het succes van eerdere games en heeft de serie naar nieuwe hoogten gebracht.

Recensies van Experts


"Skylanders: Trap Team introduces exciting new gameplay mechanics and characters like Wallop, making it a must-play for fans of the series." - IGN
"Wallop’s powerful attacks and unique design make him a standout character in Trap Team. A true joy to play!" - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game en het personage Wallop zijn ideaal voor jongere gamers die houden van actievolle avonturen en het verzamelen van figuren. Vooral fans van de Skylanders serie zullen genieten van de toevoeging van Wallop aan hun collectie. Maar ik zie ook steeds meer volwassen verzamelaars die deze Fantastische figuren willen bemachtigen!

Vergelijkbare Games


Als je Wallop geweldig vindt, probeer dan ook eens Skylanders: Giants en Skylanders: SWAP Force. Deze games bieden vergelijkbare avonturen en hebben ook een scala aan unieke en krachtige personages om te ontdekken. Haha, wat een plezier!

Compatibiliteit


Wallop is een Trap Master die speciaal is ontworpen voor Skylanders: Trap Team. Hij kan ook gebruikt worden in latere games zoals Skylanders: SuperChargers en Skylanders: Imaginators. Helaas werkt hij niet in oudere games zoals Skylanders: Spyro’s Adventure, Skylanders: Giants, en Skylanders: SWAP Force, omdat deze games de Trap Master functionaliteit niet ondersteunen. Maar geen zorgen, je kunt Wallop volop gebruiken in de nieuwere avonturen! Fantastisch, toch?
Skylanders Trap Team Character - Wallop

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Wallop

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg