x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck

Kopen:

Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
27.49
22.99aanbieding
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
Trap Master
Boxshot Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck

Afbeeldingen voor  Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck

Beoordelingen Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck

1 beoordeling - cijfer 8,9

3190
17 jaar
Domineerd Skylands gracieus
Tuff Luck van Trap Team is de definitie van een badass krijger. Ze ziet eruit als een ninja die klaar is voor elk gevecht met haar tweesnijdende zwaard en die groene, katachtige ogen die door je ziel lijken te kijken.

Met ongekende snelheid en wendbaarheid snijdt ze door vijanden heen alsof het niks is. Haar vaardigheid om geluk naar haar hand te zetten en vallen te ontwijken, maakt haar praktisch onaantastbaar.

Wat Tuff Luck uniek maakt, is haar ongeëvenaarde behendigheid en het vermogen om het slagveld te domineren met gratie. Ze bewijst dat snelheid en tactiek net zo dodelijk kunnen zijn als brute kracht.
Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck
Cijfer:
8,9

Productbeschrijving


Hallo daar, gamers! Mr M. hier om je alles te vertellen over deze Fantastische Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck! ? Tuff Luck is een super stoer personage uit de Skylanders serie die je kunt gebruiken in de game Skylanders Trap Team. Ze is een vrouwelijke Skylander van het element Life en heeft een paar indrukwekkende vechtvaardigheden. Met haar scherpe klauwen en vlijmscherpe reflexen is ze een echte aanwinst voor je team. De game zelf draait om het vangen van slechteriken met speciale vallen, en Tuff Luck helpt je om deze slechteriken te verslaan met haar ongelofelijke vechtkunsten. De figuur is gedetailleerd en kleurrijk, perfect om je verzameling Skylanders karakters uit te breiden!

Historische Context


Skylanders Trap Team werd uitgebracht in 2014 en bracht een nieuwe dimensie aan de Skylanders series met het concept van het vangen en spelen met slechteriken. Tuff Luck maakte haar debuut in deze game en werd al snel een favoriet onder de fans vanwege haar unieke stijl en krachtige aanvallen. Het concept van het gebruiken van fysieke figuren om in-game personages te ontgrendelen was revolutionair en Trap Team was een van de meest succesvolle titels in de serie.

Recensies van Experts


IGN zei over Skylanders Trap Team: "The new trapping mechanic is a clever twist that adds a lot of depth to the gameplay. Tuff Luck is a standout character with her agile combat style." Game Informer voegde eraan toe: "Tuff Luck’s design is both fierce and charming, making her a must-have for any serious Skylanders collector."

Iets voor jou?


Skylanders fans, jong en oud, zullen genieten van Tuff Luck! Vooral kinderen die van avontuurlijke games houden en verzamelaars die hun Skylanders collectie willen uitbreiden. Deze game en het bijbehorende personage zijn perfect voor iedereen die houdt van actie, avontuur en een beetje magie. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet een stoere kat met vlijmscherpe klauwen in zijn team hebben? ?

Vergelijkbare Games


Als je fan bent van Skylanders Trap Team en Tuff Luck, dan raad ik je aan om ook eens te kijken naar deze toppers:
1. Skylanders Swap Force - Een andere geweldige titel in de Skylanders serie met veel coole personages en spannende gameplay.
2. Disney Infinity 3.0 - Een vergelijkbare game waarbij je fysieke figuren gebruikt om in-game personages te ontgrendelen. Fantastisch voor Disney fans!
3. LEGO Dimensions - Een game die het fysieke en digitale combineert met een breed scala aan personages uit verschillende franchises. Super leuk en veelzijdig!

Dat was het weer voor nu, gamers! Vergeet niet, voor alles wat met Nintendo te maken heeft, moet je bij MarioWii.nl zijn! Fantastisch Tweedehands maakt mij super vrolijk! ??
Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Tuff Luck

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg