x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Trap Team Character - Krypt King

Kopen:

Skylanders Trap Team Character - Krypt King
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
27.99
23.49aanbieding
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
Trap Master
Skylanders Trap Team Character - Krypt King Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
27.99
€ 20.99korting
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
De achterkant van zijn hoofd heeft lichte schade
Trap Master
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Trap Team Character - Krypt King

Afbeeldingen voor  Skylanders Trap Team Character - Krypt King

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Krypt King

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Trap Team Character - Krypt King

Beoordelingen Skylanders Trap Team Character - Krypt King

1 beoordeling - cijfer 9,0

3190
17 jaar
Krypt King kan zijn gigantische zwaard gebruiken
Krypt King van Trap Team is een indrukwekkende verschijning met zijn gigantische zwaard en spookachtige ridderharnas. Zijn ijzige, blauwe ogen en de zwevende metalen platen geven hem een angstaanjagende, majestueuze uitstraling.

Zijn krachten zijn net zo formidabel als zijn uiterlijk. Krypt King kan zijn gigantische zwaard gebruiken om krachtige melee-aanvallen uit te voeren en geesten oproepen om zijn vijanden aan te vallen. Zijn vermogen om vijanden op afstand te slaan met zijn zwevend zwaard maakt hem uniek krachtig op het slagveld.

In vergelijking met Trap Master Wallop, die ook sterk is in melee, biedt Krypt King meer veelzijdigheid met zijn geestelijke aanvallen, wat hem ideaal maakt voor strategische spelers die graag vanuit verschillende hoeken aanvallen. Krypt King domineert niet alleen door brute kracht, maar ook met tactische bovennatuurlijke krachten
Skylanders Trap Team Character - Krypt King
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Krypt King, een van de meest Fantastische Skylanders-personages die je ooit zult ontmoeten! Krypt King is een imposante ridder met een krachtige zwaard en een duistere, maar heroïsche uitstraling. Deze game laat je de rol aannemen van deze stoere Skylander in het spannende spel Skylanders Trap Team. In deze game ga je op avontuur om slechteriken te vangen en hen te gebruiken om nog meer slechteriken te verslaan. Het unieke aan Krypt King is zijn indrukwekkende zwaardaanvallen en zijn vermogen om vijanden te verrassen met zijn spookachtige verschijning. Fantastisch, toch?

Historische Context


Skylanders Trap Team kwam uit in 2014 en was een groot succes, mede dankzij de innovatieve gameplay-mechaniek waarbij spelers echte speelgoedfiguren op een ’Portal of Power’ plaatsen om ze tot leven te brengen in het spel. Krypt King is een van de vele personages die speciaal werden ontworpen voor dit deel van de Skylanders-serie. De game werd ontwikkeld door Toys for Bob en uitgegeven door Activision. Sinds de release is Skylanders Trap Team een geliefde titel geworden onder zowel jonge gamers als verzamelaars.

Recensies van Experts


Volgens Game Informer: "Skylanders Trap Team introduces a fun new mechanic and brings a host of new characters, with Krypt King standing out as one of the most intriguing. His design and abilities make him a memorable addition to the Skylanders roster."
IGN schreef: "Krypt King is a powerhouse in Skylanders Trap Team. His unique abilities and striking appearance make him a must-have for any Skylanders fan."

Iets voor jou?


Skylanders Trap Team en de bijbehorende personages zoals Krypt King zijn Fantastisch voor jonge gamers die houden van avontuur en actie. Maar ook oudere verzamelaars van Skylanders-figuren zullen veel plezier beleven aan het toevoegen van Krypt King aan hun collectie. Het is een perfecte keuze voor iedereen die geniet van het verzamelen van unieke en gedetailleerde speelgoedfiguren die tot leven komen in een spannende gamewereld.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard Krypt King-figuur zijn er ook speciale edities en varianten beschikbaar, zoals de Dark Edition Krypt King, die een nog duisterdere en indrukwekkendere verschijning heeft. Deze edities zijn vaak gewild onder verzamelaars vanwege hun unieke uiterlijk en beperkte oplage.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Trap Team en de avonturen met Krypt King, dan zijn hier drie andere Fantastische games die je zeker ook geweldig zult vinden:

  1. Skylanders Giants - Ontdek meer reusachtige avonturen met andere iconische Skylanders-personages.

  2. Skylanders Swap Force - Combineer en wissel de boven- en onderkant van je Skylanders-figuren voor eindeloze mogelijkheden.

  3. Disney Infinity 3.0 - Een vergelijkbaar concept waarbij je Disney-personages tot leven brengt in een magische gamewereld.


Skylanders Trap Team Character - Krypt King

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Krypt King

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg