x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt - All in 1!

Kopen:

Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
46.99
39.99aanbieding
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
Boxshot Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt

Afbeeldingen voor  Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt

Afbeeldingen

Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt: Afbeelding met speelbare characters
Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt: Screenshot
Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt

Beoordelingen Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

3190
17 jaar
Zijn zwaard zendt schokgolven van bliksem!
Thunderbolt uit Trap Team is als de god van de donder zelf. Met zijn lange, witte haar en majestueuze harnas, compleet met bliksemschichten, ziet hij eruit als iemand die je niet wilt tegenkomen in een donkere steeg. Zijn zwaard, zo groot en krachtig, lijkt bliksem uit de hemel te kunnen roepen.

Met elke zwaai van zijn zwaard zendt hij schokgolven van bliksem uit, verlamt hij vijanden en laat hij niets dan vernietiging achter.

Wat Trap Master Thunderbolt uniek maakt, is zijn vermogen om het slagveld te beheersen met de kracht van stormen. Hij brengt brute kracht van de natuur in je team.
Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt
Cijfer:
9,0

7995
21 jaar
Krachtige en Visueel Spectaculaire Aanvallen van Thunderbolt
Thunderbolt is een krachtige Skylander uit de Trap Team-serie voor de Nintendo Wii. Hij behoort tot het element Lucht en heeft een indrukwekkend, stoer uiterlijk met zijn hamer en donderachtige uitstraling. Bij mij thuis was iedereen meteen onder de indruk van zijn design. Thunderbolt gebruikt zijn gigantische hamer, de Storm Hammer, om vijanden te verslaan met bliksem- en stormaanvallen. Zijn aanvallen zijn niet alleen krachtig, maar ook visueel spectaculair.

Thunderbolt kan krachtige windvlagen oproepen en zijn vijanden met elektrische schokken uitschakelen. Dit maakt hem perfect voor spelers die van brute kracht en spectaculaire gevechten houden. Ik vind zijn speelstijl erg leuk omdat het een combinatie is van strategie en pure kracht. Zijn visuele effecten tijdens gevechten zijn echt gaaf en zorgen voor een dynamische speelervaring.

Thunderbolt brengt een storm van kracht en energie naar de wereld van Skylands en is een geweldige aanvulling op elk Skylanders-team. Voor mij is hij een must-have vanwege zijn unieke vaardigheden en indrukwekkende verschijning. Als je op zoek bent naar een Skylander die zowel krachtig als visueel aantrekkelijk is, dan is Thunderbolt zeker de juiste keuze.
Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Thunderbolt, een van de machtige Trap Masters uit de game Skylanders Trap Team! Thunderbolt is een reusachtige Storm Giant met een indrukwekkend zwaard gemaakt van bliksem. Zijn bliksemkracht en gevechtsvaardigheden maken hem een Fantastische toevoeging aan je Skylanders-collectie. In de game gebruik je Thunderbolt om kwaadaardige schurken te vangen en de Skylands te redden van de duistere krachten. Het spel biedt een spannende mix van actie, avontuur en puzzeloplossing, wat zorgt voor urenlang speelplezier. Thunderbolt komt tot leven met zijn krachtige aanvallen en speciale vaardigheden, waardoor hij een onmisbare held is in je team!

Historische Context


Skylanders Trap Team werd uitgebracht in 2014 en introduceerde een nieuw en innovatief concept waarbij spelers schurken konden vangen met speciale vallen. Dit vierde deel van de Skylanders-serie bouwde voort op het succes van zijn voorgangers, zoals Spyro’s Adventure en Giants. Het spel bracht een frisse wind in de franchise met de introductie van de Trap Masters, waaronder Thunderbolt, die een cruciale rol spelen in het vangen van de schurken.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Skylanders Trap Team is een geweldige aanvulling op de serie, met veel nieuwe personages en innovatieve gameplay-mechanieken. De Trap Masters, zoals Thunderbolt, voegen een nieuwe dimensie toe aan het spel." GameSpot voegde hieraan toe: "De mogelijkheid om schurken te vangen en ze tegen hun eigen soort te gebruiken, is een geniale zet die het spel nog leuker maakt."

Iets voor jou?


Skylanders Trap Team en zijn personages zoals Thunderbolt zijn Fantastisch voor kinderen en jongvolwassenen die houden van actie-avonturenspellen. Het spel is ook ideaal voor verzamelaars die graag hun Skylanders-figuren willen uitbreiden. Daarnaast zijn ouders die op zoek zijn naar een leuk en veilig spel voor hun kinderen ook een belangrijke doelgroep. Het is een game die de hele familie plezier kan bieden!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Trap Team, dan zul je ook dol zijn op andere Skylanders-titels zoals Skylanders Giants en Skylanders SWAP Force. Andere vergelijkbare games die je misschien leuk vindt, zijn Disney Infinity en LEGO Dimensions, die ook gebruik maken van fysieke figuren om de gameplay te verbeteren.

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Thunderbolt is een veelzijdige held die gebruikt kan worden in verschillende Skylanders-games. Hij werkt volledig in Skylanders Trap Team, SuperChargers en Imaginators. Omdat Thunderbolt een nieuw personage is in Trap Team, kun je hem niet gebruiken in de oudere games zoals Spyro’s Adventure, Giants en SWAP Force. Vergeet niet dat Skylanders-figuren platformonafhankelijk zijn en gebruikt kunnen worden op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation-systemen. Zo kun je altijd genieten van je favoriete Skylander, ongeacht welk systeem je hebt!
Skylanders Trap Team Character - Thunderbolt

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg